Stickler Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 No, bude to potřeba + tedy upravit tu horní řadu a tu mlhovku.. Nebudeš mít náhodou někdy cestu sem do MS kraje? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 (upraveno) mě svítí furt obě řady, nemám s tím problém (u superba to tak je taky)... Už sem za svým autem jel cca 4x a naprosto ok ;) ta jedna řada taky není špatná.... druhá mlhovka to je v pohodě.... hm asi ne :( Upraveno Říjen 14, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 V pátek jedu za Vášou... Aj ja tam idem v piatok :D Kedy tam budes? Treba prehovorit Mareka, nach sa tiez zastavi Ono aj ked svietia hore obidva rady, tak pri brzdeni je rozdiel znatelny....teda pokial je svietivost dobre nastavena. Ja som si dal brzdovku nastavit na uplne maximum a ked v noci zabrzdim, tak je to poriadna supa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Škoda, tak to vypadá, že budu jezdit dál tak, jako dosud, no.. :( @Míša: Taky budeš v pátek u Váši? :D Já tam jedu na 8-mou ráno :) Jinak jasně, nejde mi jen o tu svítivost, ale i o tu mohutnost, ta jedna řada bude asi "čistší", než tak, jak to mám teď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) Ked som ti to hovoril v zamberku ze jedna rada je lepsia tak neeee :D a zrazu panko zistil ze ,,tuneri,, zo slovenska maju pravdu Btw: tu svietivost urcite stiahni, som ti hned hovoril ze ti to svieti jak hmlovky :D Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) A mas nějaký rozdíl když zapnes mlhovky? Ja dost velký Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Lumi, to víš, tobě je těžké důvěřovat :D Stáhnout to určitě chci, no jak jsem psal, do Prahy proto nepojedu :) @Maro: no upřímně docela malý :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) Tak ted si si to pos*al :D Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 reknu to takhle, kdyz jsem jel za Denisem, tak nebyt 3 brzdoveho svetla, tak nejde skoro vubec poznat, ze brzdi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Tak, tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Takže jseš vlastně nebezpečnej a měl bys to co nejdřív vyřešit :D :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 nebezpecnej neni, kdo jede za nim, ma drzet bezpecnou vzdalenost a neni to jen u denise ... nebezpecni jsou ti lide, jako napr dnes, mlha jak prase, jeste sero v 7 hod rano a kokoti jedou s dennim svicenim, zadek nesviti, cerne auta ... na vytahnuti ridice a profackovat kokoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 To je pravda, takové mám taky rád Nebezpečné to není, ale v noci možná nepříjemné ano. Nicméně zatím se nenašel nikdo z okolí, takže to tak holt zůstane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 nebezpecnej neni, kdo jede za nim, ma drzet bezpecnou vzdalenost a neni to jen u denise ... nebezpecni jsou ti lide, jako napr dnes, mlha jak prase, jeste sero v 7 hod rano a kokoti jedou s dennim svicenim, zadek nesviti, cerne auta ... na vytahnuti ridice a profackovat kokoty parkrat blikni a pust dalky sry za OT, ale nemohl jsem si to odpustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Lidi jsou tupy a nechapavy, to samy kdyz nechavaj pusteny mlhy v kolone... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Jednou jsem na dalnici potkal Superba s temito LED svetly a nez jsem ho poradne dojel, myslel jsem si, ze sviti mlhovkami. Az kdyz jsem prijel na jeho uroven, tak jsem zjistil, ze jsou to "normalni" tlumena svetla a kdyz by pustil mlhovky, nejspis by mi s nimi vypalil diru do sitnice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 :D ani ne, u mě je mlhovka vs. běžné světlo už minimální rozdíl, proto by bylo dobré to ztlumit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 @bmp jel si někdy za audi A7 když brzdí a tyhle auta, to svítí ještě víc jak superb ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Stickler: tak aspon se ti nikdo nelepi na zadek, protoze kdyby jo, zbytek dne uz neuvidi nic jineho nez tvoje koncova svetla :D marekczek: tohle ale nebyla klasicka FL svetla s prouzky, ale nejspis "cinska" verze LED svetel na predFL model, kde byly diody jednotlive a svitilo to na obrysovky dost podobne jako brzdovky u velkych Audi. To je taky vzdycky lahudka za nekym takovym zastavit na semaforu, zvlast kdyz se skoro vsechny prodaji s blondatou prevodovkou a na brzde tak stoji vic nez na plynu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 proč činská? L@k je měl v seriovce na limuzíně na před FL... na brzdě na semaforech stojí skoro každej, hold to tak je.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 ja se spise hloupe zeptam, pres VAG se to neda nakodovat ? V nejakem bytu je, nastaveni voltaz pro zadni i predni svetla, akorat nevim, kdyby se dala nizsi voltaz, jestli by pohasly i brzdy a mlhovka ? Jde tohle ruku v ruce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 marekczek: nikdy predtim jsem tahle svetla nevidel, a to ani na 3,6 V6 v plne vybave, tak jsem myslel, ze to bude nejaka domo samo dodelavka, zvlast kdyz to na tlumena svetla svitilo tak intenzivne, az to v noci dost neprijemne oslnovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) musel to být L@k, je jedno jestli 3.6 nebo dehet... celkem to svítí, ale jako ledky u audin apod... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21327&p=1427013 maro to asi funguvat nebude... tam si můžeš dle mého nastavit co chceš. Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Uz jsem si to vygooglil, zas jsem o neco chytrejsi :) Asi to byl podobny pripad jako u Sticklera - LED svetla dodelana na auto, ktere melo puvodne klasicke zarovky, takze to svitilo vic nez by melo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Osobne sa vzdy snazim na semaforoch nestat sustavne na brzde, lebo viem, ze to pali do oci ako svina. Este ked mam brzdove svetlo zvysene na uplne maximum. Uz som si par krat vsimol ludi za mnou, ako si pomaly davaju zvaracsku kuklu na hlavu :D Ono ked tieto svetla svietia silno, tak je to dost neprijemne, pretoze tie ledky su za cirym plexi a + maju okolo seba odrazove parabolky (alebo ako by som to povedal). Je to velky rozdiel, ked su ledky v trubiciach, alebo maju pred sebou preforovane sklicko. Cize, ak sa nezatiahnu nejakou tmavou foliou, tak je nutne ich stlmit, pretoze defaultne to svieti velmi silno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Řekněte mi kde a rád. Pořád se nenašel nikdo z okolí :) Nevěřím tomu, že tady v okolí nemá nikdo VAG + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Musis si asi urobit vylet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 za borovickou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Jak říkám - to raději budu dále pálit sítnice ostatním účastníkům provozu :) Dát jen za cestu více jak za samotná světla, to fakt né 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.