gord007 Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 :o jedním slovem paráda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Děkuji :) Dnes se mi konečně podařilo vyřešit tu nesvítící dálkovku. Světla tedy mohou jít na seřízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2014 Dnes navštíveno STK a seřízena světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 22, 2014 Sdílet Odesláno Květen 22, 2014 Pěkně sis pohrál se světly je to hezký detail :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 22, 2014 Sdílet Odesláno Květen 22, 2014 Pecka tez tam musim zajet na serizeni a cim to byla ta dalkovka?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 @Timil: Díky :) @Lukáš: Za stovku a 5 minut je hotovo ;) Dálkovka byla paradoxně asi jen žárovkou :) Kontroloval jsem všechny kablíky, kontakty, ale vše bylo OK. X-krát jsem to kombinoval, dokonce nesvítila ani náhradní žárovka, i když je na pohled OK. Až se nakonec po všech těch kombinacích konečně jedna chytla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Super ;) jo za 100kc to vim to jsem taky tam byl na stk u nas v petrvalde ale jak jsem mel auto snizene musel jsem dat svetla dolu bo to svitilo nahoru,ted kdyz mam kozu tak to sviti stejne jak se snizenim jeste vic do zeme :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Chápu :) Mě překvapilo, jak levné to je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 jo ja sem to tu uz psal at si zajedou na stk,nekteri resi jak daleko maj byt nakreslene cary na zdi atd pritom zajedu kdekoliv na stk a mam to za kilco ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Já to vždy řešil přes servis, naposledy mi známí v tom Škoda servisu světla nastavili zadarmo, no o měsíc později s novými černými světly se mi už za nimi nechtělo, proto jsem raději zajel na to STK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 (upraveno) Poněvadž nové mlhovky budou ve správné výšce, aby mohly sloužit jako poziční světla, žárovka z horní části světel zmizí. Světla tak buďto nahoře zůstanou černá, nebo taky ne - co myslíte? (samo, přibude ještě lakovaná maska, origo spoiler, apod., nyní jen tak pro představu) vs. Upraveno Květen 23, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Tato světla prosím jednou BEZ mračítek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Ja tiez bez mracitok :) doba mracitok a RS naraznikov s lizatkami je uz daaavno prec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Nevypada to zle ale u me se ty mracitka uz nelibi,ale jak chces ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Díky za názory, kluci ;) Já obecně také fandou mračítek moc nejsem, trošku ruší čistotu designu. Na druhou stranu mají ta světla celkem diskutabilní design a horní část budu mít leda na 2 věci, proto mě to jen tak napadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 s temi svetly to je robustni a rozsiruje to auto,das mracitka a tu masku opticky to snízi,koukni na moje je to ted hnus me se to nelibi!Koukni pak na fotku. kdes mi pujcil cerna svetla bez mracitek a mam jen tu masku a vypada to porad robustneji nez s mracitky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Ale to se nedá srovnat. Mi se ta mračítka líbí jen na bílé a černé ;) Pořád je to ale jen spekulace, na autě je 1000 dalších věcí, kterými jsem si jistý a které čekají. Poněvadž jsme dnes byli omrknout ten barák, mám aspoň jistotu, že finance na auto pořád budou - jen ten barák ne, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 na moji to taky vypadalo dobre! :D ok rozhodni se podle sebe! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Kdy? :lool: Asi to tam nedám, jen spekuluju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Já mračítka v oblibě nemám, ale na té fotce vypadají dobře. Teď záleží jak by to vypadalo ve skutečnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 ja ti dam kdy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 (upraveno) :D @Radim: právě.. Nechci zase, aby to působilo přeplácaně, či lacině. Asi dodělám ostatní doplňky a pak se rozhodnu :) Takto je to asi každopádně originálnější, protože když už někdo něco dělá se světly, dá tam mračítka.. Upraveno Květen 23, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Deni zame nechat tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Já vím, Luki Asi jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Ja myslim ze na mracitka to ma trochu maly kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Tak tuto souvislost nechápu :D Naopak by se tím vizuálně světla trošku zmenšila. Důvodů, proč je nedávat, znám několik, ale malá kola mě nenapadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 to je drsny duvod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Rekl bych bez mracitek :) udel bez nich vetsi paradu : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Haha :) Mě ty mračítka přijdou relativně sportovní prvek, viděl jsem je na pár RS a tam k opticky mohutnějšímu přednímu nárazníku a větším kolům docela seděla. Tady mám pocit, že by to nic vizuálně nevylepšilo, jen by to byl nějakej další prvek a myslím, že by bylo hezčí nechat to v čistější linii co máš teď. Já bych spíš počkal co provedeš s maskou a mlhovkama a pak bych se rozhodnul. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) S tím souhlasím I kdybych se nakonec rozhodl pro mračítka (i když asi ne), stejně by to k nedokončené přední části nebylo ono.. Jinak poněvadž mi včera konečně po měsíci a půl přišly LEDky do blinkrů a couvaček, dnes jsem je nahodil. Čekal jsem tedy větší rozdíl vůči normální žárovce (svítivost je tuším přes 700lm), no svítí lépe a vzadu je myslím viditelnost dostatečná, navzdory tmavému krytu světel. Navíc blikají aspoň hezky ostře :) V noci bude asi rozdíl o to větší, i v reálu to vypadá lépe, udělal jsem jen rychlé video mobilem. Do couvaček jsem nakonec LED ještě nedal, buď budu muset napájet odpory, nebo někoho poprosit, aby mi vypnul kontrolu prasklých žárovek. Do té doby to měnit nebudu, nesnáším, když to na mě v budíkách pořád svítí.. https://www.youtube.com/watch?v=bteESGMnxuE Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.