Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

V pátek jedu za Vášou...

Aj ja tam idem v piatok :D

Kedy tam budes?

Treba prehovorit Mareka, nach sa tiez zastavi :smich:

Ono aj ked svietia hore obidva rady, tak pri brzdeni je rozdiel znatelny....teda pokial je svietivost dobre nastavena. Ja som si dal brzdovku nastavit na uplne maximum a ked v noci zabrzdim, tak je to poriadna supa :)

Odkaz ke komentáři

Jednou jsem na dalnici potkal Superba s temito LED svetly a nez jsem ho poradne dojel, myslel jsem si, ze sviti mlhovkami.

Az kdyz jsem prijel na jeho uroven, tak jsem zjistil, ze jsou to "normalni" tlumena svetla a kdyz by pustil mlhovky, nejspis by mi s nimi vypalil diru do sitnice :D

Odkaz ke komentáři

Stickler: tak aspon se ti nikdo nelepi na zadek, protoze kdyby jo, zbytek dne uz neuvidi nic jineho nez tvoje koncova svetla :D

marekczek: tohle ale nebyla klasicka FL svetla s prouzky, ale nejspis "cinska" verze LED svetel na predFL model, kde byly diody jednotlive a svitilo to na obrysovky dost podobne jako brzdovky u velkych Audi. To je taky vzdycky lahudka za nekym takovym zastavit na semaforu, zvlast kdyz se skoro vsechny prodaji s blondatou prevodovkou a na brzde tak stoji vic nez na plynu :D

Odkaz ke komentáři

Osobne sa vzdy snazim na semaforoch nestat sustavne na brzde, lebo viem, ze to pali do oci ako svina. Este ked mam brzdove svetlo zvysene na uplne maximum. Uz som si par krat vsimol ludi za mnou, ako si pomaly davaju zvaracsku kuklu na hlavu :D

Ono ked tieto svetla svietia silno, tak je to dost neprijemne, pretoze tie ledky su za cirym plexi a + maju okolo seba odrazove parabolky (alebo ako by som to povedal). Je to velky rozdiel, ked su ledky v trubiciach, alebo maju pred sebou preforovane sklicko.

Cize, ak sa nezatiahnu nejakou tmavou foliou, tak je nutne ich stlmit, pretoze defaultne to svieti velmi silno!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...