Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Nieco podobne sa riesilo aj vo vedlajsom fore a tam som ti tiez daval fotky :D

Mam tie iste ako marekczek a svietia vyborne. Co sa tyka chyby vypalenia, tak to neviem, lebo to mam upravene v BCM. Polaritu riesit netreba, len nahodit ziarovky a jazdit :palec:

http://www.hamletovygumy.cz/95c-ba15s-22w-cree-led-22w-bila-ba15s-12-24v-122-cree-chips/d-102377/

Odkaz ke komentáři

hřejí úplně stejně jako ty předtím, nic závratného. nějakejch 600km sem s nimi už najel, takže si myslím že ok.

ten starší model zezačátku taky nehlásil, ale asi po 100km to začalo zporadicky furt dělat, tady OK.

úplně stejně svítí a přes VCDS sem si zapnul 100%, ale asi to zase snížím zpět na 92%.

hlavně pak nemusím měnit žárovky, co mě kdo říkal tak snad každý rok mění v tom žárovky (kdo ovšem lítá např 30k ročně apod).. a aspon to vypadá trošku ke světu, i když onanovat nad tím taky asi nebudu.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak, tak, navíc na tom levém jsem zvyklý mít pověšený deštník :D

Vesměs až na bezpečnostní světélka předních dveří (časem dodělám), boční lišty (už jen čekají na lak) a tónovaná okna (zřejmě až v létě) mám výbavu komplet na úrovni dobře vybavené verze Ambition, chyběly už jen ty háčky :palec:

Jinak kluci, mám dotaz:

Nevím, zda se na to v servise vyprdli, nebo ta čočková světla opravdu tak mizerně svítí, ale nepřijde mi to po seřízení lepší, včera jsem opět viděl prd. Proto si chci světla trošku nastavit - nechci oslňovat, ale je prostě potřeba světla malinko zvednout, jinak nic neuvidím. Našel jsem v příručce pro předfacelift, že by měly být na každém světle jakoby směrem k masce 2 matky, kde ta horní ovlivňuje seřízení světel ve vertikálním směru, spodní v horizontálním. Příručku pro facelift jsem ale nenašel - nevíte někdo, je to pro facelift shodně?

Odkaz ke komentáři

Jak k pritahnuti?Zezadu je jedna plastova matka,tou se pritahne svetlo aby se nevysunulo,pak u svetla zhora!!!!Ne zezadu kde je plastova utahovaci matka a navic neni na imbus!!!!Tak jsou jak pro dalkove tak pro potkavaci svetla serizovaci jakoby matka kde volzis imbus!! a otocis doleva nebo doprava!Jak nevis vecer po praci ti to nafotim nebo se koukni do dilenske prirucky! ;-)

chapisto?

Odkaz ke komentáři

...že já debil se vůbec do něčeho pouštím...

Řekl jsem si, že kdy jindy to udělat, než večer. Tak jsem vyjel ke garáži.

Výhodou je, že jsem zřejmě přišel na to, jak se světla seřizují - šroub, o němž jsi Lukáši psal, je součástí takové plastové podložky, kterou je možno vyšroubovat, nebo zašroubovat, čímž se zvedne, nebo skloní světlo.

Ovšem to mi momentálně může být jedno, protože když jsem tu horní matku přitahoval, rupl mi pro jistotu celý ten plastový šroub (nikoli matka, ale šroub), takže budu mít o víkendu sůůůpěr zábavu s hledáním způsobu, jak ho opravit bez nutné výměny světla. Čili úspěchem celého snažení je zničená část světla, které nyní svítí ještě o něco níže, než to levé. Super! :wallbash:

Edit: Tak jsi byl rychlejší, asi jsi myslel to, na co jsem později sám přišel...

EDIT 2: UFF: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/wht000260-sroub-s-nakruzkem-oe-9855.html

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...