MaroCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 nebyl jsi spis nekde nakoupit ? tipoval bych to na nejaky nakupni vozik, nebo mozna pri couvani jsi najel na nejakou trcici tycku co parkovaky nevzaly ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 ..kdybych to trefil já, tak o tom vím (rána, auto by se přibrzdilo, apod.).. Všiml jsem si toho už když bylo auto špinavé, ale myslel jsem, že je to jen nějaká špína - bahno, hmyz.. Poněvadž jsem si toho ale poprvé všiml před týdnem a auto nebylo myto asi 14 dní, muselo se to stát teď někdy.. Samo, mohl to být i vozík, občas před obchody stojívám, no nevím. Každopádně to byl nějaký kretén 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 No zpět k něčemu příjemnějšímu, co si tady napíšu sám pro sebe :) Dnes jsem úspěšně dokončil projekt, který jsem začal myslím před 14 dny, ale zdál se být nekonečným, protože mi dal trochu zabrat - od opracování, až po hledání vhodných kombinací.. Níže uvádím fotky z "životního cyklu" a konečný výsledek (omluvte kvalitu, foceno mobilem). Celkem jsem vyzkoušel asi 10 různých variant, než jsem nalezl tu správnou - kombinaci leskle černého rámečku s červenou vnější hranou. Celočervený vypadal příliš lacině, stříbrný se zase k ničemu nehodil - nyní do interiéru sedne jako prdel na hrnec, nyní přemýšlím, zda pokračovat i s orámováním rádia.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Takovejch odrenin ještě bude, s Tim nic nenadelas. Zajímavá kombinace te folie a červené nevypadá to vůbec spatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 hmm to vypadá dobře s tou rýhou už je to horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 otevrene a narovinu, ten stribrnej je o moc lepsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 já vím, rýh bude bohužel ještě dost. Člověk je na auto tak opatrný, ale okolí většinou ne :( Jinak díky kluci Marku, áále, kolik bylo připomínek k červeným linkám do doby, než jsi to viděl v reálu.. ;) Ani na fotce se mi to nelíbí, no možná zkresluje. V reálu to byla docela hrůza, laciný kus plastu, hrající si na kov - alá Hyundai, který k ničemu neladil. Teď jsem spokojen na 100% a zatím všem, kdo to viděli v reálu, se to líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 ok, tak pak reknu az to uvidim na vlastni bulvy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Hlavně nezapomeň na svá včerejší slova: "Nikdy se nezavděčíš všem" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Pane!Klobouk dolu!Vypada to zajimave a sportovne!Smekam!Je to originalni a zaroven exkluzivni! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Děkuji pane, jsem rád, že se líbí! Někdy už si musíme dát ten sraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Urcite ;-) fakt se mi to libi ten interier!Je to originalni a povedeny napad! ;-) Tesim se co bude dalsiho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Děkuji, kolikrát je to docela risk, ale zatím se mi líbí, jak se formuje :) Nyní přemýšlím, zda si dávat tu práci a udělat i rámeček kolem rádia, nebo zda už by to bylo moc. Původně jsem počítal s rámečkem nahoře i dole, ale teď si nejsem upřímně úplně jistý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Hlavně nezapomeň na svá včerejší slova: "Nikdy se nezavděčíš všem" :D no prave :D proto ti to rikam na rovinu proberem to u :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Musím povedať,že to vyzerá skutočne dobre :) . Keď tam vidím ten rozrezaný rámček,tak to si z neho vyrobil ten tenulinký rámček okolo? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Děkuji :) Áno, postupným řezáním a broušením jsem ze spodního dílu toho rámečku udělal toto orámování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jak pojedeš za princesem dejte vědět. :-) Taky bych se kouknul když tak i poradil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 No musíme dát nějaký mini Ostravský sraz dle možností :) Zvenčí sice budu trapnit služebákem, ale co už 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Na tohle se nehraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 presne tak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tos nevidel muj humus winter car! :-D takze vpoho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 tak se dle možností domluvíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Super. Těším se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 lukáš má už jenom 18 :D tak je to winter šunt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 :D fakt? Tak to tedy na zimu klobouk dolů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Maro keca,mam plechace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 18"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Kluci, Lukáši, Honzo, co tak tedy udělat společný sraz za přítomnosti mé a popř. Marka (MaroCZ) někdy tuto sobotu odpoledne (třeba od 15-té hod. +/-) např. klasicky u Kiky, bude-li počasí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 To by šlo. Nejsem proti A nechcete spíše někde na parkovišti a pak by jsme sedli třebas na kávu? Pokecaly by jsme počuměli co ostatní aby jsme se inspirovali a pak třeba sedneme ke kofole. Dost se k tomu vybízí třeba parkoviště v Hrabůvce naproti KB. Přeci jenom už nejsou takové teploty na postávání venku. A navíc zvrchu uvidíme na auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Souhlasím Já právě myslel sejít se na parkovišti, pokecat a pak zajet třeba do Mekáče na kafe, či jídlo. Ovšem nejsem ani proti tvému návrhu, záleží na domluvě se všemi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.