Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

SirMike: Není to špatný nápad, tedy za předpokladu, že se Vašek mýlí. Já toto nikdy řešit nemusel, na staré OII jsem si nechal udělat čip skrytě do faktury od jednoho týpka, kterého jsem znal přes taťku, nicméně ten jednak dělá diesely a jednak stojí dost (8 tisíc). Proto teď vůbec nevím, kam jít, protože co firma/co recenze, to špatný názor, jak to tak pozoruji :unsure:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhly další úpravy :)

1) Nové žárovky XENESIS® TruMatch® (Homologované, +40% svítivosti, světlo min. 4000K)

...Menší zpětná vazba pro ty, kteří nad žárovkami také přemýšlí:

Co se týče světla, vypadají v reálu opravdu jako xenony. Ani přímo ve zdroji světla v čočce není ani náznak modré barvy - ani při rozsvíceném, ani při zhasnutém světle, což je super :palec:

Co super zatím není, je svítivost. Záměrně píši "zatím", protože jsem si na 99% jist, že mám světla špatně seřízena. Níže posílám 2 fotky z dnešní návštěvy u Marka (MaroCZ) - první fotka z výměny - při pohledu zepředu zleva XENESIS®, vpravo originál (na fotce ve dne minimální rozdíl), druhá fotka vlevo mé XENESIS®, vpravo originál. Na fotce rozdíl barvy světel není nijak extra znatelný (v reálu se barevně od xenonů opravdu moc neliší), no co se svítivosti týče, Markova sériová světla dosvítila dál, než ta má. Poněvadž ale obecně v noci skoro nic nevidím ani teď, ani předtím, příští týden se chystám do servisu a nechám světla seřídit, dle mého opravdu svítí moc do země.

2) Poněvadž měl Maro nevyužitou jednotku topení, mohl jsem si vyřezat potřebné díly a tak jsem si dnes dodělal vývod klimatizace také do kastlíku před spolujezdcem (verze Classic a Prima tento vývod nemá). Takže jsem si z Márovy nevyužité jednotky topení vzal trubku a také jsem vyřezal samotný konec, k němuž je trubka ve vzduchovém potrubí přichycena.

Následně jsem vyřezal otvor také do mého vzduchového potrubí v autě a díru jsem zaslepil vyřezanou koncovkou s trubkou a utěsnil za pomoci těsnícího tmelu. Samotné otočné kolečko, regulující vývod vzduchu do kastlíku, jsem s předstihem koupil ve Škodovce.

Je to malý detail, ale zabralo mi to asi jen hodinku práce a mám z toho radost :)

3) RS-redline malý kožený paket je konečně kompletní, Maro mi vyměnil volant za nový kožený (4-ramenný) s červeným prošíváním, který jsem si vyzvedl včera na poště - díky za pomoc! :pivo: Foto dodám zítra.

4) Naprogramování funkce footwell. Dosud se mi osvětlení prostoru pro nohy rozsvítilo pouze se stropní lampičkou (= při otevření dveří, při vypnutí motoru..). Nyní funguje osvětlení stejně, jen mi při jízdě (v případě, že mám rozsvícena potkávací světla) svítí osvětlení nohou s 25% intenzitou. Vyzkoušeno dnes ve tmě, vůbec to neoslňuje, ba naopak rozptýlí světlo tak, že protijedoucí auta tolik neoslňují. Je to poměrně efektní detail, zvláště, když se po vypnutí motoru, nebo otevření dveří pomalu (zpožďovač) rozsvítí na 100%. Zde opět děkuji Markovi za naprogramování :pivo:

... nyní mi tedy k úplnému překopání základní Social Edition zbývá již pouze dodělat bezpečnostní osvětlení dveří (nyní pouze odrazky) a nechat nalakovat boční lišty, abych je konečně nevozil v kufru, ale dal na auto. Tím bude transformace úplná (vlastně do doby, než si nechám ušít MAD potahy, základní verzi prozradí ještě vzor sedadel), ovšem úpravy tím rozhodně nekončí! B)

post-28923-0-69663700-1383417081_thumb.jpg

post-28923-0-20187900-1383417087_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

i ja se pridam, diky Sticklerovi ted mam novou stropnici, kteremu taktez dekuji za pomoc s montazi, ale to pak do meho tematu, ktere teprve vytvorim :D ... to svetla: hodim ti tam ty moje "obyc" H7 za 35 kc :D a bude ti to svitim konecne poradne :D

BTW skoda ze nemame vice fotek, mohl jsem neco vyfotit behem prestavby :(

Odkaz ke komentáři

ted si nejsem jistej, jestli footwell sviti pri odemknuti (myslim, ze ano), nebo az pri otevreni dveri, nicmene to je vcelku jedno, protoze kdyz otevres dvere, tak se ti rozsviti plnym jasem (da se nastavit), pak kdyz nastartujes a pustis minimalne parkovacky, tak se ti rozsviti dle nastaveni v % (taky se da nastavit), vypnes motor, vytahnes klicek, rozsviti se ti opet plnym jasem ...

podminka je, ze musis mit O2 FL, dle avataru soudim, ze ji mas :) aby ti to fungovalo pri nastartovani ...

jinak pobliz Ovy neni problem ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...