SirMike Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 A jelikož si rád upravuješ, tak co vzít "obyčejný" kola z OII a pohrát si trochu s povrchem? Sice nejspíš někde u profíků, žádná sranda to nebude, ale minimálně ve věci lakování a leštění by se něco dalo spáchat? Třeba slušný kola z druhé ruky a nechat upravit dle sebe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 A na 16" s označením Lyra pre O II si zabudol? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Jasně, byly Lyra a ještě Sirius - ale ty jsou designově (sportovně) trošku mimo :) SirMike: No nad tím jsem také přemýšlel, ale vesměs jsem k ničemu nedošel. Leštění, bylo-li by vůbec možné, by mě stálo celý majlant. Nad lakováním kol jsem přemýšlel (minimálně v podobě plastidipu), ale nějak jsem nedošel k tomu, jaký odstín by byl lepší, než origo stříbrná. Leda antracit, černá by vypadala k mé bílé asi blbě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Je to boj! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak, tak :) To je ale příjemná starost - teď bude ještě boj s těmi šmejdy, co jsem koupil. V pondělí zajedu do toho pneuservisu a vezmu si s sebou zase kola domů. Snad je dají do slušného stavu, doma je přeleštím a zabalím. Tak mi ubude jedna starost, snad se mezi tím ozve prodejce a nějak se k situaci postaví. Pokud ne, budu mít další starosti. Až se těch kol zbavím, najít nové už je zase příjemnější zábava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 je to svinstvo no :) moje disky maju sice TUV, ale namiesto nemeckych prisli polske :D drzim palce v dobijani penazi a naslednom vybere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Děkuji, snad se napodruhé už zadaří více :) Ještě štěstí, že mám čas až do června, než sleze opožděný sníh ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Nechápu to, Proximy se mi vždy nelíbily (jak jsem psal výše), ale k té bílé mi docela sedí, jsou sportovní. Co myslíte?: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 (upraveno) Me prijdou hezčí cygnus 17" který jsou levné nebo 16" draconis či 17" cepeus pallas Upraveno Leden 25, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Držme se 16" - mám pneu a 17" nepřichází u nás ve firmě v úvahu ;) Draconisy nechci, jak jsem psal, ty máme v rodině a postupem let se mi značně okoukaly. Ani Proximy nejsou nicmoc, ale přijdou mi k té bílé lepší, než Craterisy i cokoli ostatního.. Pak už bych musel vybírat z řad OIII. Z neoriginálů jsem už nenašel nic, co by za něco stálo..:( ...z řad OIII bych si volil tyto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 (upraveno) http://aukro.cz/skoda-octavia-ii-17-alu-cygnus-pneu-225-45-i3909753330.html http://aukro.cz/skoda-octavia-iii-16-alu-minoris-pneu-205-55-i3908299006.html http://aukro.cz/skoda-octavia-iii-17-alu-denom-s-pneu-225-45-i3893104483.html celkem solidní cena... lepší než ta tvoje aktuální čína :) http://auto.bazos.cz/inzerat/31247471/Al-disky-Skoda-Octavia-III-Hawk.php ... Upraveno Leden 25, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Díky za odkazy marku :) 17" obecně: jak jsem psal, nemohu si je dovolit, auto není mé Minorisy jsou hezké, ale přemýšlel jsem a pořizovat si je nebudu. Kolegové, kteří už mají OIII, mají na léto právě tato kola. Většina OIII na cestách má tato kola - brzy se okoukají, chci něco originálnějšího (třeba ty Velorumy, které jsem v reálu snad ještě ani neviděl a vypadají docela sportovně). Navíc kola z odkazu nejsou úplně levná, platil bych zbytečně za pneu, které už mám. :) Co se těch posledních týče, já nevím, čím to bylo způsobeno - jestli tvarem, povrchovou úpravou, nebo vším dohromady, ale ta má se mi fakt moc líbila. Obecně ale jinak černo-leštěnou kombinaci rád nemám, působí na mě lacině - stejně jako kola z odkazu. Asi mám rozhodnuto (Velorum) - jsou origo, ale zároveň se mi líbí. Objednal bych je přes známého ve škodovce a možná bych měl i lepší cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 tady je kluk co je prodava a chce za sadu 9tis tak mu napis je v bazaru stale nabidky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Fakt? To jsem si ani nevšiml - kouknu na to, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Jinak kluci teď od kol k jinému dotazu: Je někdo z vás schopen a ochoten vyměnit airbag řidiče a vymazat chybu bagu ve dvojkové Octávce? Ostrava a okolí. Díky předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Airbag si kludne vies vymenit aj sam a chybu ti vymazu aj v autorizaku, zadara. Staci im povedat, ze si menil poistku a omylom si vytiahol inu a teraz ti svieti chyba bagu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Super :lool: Já si na výměnu bagu netroufám, dokáži rozebrat půlku auta, ale toto ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Pootocis volant o 90° a zozadu volantu mas na kazdej strane male otvory. Pichnes tam plochy srobovak a jemne vypacis tu zapadku najprv na jednej strane, potom otocis volantom o 180°C na druhu stranu a zopakujes to. Bag sam vyskoci von a potom ho len odpojis od konektoru a mas ho vonku. Samozrejme pred tym treba odpojit uplne baterku. Sam som to tak robil, ked som menil volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 možná to zkusím, pokud mi tedy bag nevystřelí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 kdybys chtel se stav bag ti vymenim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Díky Lukáši :) Já to asi zítra ? (dle počasí) zkusím sám a pokud mi to nepůjde, rád se zastavím, aspoň bychom zase pokecali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Neni to nic tazke, tiez som do toho isiel prvy krat so strachom a ked som ho dal dolu, tak som sa len usmial, ze aka to je trivialna vec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 ok,neni problem,budu rad ;-) proto se da i tak lehce ukrast :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak jsem tedy zvědav, snad to zvládnu i já :) Lukáši, pokud se povede, stejně bychom se někdy mohli zase domluvit na menším srazu Jinak jsem si zkoušel fotomontáže a zjišťuji, že by ty Minorisy fakt nevypadaly špatně :) Kombinace: 1) Originál: 2) antracit: 3) black: Myslím, že ty antracity by nemusely vypadat špatně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 perfekni,bud prvni nebo ty antracit max ;-) jinak srazik klidne,budu rad ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Pak se domluvíme, až bude trošku tepleji :) Jinak ta černá mi taky přijdou moc, ale antracit by mohl jít - třeba plastidipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Hodně pěkné kola! V antracitové to vypadé pěkne, černé jsou moc černé a nemají takový efekt jako zbylé dvě barvy. Ve stříbrné to vypadá taky hodně dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak mám asi rozhodnuto, navíc se dobře shánějí. Nezdálo se mi to, ale na fotomontáži se mi to fakt líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 jo plasti dip taky jde ;-) jsou pekne oboje ;-) cerne ee ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Jeden tip už mám, rezervní plán je objednání nových alu přes známého v salonu Škoda, ale pokud by někdo věděl o výhodné nabídce (ideálně bez pneu), budu rád, když mi dá vědět - dále nehledám, koupím tedy Minorisy a následně si je asi upravím na antracitovou metalízu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.