Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

OK, poněvadž jsem sám nerozhodný, vyhlašuji hlasování.

Var.1: Originální stříbrný lak kol se stříbrnými, nebo černými třmeny brzd

Var.2: Antracitová metalíza s bílými třmeny brzd

Fotomontáže viz. výše + na předchozí straně.

Budu rád za názor každého, kdo se chce vyjádřit :)

Odkaz ke komentáři

No, protože moc hlasujících (možná zatím?) není, přikládám ještě varianty s barevnými třmeny pro stříbrnou i antracit:

1. Stříbrná kola, original
    • Stříbrné třmeny
    • Bílé třmeny
    • Červené třmeny
  2. Antracitová kola
    • Stříbrné třmeny
    • Bílé třmeny
    • Červené třmeny

...na fotomontážích se mi líbí červená, ale v reálu to asi taková sláva nebude...

maska-Minoris.jpg

maska-Minoris-trmeny1.jpg

maska-Minoris-trmeny2.jpg

maska-Minoris-antracit.jpg

maska-Minoris-antracit-trmeny1.jpg

maska-Minoris-antracit-trmeny2.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak se taky zapojím...mě se líbí ty antracitový s červenýma třmenama, ladí to k interiéru :palec:

Můžu mít dva dotazy? Čím jsi lakoval tu spojovací lištu mezi budíkama? A ty červený linky jsi kupoval na ebay z číny? Já už na ně taky koukal, ale nevím který vzít, mají tam dva druhy. Jak to drží?

Odkaz ke komentáři

No moc hlasujících není.

Když zrekapituluji stav:

1x názor pro stříbrná kola s bílými třmeny

1x názor pro antracit kola s červenými třmeny

1x názor 50/50 pro stříbrná kola se stříbrnými třmeny, nebo antracit s červenými třmeny

Zatím jsme se moc nikam nedostali :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se rozhodl něčemu přiučit a airbag jsem si vyměnil sám - opravdu práce pro blba, ani jsem nečekal, že to může být tak snadné :palec:

Čili přibyl další upgrade interiéru :)

Mimo to jsem si dnes náhodou všiml, že nějak hodně profukuje vzduch okolo pilového filtru a obecně jsem trošku postrádal výkon středových fukarů - takže šel kastlik i celý středový panel ven a nyní je již vše opraveno.

post-28923-0-75005900-1390740112_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, udělalo to v interiéru překvapivě hodně :)

Chromový kroužek okolo ovladače světel je samostatný, hliníkový, koupený přes eBay (přes OB-čka je jen pochromovaný, přišel mi horší - měl jsem ho na staré OII). Byl původně leštěný, já ho ale přebrousil do matu tak, aby korespondoval se samotným ovladačem. Stejně tak jsem zmatnil kroužek pro ovladač zrcátek, 2 chromované proužky značení oken na straně spolujezdce a nyní k tomu ladí i to orámování repráků :)

Odkaz ke komentáři

Jinak aby se neřeklo, tak jsem mimo detailů právě napravil i poslední rest - koberec v kufru.

Po montáži mezipodlahy se mi vlnil a nedoléhal, po zúžení o celkem 7cm již padne dokonale :palec:

Ještě přes týden vyřešit tu chybu bagu (asi se stavím do servisu Škoda ke známému) a budu spokojen. Ne, že bych neměl další zahájené plány, ale resty budou kompletní :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...