Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Díky kluci, jsem rád, že se líbí :pivo:

Poněvadž mi dnes přišel balíček, večer jsem stihl ještě 2 věci:

1) Vyměnil jsem žárovky v parkovačkách za Narva blue (originál modré, dodávané ke xenonům) - rozdíl mě docela překvapil

2) Klíček doznal menší změny :)

post-28923-0-22329200-1388688473_thumb.jpg

post-28923-0-85967200-1388688476_thumb.jpg

post-28923-0-37660900-1388688480_thumb.jpg

post-28923-0-30371700-1388688484_thumb.jpg

post-28923-0-03375800-1388688488_thumb.jpg

post-28923-0-46722800-1388688491_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak autíčko (nebo já?) se dnes konečně dočkalo nové baterie - 61Ah, 300A.

Vyměnil jsem ji z důvodu absolutně poddimenzované originální 44Ah baterie, která po dodatečné montáži vícebodového předního a nového zadního stropního světélka, footwellu a Bolera po 10 minutách s otevřenými dveřmi začala řvát, že nemá šťávu..

Co mě mrzí je fakt, že na OBautodílech byly uvedeny shodné rozměry, ale není tomu tak - baterie se do původního obalu nevejde, provizorně jsem ji tedy nechal "holou" s přelepeným "+", aby se nezkratovala a budu muset shánět nový box, nebo návlek :unsure:

post-28923-0-96740900-1388837794_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

na ten maly benzin to mozno staci :) ale nemyslim ze by sme sa v niecom plietli, stale je maximalny prud vyssi ako nominalny, no cakam ze sa ozve niekto kto to ma nastudovane... pripadne vecer trosku pogooglim ja :D

inak stickler, na tych fotkach s novymi ziarovkami, mas na tretej fotke uz nahodenu tu ,,xenonovu" t10tku v parkovackach? nepisalo niekde na obale ich teplotu v kelvinoch? :) ledku su sice fajn, ale k mojim nightbreakerom je to ako pest na oko, tak rozmyslam nakoniec objednat nieco zltejsie :)

Odkaz ke komentáři

Asi je to monitorem, ale na tom svém vidím jasný rozdíl :ph34r:

Na té fotce, kde svítí jen parkovačky, je nová ta vpravo - ta vlevo svítí výrazněji do žluta :)

Zbylé fotky jsou už výhradně s oběma novými žárovkami. Poněvadž mají mé H7 žárovky svítivost 4000K+ a i ty nové parkovačky jsou více do žluta, očekávám barvu světla na úrovni cca 3500K. Čili vůči NB budou asi pořád o něco bělejší, ale určitě lepší, než LEDky - ty jsem nechtěl, protože přesně jak píšeš - jsou jako pěst na oko a hodí se jen ke xenonům :palec:

Odkaz ke komentáři

to víš,šetří se... běžně nafty 2.0 CR mají 61ah, když bylo minulý rok pár dnů -15, tak to taky škitalo a je prostě slabá...

u 1.8 tsi mě dali dokonce 72ah..

jinak ty popisky mají špatně udělané, protože 72ah a 61ah jsou stejně velké a ovšem ětší než 44ah. 85ah je zase větší

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...