lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Nemas na gume znacku FR ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Já mám 225/45 R17 91Y FR, tzn. s ochranou ráfku a vypadá to takhle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Honza moje vypadaju presne tak isto a tiez mam FR (ochrana rafku) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Hele, tak to nevím, upřímně jsem o tom ani nikdy nevěděl :) Kouknu na to po práci, ale dávalo by to smysl, celý ten disk je oproti jiným pneumatikám trošku jakoby zapadlý. Kouknu na to a dám vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Dle fotek na předchozích stránkách nemáš gumy s ochranou ráfku, proto ti to dělá takovej balón. Takhle vypadají 18" s proužkem. Je to normál vyřízlé z folie na auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tiez mam FR a disky su zapadnute, skor to vidim ako vyhodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 ochranu diskov používa väčšina výrobcov a práve Conti, je z tých, čo ju používajú pomenej... napr na 16-kych som ju snáď u Conti ani nevidel... na Fabii mám zimné 195/55R15 Sava a tie ju majú tiež... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Kouknu na to, ale v tom případě to nechápu. Otec má PremiumContact 2, na zimu TS850 a má ty pneumatiky "spláclejší". Na mé staré OII byly rovněž rovnější, než nyní. A když vidím OIII na Minorisech, což by mělo být totéž, jen ve stříbrné, rovněž mi to přijde lepší.. Tak nevím, zda je to "neduha", či naopak výhoda PremiumContact 5, nebo čím to, ale přijde mi to při shodném profilu vyboulenější, než jinde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 zimné a letné pneumatiky nemôžeš porovnávať, každá môže mať inú konštrukciu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tady přidávám foto. Nevím, zda je to tím, že jsou nové a po letmém sjetí si "sednou", nebo je to prostě gumou, no nápis "FR" jsem na gumě nenašel (nevím, jakou velikostí a v jakém místě ho hledat, ale viditelně jsem ho nezahlédl). Tak nevím, vše sedí - 205/55, nikde nevidím jakýkoli atyp, který by měl znamenat jiný rozměr, či použití ...asi to ale bude obecně konstrukcí gumy, na internetu to vypadá podobně: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 me se to zda ok na 16tkach pochopil bych to na 17tkach ale 16tky?Kolik mas sirku 205? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 jj, 205.. Já ale srovnávám s okolím. Ty mé mi přijdou nejboubelatější a i v porovnání s mou starou OII (PremiumContact 2) je to někde jinde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Na tej prvej foto z netu su FR-ka ale ty ich nemas. Vypadaju trochu vypukle po stranach ale cim to je netusim. Na kolko ich mas nafukane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 To nevím, chci to zítra zkontrolovat, foukali mi je v pneuservisu. Ale myslím (doufám), že by měli vědět, na kolik se pneu fouká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) dyť to sou normální 16", já sem FR taky neměl ani micheliny nemají.. běžná velikost 205/55, nevím čemu se divíš... sis měl pořídit 17", jinak takhle to je... Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Víte, co je sranda? Že měl lumi pravdu. Nevydržel jsem to a šel jsem se na to podívat hned. Zde je výsledek: Předepsáno pro 16": 2,1 bar pro P i Z Nafoukáno pneuservisem: 2,8 bar! Říkal jsem si, že mi je v pneuservisu trošku více přifouknou, ale že až tak moc, to jsem nečekal. Vyfoukl jsem je na hodnotu 2,2 bar a ačkoli mi obecně pořád přijdou trošku hrubší, jsou mnohem méně vyboulené a vypadají lépe Možná až se trošku vyjezdí, nyní jsou nové, proto působí trošku hruběji. Paradoxem je, že jsem na staré OII přechod z 15" na 16" dost špatně snášel, auto hrozně ztvrdlo (až mě to překvapilo) - tady jsem zaznamenal rozdíl jen minimálně a to jsem je měl přefouknuté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak vidis :D A co je na tom sranda ze som mal pravdu ? Inak ochrana rafku (FR) vypada takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 :D Srandovní je na tom to, že je to taková banalita, nic víc, lumi Jinak FR tedy zjevně opravdu nemám vynikne ti potom víc výška pneu, čili opticky zmenší liťáky je to teda jenom můj názor.. Jinak máš, Lojzo, pravdu. Zkoušel jsem si to na fotomontáži a zvláště v té červené to vypadá strašně a lacině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak to bola jedina moznost preco su tak vypukle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak ono se to tím vyfouknutím úplně nespasilo, pořád mi přijdou trošku masivnější, ale to už může být tím, že jsou nové a disky se v nich trošku ztrácí :) Jen když u kolegů vidím ty Minorisy, které na pohled vypadají větší, ačkoli se mi ty černé líbí, nejsem si jist, zda jsem radši neměl koupit ty stříbrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 To je tva predchozi OII??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jojo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak obuj 195/55 :lool: podla mna cierne jej seknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 :lool: Jo, asi bych neměnil :) Jen mě trošku štve ten okraj disku, mohl se svažovat více - z dálky vypadá ještě jako guma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 To je nevyhoda ciernych diskov no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 To jo.. Otec má ale přitom dodatečně leskle černě lakované Draconisy a vypadají větší, ani nesplývají.. Je to asi o tvaru, no. I tak ale díky tomu auto nabralo nový směr a spolu s chystanými doplňky myslím nakonec své volby litovat nebudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Ja myslim ze to bude TOP v konecnej faze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Já v to doufám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 tiez nemam fr a pri zbeznom pohlade ked som polozil prst na disk, a pozrel som sa nan z ineho uhlu, som od oka ,,nameral" tak 2cm ,,pukel" voci disku ... prefuknute by nemali byt :) tych 2 cm fakt strielam, no 1 je tam urcite :D podla fotky to mas presne rovnako, este aby nie pri rovnakom rozmere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Asi je to jen schíza :) Navíc vůči posledním fotkám, tím, že jsem pneu trošku upustil, je vyboulení už menší, naštěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.