Andrew-tdi Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Čau u mé okty combi(2002) drnčí plast na dveřích od kufru,řešil to už někdo?Za každý tip díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Zdravím,taky mi drnčel,tak jsem ho sundal a zjistil jsem,že má zohnuté packy na zacvaknutí aby tam pevně držel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrew-tdi Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Zdravím,taky mi drnčel,tak jsem ho sundal a zjistil jsem,že má zohnuté packy na zacvaknutí aby tam pevně držel. No právě sundaný jsem to měl,je tam ulomená packa,ale myslím že by to drnčelo i tak.Budu to muset asi nějak vypodložit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Taky mi ten plast drnčel (aspoň si to myslím že drnčel :D ), tak jsem ho z vnitřní strany potáhl mirelonem a je klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrew-tdi Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Taky mi ten plast drnčel (aspoň si to myslím že drnčel :D ), tak jsem ho z vnitřní strany potáhl mirelonem a je klid :) Přesně o něčem takovým jsem přemýšlel :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 A můžeš popsat pracovní postup toho potáhnutí, prosím? Nějak si to nedovedu představit. Díky. ;) Taky mi ten plast drnčel (aspoň si to myslím že drnčel :D ), tak jsem ho z vnitřní strany potáhl mirelonem a je klid :) A můžeš popsat pracovní postup toho potáhnutí, prosím? Nějak si to nedovedu představit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Je to uplne jednoduchy, nameril jsem mirelon a vystrihl do patricneho tvaru a prilepil na nekolika mistech oboustranou paskou, zadna veda v tom neni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Je to uplne jednoduchy, nameril jsem mirelon a vystrihl do patricneho tvaru a prilepil na nekolika mistech oboustranou paskou, zadna veda v tom neni ;) Ok, díky za detailní popis.. to víš, když si někdo sedí na vedení.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Já to vyřešil silikonem....přilepil jsem to a mám klid.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.