Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Pokud počasí nebude předvádět to, co pořád předvádí a bude se dát, odpolko hodím logo do černého lesku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Inak ta maska je fest libova jj to cierne logo bude lepsie podla mna a o moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Děkuji :) Lak se povedl, no ten znak mě štve - zbytečná práce navíc, no doma ten znak vypadal luxusně. Na autě působí nějak vyblitě, no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) Hlavne sa tam straca no :( Edit : ty mas este masku naviac ? Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Tato lakovaná maska je taťkova, protože má aktuálně tu bez znaku. A ta chromová na fotce je ta má původní. Nicméně ačkoli ji mám navíc, je vlastně pro taťku, když jsem mu "ukradl" tu jeho původní. Čili vlastně nakonec, abych jednou mohl firmě vrátit tu původní chromovou masku, musím sehnat ještě jednu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Tak, auto je tedy zase bez masky a maska mi leží doma bez znaku :D Venku se lakovat nedá, tak to láknu doma, no. Zítra hodím masku s černým znakem zase na auto a snad to bude lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 tak ta maska vyzerá TOP :) hlavne teda ešte lepšie to bude s tým čiernym logom :) a vzadu ho necháš chromove? či tiež pôjde do čierneho lesku? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) Děkuji :) Už mám objednaný nový foťák, snad budu brzy dodávat už trošku věrohodnější fotky. Každopádně znak je již nalakován, právě jsem ho doleštil a chystám se ho přilepit. Zítra jde maska zpět na auto a vyfotím, jak vypadá s tím černým znakem Vzadu právě mám ten podklad v černém lesku, takže zůstane tak, jak je :) PS: Teď nevím, zda jsi to Tome dobře pochopil. Znak (orámování a ten šíp) zůstane chromový, jen podklad jsem zase očistil z té bílé a nalakoval na černý lesk :) Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 jj vyfot, pak si dyžtak laknu taky vrchní část masky do bílé a boky dolejšek nechám stříbrný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 pekny :) co takhle tu slepici dat do cerny leskly? (s bilym podkladem) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 ja som myslel ze necháš biely podklad a znaky do čierneho lesku :) to by tiež nemuselo vyzerať zle ;) ale teraz mi to už je jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Laurin Klement a Tomáš: Přemýšlel jsem nad tím, no vypadalo by to stejně vyblitě, jen navíc lacině - chrom sice nijak zvlášť nemusím, ale na ten znak se hodí. :) Proto bude na pohled vypadat jako originál, jen s lesklým podkladem tak, jak to mám vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Ten posledni napad s cernou slepici zni fajn ale original bych rekl udela vic parady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Taky si myslím :) Znak je připraven a nalepen, teď schne lepidlo. Zítra ho dočistím a ještě jednou přeleštím a maska půjde snad finálně na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 To tolkym lestenim zoderes zachvilku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 To chci mít "spešl" transparentní, víš? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Jaj tak :D len aby si do zamberka neprisiel len s volantom ked bude take transparentne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Tak, maska je na autě. Dle mého 100x lepší, nyní jsem spokojen :) Poněvadž byly vidět úchyty masky v horní spáře, dnes jsem ještě pracoval na zatáhnutí spáry bílým silikonem. Aspoň tak maska hezky navazuje na kapotu. Zde pár rychlých fotek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Ted je to ono!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Presne takhle by to melo byt :) pekna prace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Děkuji kluci :) Jinak tady malý životní cyklus: Chrom světla + chrom maska -> Černá světla + chrom maska -> současný stav :) Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 hezčí ;) akorát ten odstín masky je jiný co :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 hezčí ;) akorát ten odstín masky je jiný co :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Trošku jiný bohužel je, ale ne tak, aby to na pohled vadilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 a stříkal si to jenom obyč sprejem bílá candy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Je to bílá Candy. Klasický sprej, ale pro běžnou odolnost je maska přelakována dvousložkovým bezbarvým lakem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 jj ten mám taky. akorát chce asi sundat ten chrom co :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.