marekczek Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Má skoro stejná světla, zmetek.. :-/ :D Na fotce se mi to líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 nj, ale bych rekl, ze se to hodi k RS narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Tak samo bych mohl říct, že by se k tomu hodila více má maska, než ta černá díra tam.. V tomto bych problém neviděl, s tím sport paket spoilerem by to mělo být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Maro dobra fotka! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Když to máš takhle vysoký tak tam mracitka nedavej. . Pokud to dáš k zemi tak je tam dej.. a kola dej do bílí. . Na bílém autě černý kola zaniknou a je to jak prázdný díry v podbehach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Díky za názor :) Bohužel, pořád jsem limitován služebním autem. K zemi to dát nemohu, musel bych to nechat zapsat do TP, který pro tyto účely z Prahy nedostanu. A bez zapsání do TP si to nelajznu, kdyby se stala nehoda, měl bych řádný průser a to si nemohu dovolit. Tak samo bílá kola - mi se sice nikdy moc nelíbila, no řekněme, že 18" by vypadaly v bílé docela dobře. Ale 16", které v té černé vypadají docela velké, by v bílé vypadaly hrozně - schválně zkusím udělat fotomontáž. Větší kola by nakonec asi šla, ty 17" bych si asi ve firmě obhájil. Musel bych si ale zaplatit rozdíl mezi 15" a 17" + mezi značkou pneu (firma se totiž rozhodla kupovat Savy, na nichž já jezdit nehodlám, proto si raději připlatím za normální pneu). A to už je celkem drahé. Vše bych ještě bral, kdybych našel kupce na ty mé 16", který by měl třeba nějaké zajímavé 17" (ideálně na pneu) a třeba s lehkým doplatkem z mé strany chtěl kola vyměnit. Složitě se ale snažit prodávat skoro nová kola, která mě i s pneu po velké slevě (přes známého) vyšla na 20 tisíc, to by se mi nevyplatilo - ztráta by byla příliš velká, čekání příliš dlouhé.. Musela by to být náhoda a rychlá akce (samo ale, pokud byste o někom takovém věděli, nebráním se tomu). Nicméně mě napadlo totéž - je to divná souvislost, ale také se bojím výšky + rozměru kol v kombinaci s mračítky. Aby auto nevypadalo pak "vytuzeně". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Skoda, ze mas ty alu cerny, byt to antracit, nebo stribrna, tak uz mas kupce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Tady je jen rychlá fotomontáž s bílým kolem. Zadní jsem ani nedělal, je to jen rychlá vizualizace a to mi stačí - přijel cirkus Děs. Mi se černá kola líbí, i v 17" by asi byla černá :) @raym0n: to by mi ani tak nepomohlo. Za kolik bych je vč. pneu prodal - za 12 tisíc? Ztráta by byla 8 tisíc za 3 měsíce použitá kola. Navíc, jak jsem psal, by přicházel v úvahu jen change - zuji, vezmu jiná a nazuji (nemusela by být černá, to by se dalo doladit). Prodávat kola, řešit dopravu, pak složitě shánět nějaká nová, případně i gumy a zase řešit dopravu... To mi za to fakt nestojí, jsem s nimi spokojen, fakt jen velmi dobrá nabídka, či náhoda by mě donutila kola měnit :) Ještě bych mohl kola upravit na barvu antracit (pro začátek třeba plastidipem), ale ani tím si nejsem jist: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Ne, ja myslim, ze k tvoji by antracit urcite nesel, ale osobne mi bila i stribrna prijdou lepsi k tvymu autu, nez cerny. Aspon takhle na fotkach, tezko rici, jaky je to na vlasni bulvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) V reálu jsou černá hezká, na fotkách vždy působí hrozně tmavě, foťák nepobere ty odlesky. Samo ale jak kdy - když jsou kola špinavá, hodně splývají, když jsou čistá jako teď, vypadají moc hezky V reálu je paradoxně nejvíce kladných ohlasů právě na kola. Zákazníci, kamarádi, sousedé, kolegové, dokonce nedávno i nějaký cizí kolemjdoicí, který ta kola obdivoval, všichni chválí, že jsou ta kola moc hezká a k bílé vypadají super. Takže, ačkoli to může být také vkusem každého z nás, je hodně zkreslují právě ty fotky - na nich nejsou vidět většinou ani ty červené třmeny, které k těm černým kolům sednou jako prdel na hrnec :) Barevně asi nic měnit nebudu, maximálně designově a velikostně. Ale jak jsem psal, fakt by to musela být náhoda, žádnou honbu za 17" nechystám, ačkoli bych si je možná ve firmě prosadil, znamenalo by to další případné diskuze - spolu s cenou se mi tak do toho ani nechce. To spíše bych raději vyměnil pneu třeba za ContiSportContact (ideálně 5-ky), rovnou s ochranou ráfků - abych neměl takové balóny s podivně vysokým profilem. Zde by se ale zase musel najít někdo, kdo by je prodával levně a chtěl měnit. Jinak skoro nové pneu kvůli designu nevyhodím, to raději snad někdy příště.. Spíše přemýšlím nad nějakým doplňkem a nenapadá mě, jaký by se hodil - něco ve smyslu zakomponování červeného, či bílého doplňku na ta kola pro oživení, třeba vnitřní část (hloubka) v bílé barvě, či tak něco - decentního, ale poutavého. Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Dat do barvy(plastidipu) 1-2 paprsky alu uz od stredove krytky vcetne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Nad tím jsem už také přemýšlel, no možná je to tvarem kol, na fotomontáži to není nic moc Změna je život a přemýšlel jsem i nad jinými koly, ačkoli jsem s těmito relativně spokojen, nebránil bych se ani jiným v hezkém designu, která by vypadala větší. Je to ale jen spekulace, aby řeč nestála, neberte mě moc vážně, měnit je zatím nechci :) Třeba teď jsem shodou okolností viděl Golfa s koly, která jsem chvíli před tím našel na inzerci: A vypadají moc hezky (nejsou leštěná, jak jsem si původně myslel, jen dost kontrastně stříbrná - nebo aspoň ta, co jsem viděl, nebyla..) :) Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Ta bílá je za mě teda lepší ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 To za mě ani náhodou. Vyloženě příšerné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Kluci, když už jsme u toho, ještě jeden dotaz - pak to už necháme být: Je nutné pro snížení měnit i tlumiče se zachováním normálního komfortu a životnosti, nebo tlumiče s použitím kratších, sportovních pružin odvařím? Při snížení pouze za použití pružit, je nutné tuto změnu nechat zapisovat do TP? Myslím něco takového: http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-eibach-skoda-octavia-ii-combi-2-0-fsi-1-9-tdi-2-0-tdi.htm Díky. Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 4 roky sem u 01 jezdil na pruzinach a nic a octa na nich jezdí i teď a pořád tlumiče ok... a nikdy sem nic v tp neměl a nikdy sem neměl problém ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Super, to je dobré vědět. S tím TP je ale problém, nemohu si dovolit na auto dávat něco, co by znamenalo problém na STK, s policajty, či s pojišťovnou při nehodě. Proto kdyby to byla změna, kterou není nutné uvádět, budu o tom uvažovat (jen spíše o 15mm, namísto 30) Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Dnes mám opravdu veleúspěšný den..... Konečně mi přišel dlouho očekávaný balík (o jeho obsahu později) a pravděpodobně ČP se na něm vyřádila navzdory značkám "křehké" natolik, že předmět přišel poškozený a prodejce samozřejmě tvrdí, že vše posílal v pořádku. Krabice je v tom místě opravdu propíchnuta, takže zítra zase mohu běžet na poštu, budu řešit reklamaci a možné odškodnění. Plno problémů, nejistý výsledek a dalších 15 dnů bez toho předmětu kvůli posudku Vys*at se už na to, fakt....... Zasraná ČP. Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Kluci, můete pomoci? Koukám na ty pružiny a nacházím jen 30mm snížení, což mi přijde až moc.. Pokud se nemýlím, RS má oproti sérii -15mm, ne? Nemohu je nikde najít, nevíte, dají se pro mou motorizaci sehnat -15, max. -20mm pružiny? Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 http://www.f2tuning.cz/tuning-shop/SKODA-OCTAVIA-2-Sportovni-pruziny-TA-TECHNIX-20-20-mm-d6927.htm ale píší ti tam O RS... jinal dělají 30/30... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 No právě.. -20mm pro RS = -35mm pro jiné motorizace v případě, že by pružiny vůbec seděly.. 30mm snížení mi fakt přijde až moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Rs ma tusim -17mm proti serii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 3cm je moc? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Ano, je ;) Každý má jiný vkus, ale už 30mm je na mě moc, extrémně snížená auta (nic proti) jsou pro mě noční můrou v otázce vzhledu i použitelnosti. 20mm je takové to pro mě přípustné maximum lehce a hezky sníženého auta, které je ještě stále využitelné.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Tak, dnes jsem se konečně dokopal a nabarvil jsem náboje. 6 hodin práce, jsem rád, že to mám za sebou a nyní se mohu jen kochat :D Původní stav, aneb nic neobvyklého..: A zde po úpravě. Původně jsem přemýšlel, zda to vůbec fotit, no z principu jsem fotky pořídil. Fotky prosím berte s rezervou, protože: Jedná se o matně černou a na fotkách ještě není barva zaschlá = je lesklá Po nanesení barvy vždy vypadá hrozně "upatlaně". Třmeny vypadaly stejně, jakmile zaschne, splaskne a všechny nerovnosti by se měly srovnat Ačkoli jsem zamaskoval kotouče, přesto je na kotoučích trocha přetažené barvy - ta se samozřejmě hned vybrzdila Zapomněl jsem vyfotit pravou stranu, tak aspoň levá :) ...a jen celkový pohled... Je to detail, který není hned na pohled vidět, ale pod černými koly ty rezavé náboje dost barevně křičely - nyní to vypadá tak "vymakaně" decentně a čistě, z čehož mám radost. Až barva uschne, mělo by to být dle mých představ :) Horní část kotoučů jsem nebarvil, kdysi jsem to pečlivě udělal a do týdne byla rez zpátky. Tam to nemá smysl. ...a na závěr, protože je to tady v módě, fotka jednoho ze 4 kol (nefotil jsem každé zvlášť) - když už byla dole, taky jsem je umyl a navoskoval :D Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Pekne mas nabarvene ty naboje!Tez bych mel jakou znackou si to barvil hemerrite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Nene, vše je Foliatec :) A děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 aha ve spreji? bebo stetcem?Vypada to moc dobte pokud si to strikal! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Nene, je to vše štětcem, se sprejem bych si nemohl tak hrát s detaily :) Právě proto nyní, když to ještě není suché, vypadá ta barva trošku kostrbatě a jsou patrné tahy štětcem. To by se mělo do pár dní ztratit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.