Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dnes udělal světelný večer a pořídil nějaké trošku lepší fotky světel. Lépe už to asi nepůjde, no v reálu je nejen efekt velmi dobrý, ale již nyní je znát mnohem lepší svítivost v porovnání s Xenesisy :palec:

Foto 1 - bez blesku potkávačky

Foto 2 - s bleskem potkávačky

Foto 3 - s bleskem potkávačky + blinkr

Foto 4 - s bleskem potkávačky + mlhovky + blinkry (zrcátka už stačila zhasnout, žárovky ještě ne :))

Foto 5 - s bleskem potkávačky

Foto 6 - bez blesku potkávačky

Foto 7 - světelnost s potkávačkami

Foto 8 - světelnost s potkávačkami + mlhovkami

Foto 9 - světelnost s potkávačkami + dálkovkami (mám v plánu rovněž vyměnit)

Foto 10 - světelnost s potkávačkami + dálkovkami + mlhovkami

post-28923-0-32499200-1398541311_thumb.jpg

post-28923-0-28476700-1398541334_thumb.jpg

post-28923-0-81749900-1398541338_thumb.jpg

post-28923-0-62700800-1398541342_thumb.jpg

post-28923-0-27181900-1398541392_thumb.jpg

post-28923-0-86949800-1398541442_thumb.jpg

post-28923-0-96558700-1398541518_thumb.jpg

post-28923-0-12638700-1398541523_thumb.jpg

post-28923-0-14485600-1398541527_thumb.jpg

post-28923-0-97012800-1398541531_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dle všeho by měly mít žárovky podobné parametry, jako Blue Vision, které dle testu dosahují podobných výkonů, jako NB. Nicméně nedělám si iluze, NB budou určitě lepší :palec:

Uvidíme, zatím se zdá, že by tento efekt neměl být na úkor svítivosti tak, jako u Xenesisů. Po čase dám vědět a uvidíme, co dál. Nerad bych je ale zase měnil, zase mě to stálo přes litr :ph34r:

Odkaz ke komentáři

To se uvidí, ale obecně je modrá na mokré cestě špatně viditelná - čili asi opravdu za deště to nebude nic moc :ph34r:

Jinak ty z odkazu nekupuj. Diamond Vision byly vyvinuty a vždy vyráběny pouze v Německu. Tyto levné z Číny jsou dle mého jen fejky, nemají ani stejnou krabičku a dle videí, které jsem sledoval, jsou docela nebezpečné - jeden si je koupil do Volva a po měsíci se mu do žárovky vypálila díra. Originál seženeš nejlevněji kolem tisícovky a jistota je koupit z DE - já kupoval tyto:

http://www.ebay.co.uk/itm/PHILIPS-DIAMOND-VISION-H7-55-WATT-MADE-IN-GERMANY-BULBS-12V-XENON-LOOK-5000K-/291107541764?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

tam su NB, kym svietia tak nemienim nic menit... a za tu cenu by som ich kupil asi aj znova :palec: a moj terajsi milacik je felda :D odkedy ju otec zobral na ryby a celu ju doskrabal od konarov ma zakaz sa jej dotknut... nic mu neni svete, 15rocny lak bol v top stave, a neprezil 1 den s mojim otcom, to ma odradza od starostlivosti o octu :ph34r: robim tam len nutnu udrzbu :)

Odkaz ke komentáři

NB je bezpochyby fajn, ale souhlas s Markem, xenony jsou xenony :)

Když už mám čočky, chci také xenonový vzhled a ačkoli neočekávám svítivost jako u NB (ty si dám později jen do dálkovek), doufám, že si polepším aspoň na úroveň běžné žárovky - Xenesis byly i za sucha špatně viditelné, za mokra jsem jel naslepo ;)

Odkaz ke komentáři

Takže poněvadž přetekl pohár trpělivosti, mám dobrou zprávu:

Zde definitivně končím. Nebudu nikde, kde nejsem vítán.

Původně jsem měl rozepsané důvody pro absolutně nesmyslné, až mnohdy nemístné chování mnohých zdejších lidí, no nemá smysl rozmazávat něco, co nikoho nezajímá.

Čili pouze s radostí oznamuji, že vás tady už nebudu srát, fórum (aspon SH) pro mě vždy bylo pro radost, ne pro to, co se děje tady.

Lituji jen vyhozených 350,- Kč za členství oknem, chtěl jsem podpořit chod fóra - no byla to zjevně chyba..

Admini, můžete to tady zamknout a k radosti ostatních se já loučím - ADIOS!

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Ale no, neofukuj sa hned. Skratka treba pochopit, ze niektori nemaju radi kritiku, a ked na to negativne zareaguju, tak si to netreba vsimat.

Ked niekto chce RS look, nech si ho spravi, netreba do neho dalej rypat ;)

Nechcem tu zase vyvolat nejaku lavinu, ale osobne by som forum nezavrhoval, ved v zivote su dost podstatnejsie veci, ako robit si hlavu z toho, ze niekomu sa nepaci tvoj nazor :)

Odkaz ke komentáři

O to ani nejde. On mi může být někde.. Jde o zdejší přístup adminů.

Když sem před časem přišel "někdo", koho jsem ani neznal a začal mě vulgárně napadat, navzdory obecnému nesouhlasu většiny místních členů se nedělo nic. Oficiálně jsem požádal adminy o řešení situace a o smazání těch spamů - nic. Psal jsem adminovi vzkaz s prosbou - přečetl jej a neodpověděl. Nikdo nic neudělal.

Ale jakmile se objeví nějaký slon z porcelánu, jehož reakcí je vztekání a nadávky, kdo je špatný? Já. Pak zcela nesmyslně jeden hrozně důležitý člověk machruje s BANy, aniž by k tomu byl jediný důvod a pak čtu od jiného admina vzkazy (ač slušné) s upozorněním na zdejší chování..

Nemá smysl to rozmazávat, na rozdíl od přátelského prostředí na SH je tady přístup povýšený a mnozí lidé si hrají na něco, čím nejsou..

Přesně jak píšeš - mělo by se to brát s nadhledem, jako příjemné trávení volného času.. Toto je jen zbytečně o nervy.

Čili proč se tady zbytečně štvát navzájem..

Odkaz ke komentáři

Je to skoda... Je ale fakt, ze na ziadnom z for alebo hocikde inde to nebude len podla tvojich predstav.. a to teraz nikoho nebudem obhajovat.. ani moderatorov, ani OC club a jeho forum...

Ale rozmysli si to este :) kde my ostatni budeme cerpat inspiraciu a zlostit ta rovnakymi upravami? :-D

Odkaz ke komentáři

Taky se bych se přimluvil aby sis to rozmyslel. Dodávaš komplexní informace o tvých realizacích, o které by bylo škoda přijít. Možná to chce ubrat trošku z tvojí strany a nevyjadřovat se až tak negativně ;) Jsou prostě lidi, kteří chcou slyšet hlavně pozitiva...

Být tebou, tak neřeším osobní konflikty a řeším hlavně věci okolo tvého auta. Ono neexistuje nic a nikdo 100%.

Odkaz ke komentáři

Tyjo neblazni, kvuli takove picovine se nema cenu nechat nastvat. Jako taky by me to sralo, ale chce to klid a nenervovat se. Mas tady jedno z nejhezcich a nejpropracovanejsich aut a navic vsecko hezky popisujes a vymyslis nove veci, ktere jsou urcite pro hodne lidi inspiraci. Bylo by skoda o to prijit..

Chill out, pust nakou pohodovou pisnicku, udelej za tim vsim tecku a hura zpatky vylepsovat auto :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...