princes Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 tak v sobotu muzu odpoledne,dopoledne jedem fotit a v nedeli odpoledne taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Ok kluci. Takže mám na té Broadwayi zarezervovat Sobotu stůl pro 5 lidí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Dopoledne bych také nemohl. Časově tedy na těch 15 hod.? Jinak jsem pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 jo souhlasim, je mi to vcelku taky jedno :), jen doufam, ze se stihnu vratit vcas z decina, neco malo se tu posralo :D, ale myslim, ze to bude OK :) P.S. kdyby neco Honzo, hod jsem primo prosim adresu nebo do SZ, ja sice ostravu nejak znam, ale nevybavuji si, kde to je :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Perfektní takže v sobotu odpoledne ve 4? aby jsme to stihli všichni a bylo trochu světla??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 No OK, ale ve 4 už je tma ;) Nicméně na parkoviště můžeme klidně přijet s předstihem, abychom se vzájemně inspirovali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 ja jsem taky pro v tech 15 hod :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak už se nějak domluvme. Nenecháme to trošku "volnější"? Tj. rezervace kavárny na 16:00 a příjezd na parkoviště dle možností každého z nás mezi 15 - 16:00 hod.? Jinak kluci, denní svícení faceliftu dole vedle mlhovek má patici P21W ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 BA15S a ano žárovka, 21W. ledky co jsem zakoupil nehlásí chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Super, díky Do konce roku už na auto bohužel nic nekoupím, ale příští rok bych taky chtěl nějaké CANBUS ledky, ideálně s barvou světla kolem 4, max. 5 tis. K. Nějaké příliš modré a příliš svítivé se mi nelíbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 takhle nějak to vypadá(fotka z mobilu bohužel), kus stál 450kč a fakt to nehlásí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 To vypadá dobře Co to tam tedy vlastně máš, že bych se nechal inspirovat? :) Jinak ono je třeba asi přehodit tu polaritu, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Nieco podobne sa riesilo aj vo vedlajsom fore a tam som ti tiez daval fotky :D Mam tie iste ako marekczek a svietia vyborne. Co sa tyka chyby vypalenia, tak to neviem, lebo to mam upravene v BCM. Polaritu riesit netreba, len nahodit ziarovky a jazdit http://www.hamletovygumy.cz/95c-ba15s-22w-cree-led-22w-bila-ba15s-12-24v-122-cree-chips/d-102377/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) ja sem nic nepřehazoval a funguje to už 14 dní... http://www.rafservis..._led_30w_canbus @kyselino ale já mám už jiné ;) Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ty uz nemas tie co si mal pred tym? Tieto chybu nehadzu vobec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) nie, ty hlásili chybu a nepojedu někde 6 hodin za ferdou kvůli ledkám ;) takhle to mám vyřešené. ne nehlásí ani na SUP2... fotku jsem dával do SUP sekce. Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Super ...a nehreju sa moc? Co sa tyka svietivosti, je tam rozdiel oproti tym predchadzajucim? Na Laurinke mas ako nastavenu svietivost? 100%? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) hřejí úplně stejně jako ty předtím, nic závratného. nějakejch 600km sem s nimi už najel, takže si myslím že ok. ten starší model zezačátku taky nehlásil, ale asi po 100km to začalo zporadicky furt dělat, tady OK. úplně stejně svítí a přes VCDS sem si zapnul 100%, ale asi to zase snížím zpět na 92%. hlavně pak nemusím měnit žárovky, co mě kdo říkal tak snad každý rok mění v tom žárovky (kdo ovšem lítá např 30k ročně apod).. a aspon to vypadá trošku ke světu, i když onanovat nad tím taky asi nebudu. Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak potom super, ze uz aj CREE su CANBUS a za relativne dostupnu cenu :) Len potom ta signalizacia vypalenia ziarovky moc nefunguje, kedze aj po vypaleni LEDky ten canbus dalej funguje. Ale to je zrejme holt negativum vsetkych canbus lediek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 tak si dáš do každé mlhovky kameru a přes mobil/navigaci budeš kontrolovat vypálenou led žárovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak že nevyžaduje polarizaci a neháže chyby je super. Díky za odkaz! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak jsem si dnes udělal zase malou radost a zároveň asi poslední letošní úpravu na autě. V kufru mi tak přibyly 2 sklopné háčky, jeden vpravo jeden vlevo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Velmi prakticka vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak, tak, navíc na tom levém jsem zvyklý mít pověšený deštník :D Vesměs až na bezpečnostní světélka předních dveří (časem dodělám), boční lišty (už jen čekají na lak) a tónovaná okna (zřejmě až v létě) mám výbavu komplet na úrovni dobře vybavené verze Ambition, chyběly už jen ty háčky Jinak kluci, mám dotaz: Nevím, zda se na to v servise vyprdli, nebo ta čočková světla opravdu tak mizerně svítí, ale nepřijde mi to po seřízení lepší, včera jsem opět viděl prd. Proto si chci světla trošku nastavit - nechci oslňovat, ale je prostě potřeba světla malinko zvednout, jinak nic neuvidím. Našel jsem v příručce pro předfacelift, že by měly být na každém světle jakoby směrem k masce 2 matky, kde ta horní ovlivňuje seřízení světel ve vertikálním směru, spodní v horizontálním. Příručku pro facelift jsem ale nenašel - nevíte někdo, je to pro facelift shodně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 je to tak zezadu svetla kdyz se postavis k masce tak jsou zhora na imbus plastove jakoby matky das do nich imbus a pootocis,svetla se daj nahoru nebo dolu,uvidis jak otevres kapotu,nelze prehlednout ;-) jak jo tak v sobotu ukazu,klic vozim v aute ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 O tom vím, ale asi to neslouží primárně k tomu To je primárně pro přitáhnutí světla, ale faktem je, že už jsem také přemýšlel, že když to pořádně přitáhnu, světlo se logicky zvedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Jak k pritahnuti?Zezadu je jedna plastova matka,tou se pritahne svetlo aby se nevysunulo,pak u svetla zhora!!!!Ne zezadu kde je plastova utahovaci matka a navic neni na imbus!!!!Tak jsou jak pro dalkove tak pro potkavaci svetla serizovaci jakoby matka kde volzis imbus!! a otocis doleva nebo doprava!Jak nevis vecer po praci ti to nafotim nebo se koukni do dilenske prirucky! ;-) chapisto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 ...že já debil se vůbec do něčeho pouštím... Řekl jsem si, že kdy jindy to udělat, než večer. Tak jsem vyjel ke garáži. Výhodou je, že jsem zřejmě přišel na to, jak se světla seřizují - šroub, o němž jsi Lukáši psal, je součástí takové plastové podložky, kterou je možno vyšroubovat, nebo zašroubovat, čímž se zvedne, nebo skloní světlo. Ovšem to mi momentálně může být jedno, protože když jsem tu horní matku přitahoval, rupl mi pro jistotu celý ten plastový šroub (nikoli matka, ale šroub), takže budu mít o víkendu sůůůpěr zábavu s hledáním způsobu, jak ho opravit bez nutné výměny světla. Čili úspěchem celého snažení je zničená část světla, které nyní svítí ještě o něco níže, než to levé. Super! Edit: Tak jsi byl rychlejší, asi jsi myslel to, na co jsem později sám přišel... EDIT 2: UFF: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/wht000260-sroub-s-nakruzkem-oe-9855.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Asi nevis o co go,protoze ani to neni ta vec kterou jsem myslel :-( vis co je imbus?A jaky smer je zhora svetla?Tyhle veci jsou zezadu svetla! a nejsou na imbus :-( Pokud ti to tu nekdo neda,budes muset pockat az do 23hod jak budu doma a nafotim ti to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.