Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak má rýha na nárazníku není vůči tvému problému nic, ale i tak mě to nehorázně sere, protože na tom autě jsem za celou dobu udělal jen jednu rýhu na předním nárazníku kvůli našemu pitomému uzounkému parkovacímu domu v práci, ale jinak nic, přitom je ale auto obité ze všech stran a navzdory mé snaze to opravovat už to nikdy nebude jako dříve, protože si nějaký vypatlanec nemohl couvnout :wallbash:

Fakt mám sto chutí ho najít a nacpat mu koule do mlýnku - pak bych si s ním rád popovídal, jak se mu to líbí

Odkaz ke komentáři

Je to skrz lak do plastu. Naštěstí nijak hrozně, mám tam horizontální čáru o délce asi 20cm a šířce, jako bys to vzal klíčem. Navíc inženýři ve Škodovce dokázali udělat lak o minusových hodnotách tloušťky s černým podkladem, takže je sebemenší poškození na bílé barvě k popukání.. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Kluci, doporučuji všem, kdo jste si nepřezouvali kola sami, zkontrolujte si dotažení šroubů. Naše firma využívá služeb Carpneu v Ostravě a poté, co jsem dnes navštívil servis s tím, že mi neidentifikovatelně klepe něco z podvozku když sundám nohu z plynu, jsme zjistili, že jsem měl na 3 ze 4 kol povolené všechny šrouby tak, že klíčem bez většího vypětí sil šly hezky jednou rukou dotáhnout. Docela vtipné, když jsem dnes krátce jel 180km/h.. Stojí to minutu času a poněvadž jsem toto nikdy předtím nezažil, raději doporučuji i ostatním, zkontrolujte si to ;)

Odkaz ke komentáři

Klasika..taky s tim mam zkusenosti. Pokazde prekontroluju. Soused zazil,ze po odborne vymene mu zaclo jak ty rikas klepat od podvozku,ale nez stacil zastavit a podivat se,predjelo ho vlastni kolo..nekecam ;-) v pneuservisu mu pak na to rekli,ze si zakaznici musi sami dodatecne dotazeni sroubu zkontrolovat..hovada.

Odkaz ke komentáři

Kluci, pomozte mi rozhodnout se s takovou blbůstkou.,.

S odstupem času musím souhlasit s mareczkem, že originální kryt na klíče je strašný, laciný šmejd za velké peníze. Po cca půl roce byl tak poškrábaný a rozkřápaný, že jsem ho musel z klíčů už strhnout a vyhodit.

Koukal jsem se na alternativy, protože chci mít i klíček trošku jiný a zde mám dilema, s nímž bych prosil o pomoc :)

Koupit BÍLÝ KRYT jako auto..

Koupit ŠEDÝ KRYT jako karbon v autě

Nebo koupit ČERVENÝ KRYT jako doplňky na (a v) autě?

Díky :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Lukáši díky, ale bohužel je to jiný. Je jich hodně typů, ale právě ten, co jsem poslal mi vyhovuje asi nejvíce a měl by být z eBaye i z Alíku za nejlepší cenu - hledal jsem to celý den :D

Jinak všem děkuji za názory a poněvadž mám jeden hlas pro bílou, jeden pro červenou a jeden pro šedou, budu rád za další :)

Bílá je sázka na jistotu, ale poněvadž jsem jí dosud měl, láká mě asi nejméně.

Šedá je decentní, ale bojím se, aby nebyla decentní až moc..

No a červená mě dost láká, ale zase se bojím, aby to nevypadalo zženštile :ph34r:

Jo a co se silikonu týče, tomu se vyhýbám, každý asi hledá něco, ale to já nechci :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...