feki Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Skoda-octavia-8-piece-set-door-tank-pad-refires-luminous-type-slip-resistant-door-tank-pad/1668806915.html nechces dalsie cervene doplnky? :D nahodou som na to narazil tak som si na teba spomenul :D nemyslim ze to vyzera az tak zle, ale urcite by som nepouzil celu sadu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 (upraveno) Díky za tip, no toto se mi nelíbí - je to přeplácané ;) Kapsy si chci někdy očalounit nějakým kobercem :) Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Tak, aniž bych to sám čekal, již dnes jsem přehodil světla. Dojmy? Škoda, že fotky nedokázaly zachytit rozdíl mezi starými a novými, protože je markantní. Stará světla mě vyšla hodně draho a nebyla ani dle mých představ, zkrátka šlo o spontánní úpravu, způsobenou špatným stavem světel od prodejce. Tato jsem od začátku dělal tak, jak se mi líbí. V porovnání jsou tak stará plastová a nicneříkající, zatímco nová vůči nim vypadají řekněme "luxusněji". Tentokrát nebudu dělat žádný extra fotopříběh, jen dohromady přidám několik fotek z fáze úpravy. Na lepení a konečném vizuálním výsledku jsem si dal dost záležet, vč. laku, to nafotím někdy příště, stejně jako celkový efekt na čistém, autě - nyní je to jen rychlovka mobilem :) Před... První světlo hotovo Takto se postupem času rozpraskalo to staré světlo - totálně, na přímém světle je těch prasklin vidět ještě více... Malé porovnání (pravé světlo je nové, levé - strana řidiče - staré) ...a výsledek... Tak snad se bude líbit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 (upraveno) no supeer, s tím bílým nápisem octavia geniální!!! takže kdy ti mám poslat náhradní xenony? :) ještě kolem čočky bych to asi chtěl bílé :)ú Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Děkuji, měl jsem z té plaketky obavy, ale nakonec se mi moc líbí :) No, teď svou péči zaměřím na masku, která už 14 dnů čeká na pokrok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 jj je to hezčí, než ten sport. ještě to chce černý mlhovky, teď to je furt neslané. ok tak za 14 dní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 :D Mlhovky to určitě chce, čekám na dodání a pak je začnu bezodkladně upravovat :) Tak nějak doufám, že ten LED pásek bude minimálně 250mm nad zemí, aby posloužil jako parkovačky. Ty skutečné teď v té černé asi úplně dle předpisů nejsou, no v té stříbrné to zkrátka nebylo ono.. Teď mi zbývá dořešit ještě 2 věci: 1) opět nechat seřídit světla 2) ještě před tím ale musím zjistit, proč mi nesvítí dálkovka v pravém světle. Žárovka je OK, konektor i drát vypadá taky v pořádku. Tak se zkusím kouknout na pojistky, tuším, že i dálkovky mají vlastní pojistky a při prvním zapojení jsem zapomněl zacvaknout konektor, čímž to možná mohlo usmažit pojistku. Nyní mi svítí kontrolka prasklé žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Je to pekny Deni! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Děkuji, Luki ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Gratulujem ;-) a teda urcite je to lepsie ako tie prve :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Děkuji :) - jj, ty první byly dobrým startem a byly zajímavé tím, že byly černé, ale působily spíše jako ze základní výbavy - asi tím matným nástřikem působily tak nějak pochmurně a čočky bez toho chromu kolem taky nic moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Perfektne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 (upraveno) ...jinak kdyby měl čirou náhodou někdo zájem, nabízím ta stará světla k prodeji, aby je aspoň někdo případně ještě využil..: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24227&st=0&p=1476896 EDIT: Míšo, byl jsi rychlejší, než já :D Děkuji pane Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 No pfuuuj :P ale neee paradicka ako vzdy kua ty mas teda trpezlivost na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Jo, jsem vůl, mě to baví :D Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Tak aj mna bavi moje auto ale zas odtial potial :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 (upraveno) Je fakt, že jsem ta světla úplně nezbytně nemusel dělat 2x, navíc se ztrátou 5 tisíc, ale tak co už :D Zase na druhou stranu je všechno zlé k něčemu dobré - ta stará se mi nelíbila úplně na 100% a občas mě to štvalo, teď už jsem spokojen, no :) Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Tak hlavne si si ich od zakladu spravil sam takze to navysi spokojnost s vysledkom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Jj, přesně tak Navíc, i když odhlédnu od skutečnosti, že to na autě vypadá celkově hodnotněji, faktem je, že auto kombinuji s leskle černou - a ta stará světla byla matná. Takže ladíme, ladíme - teď pokračovat na masce, no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Ja si ich dr*nem cele na ruzovo a bude :D tesim sa na zamberk az ti to omrknem nazivo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Tak to se budu muset snažit, abych nezklamal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 No veru mal by si sa :D ja uz mam v zalohe ten druhy motor do kufra :D ale uz dost OT :) Inak cim si vyfarboval ten napis octavia ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 No čím - barvičkou na vodní bázi, štětečkem a následně přetažená místa přeleštit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Puntickar sa nezaprie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Snažím se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 svetla = 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Asi si tě budu muset bloknout, protože :1) závidím ti tvou šikovnost 2) závidím nápady 3) závidím provedení 4) slintám tady! :D Je to vážně paráda, navíc se mi strašně líbí tvůj cit a smysl pro detail, vážně nádherný auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 ciste nahodou nemas fotku, kde mas svetlo original chrom a upravenej jen ten napis vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Martty: :D moc děkuji za slova chvály, jsem rád, že se líbí a vždy mě potěší, že ta práce za to stojí @Laurin Klement: bohužel ne, vždy šlo prvně světlo a až pak plaketka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.