feki Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 len plastidip je vraj tak na jednu sezonu, potom toho zvykne mat dost, na kolesach teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Je to jen jedna z možností, možná bych je nechal lakovat ;) Zde ještě 2 variace: 1) Stříbrná kola + upravená maska s černou spodní částí 2) antracitová kola + upravená maska s antracitovou spodní částí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Za mna tie strieborne, vyzera to originalnejsie ako antracit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 OK, poněvadž jsem sám nerozhodný, vyhlašuji hlasování. Var.1: Originální stříbrný lak kol se stříbrnými, nebo černými třmeny brzd Var.2: Antracitová metalíza s bílými třmeny brzd Fotomontáže viz. výše + na předchozí straně. Budu rád za názor každého, kdo se chce vyjádřit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 a nemas fotomontaz tych velorumov? alebo si ich zavrhol? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Nakonec jsem je zavrhl, protože jsem je našel na fotce na OIII - a v reálu jsou tvarované úplně jinak, než jaká byla má představa. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 hele s tou maskou se neopic jo? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Ty to máš stejně? :lool: A to jsem si myslel, že budu mít originální nápad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 No, protože moc hlasujících (možná zatím?) není, přikládám ještě varianty s barevnými třmeny pro stříbrnou i antracit: Stříbrná kola, original Stříbrné třmeny Bílé třmeny Červené třmeny Antracitová kola Stříbrné třmeny Bílé třmeny Červené třmeny ...na fotomontážích se mi líbí červená, ale v reálu to asi taková sláva nebude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 som proti cervenym brzdam, takze strieborne disky+biele strmene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Také je moc nemusím, byl to jen pokus :) Oki, děkuji za názor pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 1. striberne disky + stribrne trmeny - elegantnejsi 2. antr. disky + cervene trmeny - sportovnejsi Ta cervena barva trmenu ti pak koresponduje z vnitrkem auta (temi linkami), takze mas takove mensi sjednoceni vnejsku a vnitrku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Vnitřek projde brzy větší transformací, neprozradím ale více, než že bude trochu červenější, než dosud :) Děkuji za názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak to jsem zvedavy, pze uz ted ten interier vypada genialne. Ten napad s cervenyma linkama je fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak to mě těší, moc děkuji :) Chystám se konečně vše sjednotit Dříve jak v únoru ale bohužel ne, pravděpodobně přijde změna až v březnu - dlouhá čekačka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak se taky zapojím...mě se líbí ty antracitový s červenýma třmenama, ladí to k interiéru Můžu mít dva dotazy? Čím jsi lakoval tu spojovací lištu mezi budíkama? A ty červený linky jsi kupoval na ebay z číny? Já už na ně taky koukal, ale nevím který vzít, mají tam dva druhy. Jak to drží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Děkuji za odezvu :) Linku v budících jsem lakoval obyč stříbrným sprejem - Škoda laky, stříbrná metalíza (k dostání např. v obi). Červené linky nejsou z Číny, je to normální, u nás kupovaná červená fólie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 tak to jo, ta linka je sundávací nebo jsi to oblepil? Já bych chtěl nalakovat kroužky kolem budíků, jednak chrom moc nemusím a jednak dávat za kroužky 600 kč taky nechci. Ty červený linky jsi teda stříhal z folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Červené linky jsem koupil už nařezané ;) Lišta v budících je sundavací, je zezadu natavená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Můžu se zeptat kde jsi je koupil už nařezané? Jestli to není tajný... Já zatím nemám důvěru objednávat cokoliv z ebaye a hlavně z číny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tajné to není - v místních autodílech v Havířově :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 No moc hlasujících není. Když zrekapituluji stav: 1x názor pro stříbrná kola s bílými třmeny 1x názor pro antracit kola s červenými třmeny 1x názor 50/50 pro stříbrná kola se stříbrnými třmeny, nebo antracit s červenými třmeny Zatím jsme se moc nikam nedostali :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Tak jsem se rozhodl něčemu přiučit a airbag jsem si vyměnil sám - opravdu práce pro blba, ani jsem nečekal, že to může být tak snadné Čili přibyl další upgrade interiéru :) Mimo to jsem si dnes náhodou všiml, že nějak hodně profukuje vzduch okolo pilového filtru a obecně jsem trošku postrádal výkon středových fukarů - takže šel kastlik i celý středový panel ven a nyní je již vše opraveno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Paradicka BTW: ten chromovy kruzok okolo vypinaca na svetla si tam dal ako ? Je to sucast toho plastu okolo samotneho vypinaca alebo ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 ten znak na bagu a ovladac svetel je super ;-) ja to chci taky ;-) no musime se sejit ;-) lumi ten se da koupit na obeckach treba ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Díky kluci, udělalo to v interiéru překvapivě hodně :) Chromový kroužek okolo ovladače světel je samostatný, hliníkový, koupený přes eBay (přes OB-čka je jen pochromovaný, přišel mi horší - měl jsem ho na staré OII). Byl původně leštěný, já ho ale přebrousil do matu tak, aby korespondoval se samotným ovladačem. Stejně tak jsem zmatnil kroužek pro ovladač zrcátek, 2 chromované proužky značení oken na straně spolujezdce a nyní k tomu ladí i to orámování repráků :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vdaka za info ;) zas to nechcem prehanat s chromom, ale ten kruzok este zvazim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Paradne to vyzera Si menil aj bag, ci len volant? Inak ta nalepka noveho znaku na volante vyzera dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 No jen bag, tento volant mám v autě už tak 3 měsíce :lool: Každopádně díky, líbí se mi to více, než jsem čekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Jinak aby se neřeklo, tak jsem mimo detailů právě napravil i poslední rest - koberec v kufru. Po montáži mezipodlahy se mi vlnil a nedoléhal, po zúžení o celkem 7cm již padne dokonale Ještě přes týden vyřešit tu chybu bagu (asi se stavím do servisu Škoda ke známému) a budu spokojen. Ne, že bych neměl další zahájené plány, ale resty budou kompletní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.