Stickler Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Tak má rýha na nárazníku není vůči tvému problému nic, ale i tak mě to nehorázně sere, protože na tom autě jsem za celou dobu udělal jen jednu rýhu na předním nárazníku kvůli našemu pitomému uzounkému parkovacímu domu v práci, ale jinak nic, přitom je ale auto obité ze všech stran a navzdory mé snaze to opravovat už to nikdy nebude jako dříve, protože si nějaký vypatlanec nemohl couvnout Fakt mám sto chutí ho najít a nacpat mu koule do mlýnku - pak bych si s ním rád popovídal, jak se mu to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Stejný sadistický sklony jsem měl, když jsem našel škrábanec na zadním nárazníku na parkovišti u práce. :D Zkoušel jsi to už rozleštit, nebo to je tak hluboký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Je to skrz lak do plastu. Naštěstí nijak hrozně, mám tam horizontální čáru o délce asi 20cm a šířce, jako bys to vzal klíčem. Navíc inženýři ve Škodovce dokázali udělat lak o minusových hodnotách tloušťky s černým podkladem, takže je sebemenší poškození na bílé barvě k popukání.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Kluci, doporučuji všem, kdo jste si nepřezouvali kola sami, zkontrolujte si dotažení šroubů. Naše firma využívá služeb Carpneu v Ostravě a poté, co jsem dnes navštívil servis s tím, že mi neidentifikovatelně klepe něco z podvozku když sundám nohu z plynu, jsme zjistili, že jsem měl na 3 ze 4 kol povolené všechny šrouby tak, že klíčem bez většího vypětí sil šly hezky jednou rukou dotáhnout. Docela vtipné, když jsem dnes krátce jel 180km/h.. Stojí to minutu času a poněvadž jsem toto nikdy předtím nezažil, raději doporučuji i ostatním, zkontrolujte si to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 ti to utahovali jenom pistolí ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Nevím, využíváme pickup servis, takže jsem u toho nebyl, ale na 100% ano, kdyby to dotáhli ručně, toto by se nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ja si vzdycky kontroluju, ale jeste se me nestalo ze by bylo nedotahle. Ale je fakt ze bud me to vzdycky delaj znamej v Elsu nebo jsem u toho kdyz to delaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Kdyby nebyly dotažený dva šrouby, tak ještě neřeknu, ale tři kola ze čtyř už je prasárna. Jinak já si přezouvám sám a každý přezouvání nadávám, co za hovado to dotahovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Toto bych sám nečekal - jednak protože se mi to nikdy nestalo a jednak protože Carpneu se pneuservisem živí, nedělají nic jiného. Proto bych očekával, že bude vše ve 100% pořádku. Zde fakt musím pochválit technika z Hellera, který problém identifikoval a zdarma i vyřešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 měli by to dotáhnout momentákem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 To každopádně, "měli by".. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Na účtu z pneuservisu obvykle bývá "doporučujeme dotáhnout po ujetí xx km". Asi to tam není pro prd@l ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 1) To jsou kecy, které je pouze chrání "kdyby něco" a v reálu toto dotahování absolutně při správném postupu práce nemá opodstatnění 2) Když bych to bral do důsledku, já od nich žádný papír nedostal a nebyl jsem ani poučen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Klasika..taky s tim mam zkusenosti. Pokazde prekontroluju. Soused zazil,ze po odborne vymene mu zaclo jak ty rikas klepat od podvozku,ale nez stacil zastavit a podivat se,predjelo ho vlastni kolo..nekecam ;-) v pneuservisu mu pak na to rekli,ze si zakaznici musi sami dodatecne dotazeni sroubu zkontrolovat..hovada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 No já taky zastavil, kontroloval jsem kola, závěsy kol, dokonce i motor (protože z počátku se lokace špatně identifikovala), no na nic jsem nepřišel.. Hlavně při rychlejší jízdě to mohlo dopadnout zajímavě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) Kluci, pomozte mi rozhodnout se s takovou blbůstkou.,. S odstupem času musím souhlasit s mareczkem, že originální kryt na klíče je strašný, laciný šmejd za velké peníze. Po cca půl roce byl tak poškrábaný a rozkřápaný, že jsem ho musel z klíčů už strhnout a vyhodit. Koukal jsem se na alternativy, protože chci mít i klíček trošku jiný a zde mám dilema, s nímž bych prosil o pomoc :) Koupit BÍLÝ KRYT jako auto.. Koupit ŠEDÝ KRYT jako karbon v autě Nebo koupit ČERVENÝ KRYT jako doplňky na (a v) autě? Díky :) Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Za mě určitě bílý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Mě se líbí i ten červený, co se mi ale nelíbí je ta cenovka... Podle mě ho na aliexpress seženeš levněji... Já osobně používám silikonový a vyšel mě na 20Kč B) není sice tak hezký, ale efekt má stejný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ja taky pouzivam cerny silikonovy a vyhovuje me :) Ale z tech cos posilal se me nejvic libi ten sedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tohle vypadá stejně jako jsi sem dával, ale za lepší prachy http://m.aliexpress.com/item/1836631977.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) Lukáši díky, ale bohužel je to jiný. Je jich hodně typů, ale právě ten, co jsem poslal mi vyhovuje asi nejvíce a měl by být z eBaye i z Alíku za nejlepší cenu - hledal jsem to celý den :D Jinak všem děkuji za názory a poněvadž mám jeden hlas pro bílou, jeden pro červenou a jeden pro šedou, budu rád za další :) Bílá je sázka na jistotu, ale poněvadž jsem jí dosud měl, láká mě asi nejméně. Šedá je decentní, ale bojím se, aby nebyla decentní až moc.. No a červená mě dost láká, ale zase se bojím, aby to nevypadalo zženštile Jo a co se silikonu týče, tomu se vyhýbám, každý asi hledá něco, ale to já nechci :) Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Mě se taky líbí ta červená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 cervena jw supa pro me :D dal bych bilou k tvemu vozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 2x pro bílou a 2x pro červenou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 A chces ten kryt pre image, alebo ako ochranu kluca? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Jenom image :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Za mna ani jeden :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Super :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Za mna tez ani jeden :D ak chces image tak si kup ten kozenny ten som videl nazivo a vypada fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Nakonec bude asi jiný, ale za lakovaným si stojím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.