Stickler Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Konečně jsem se dostal k tomu, abych si s tím trošku pohrál - zatím na nijak extra fotomontáži, ale poprvé pro lepší představu. Ta grafitová je fakt podivně nevýrazná... Současná stříbrná: Grafit: Experimentální bronzová: Nějak ta grafitová na mě působí vůbec nejhůř Ale je to jen fotomontáž, těžko říct. Možná jestli nepřemýšlet jen nad nějakým extra odstínem stříbrné - třeba v lehce jiném nádechu, nebo s výraznější metalízou, apod.. Nebo nechat tak.. Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 S tou stříbrnou je to mrda ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Denis... Ach Denis :) jednoducho sprav to podla seba :) ako to tebe pride naj ;-) niekedy sa musis postavit na hlavu ako ja so sneznym pluhom na kazdom kroku :-D nechaj tam klasiku a mas ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 a nebo kazdy rok je prelakuj, jeden rok klasiku, druhy rok grafit a treti rok nahod na sebe bronz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Ale to o to nejde, já se vždy rozhodnu dle sebe, jen spíše přemýšlím nahlas :D Já totiž sám v tomto případě absolutně nevím a zase jsem se zasekl. Mi se na fotkách nejvíce líbí ta stříbrná, děkuji, Mich :) Ale v poslední době mi přijde, že to udělám asi jak píše Maro :D Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Tome serem na nej, nam nepodekuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Si rovnou kup 3 sady a muzes kazdej vikend k pravidelnymu rozebirani auta prihodit prehozeni kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Ale ja mu aj tak dam hlas v Zamberku :-D akurat ho to cosi vyjde :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Já a rozebírat auto? Vždyť bych to ani neuměl Tome, na to se zase budeme muset někdy napít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 ...já nevím proč, ale na této barvě mě pořád něco láká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Ja nevim no ona ta bronzova vypada dobre ale v rozmerech 18,19,20" na mensich kolech to bude vypadat divne dle mého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 hlavně bych ty kola nejdřív dal na auto na jaře, tak jak jsou.... myslím že to nahradí všechny fotomontáže ;), a pak se rozhodovat teprve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 On je stejně nechá v původní stříbrné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 No ono souhlasím, že dát je na auto je nejlepší řešení, jenže to znamená, že bych na nich musel takto jezdit celou sezónu. Nyní jsou nové bez poškození, bez pneu a mám dostatek času, proto se chci rozhodnout, abych je případně hned nechal přelakovat. Vím, že jsem tím už otravný a nechci zase tím všechny ostatní zatěžovat :) Pokud budete chtít, pracuji na lepších fotomontážích pro představu bez kompromisů - pořád je to jen fotomontáž, ale prozradí více, než ty dosavadní malůvky narychlo, protože jsem neměl čas. Dělám variace ve smyslu aktuálního stavu, budoucího stavu (snížení, spoiler, apod.) a variantního budoucího stavu s mračítky (mám je, ale nejsem ještě rozhodnut, zda je nasadím, to se rozhodnu až v reálu), abych se mohl rozhodnout. Hodím je sem a kdo bude chtít, může napsat, co se mu nejvíce líbí - kdo ne, nechci tady nikoho otravovat nesmysly, vím, že se rozhoduji opět dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak, dle slibu něco málo přidávám, omluvte sníženou kvalitu, milionem ukládání se rapidně snížila kvalita a proto jsou už vidět pixely (kostičky). Pro představu ale myslím dostačující, což mi docela potvrzuje i fakt, že se mi ta stříbrná tak dobrá už zase nezdá. Osobně se nemohu zbavit dojmu, že ta hnědo-bronzová fakt nevypadá zle.. Černou jsem zpracoval jen z principu, za mě ani náhodou, na tato kola se absolutně nehodí.. Fotomontáže jsou vyobrazeny v pořadí: Stávající stav auta -> Budoucí plánovaný stav auta -> Variantně budoucí plánovaný stav auta s mračítky (jak jsem psal, rozhodnu se v reálu, ale dle fotomontáží aktuálně NE). 1) Klasická stříbrná (čili kola bych na lak nedával) 2) Grafitová 3) Hnědo-bronzová metalíza 4) Černá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Překvapí to Tebe a překvapuje to i mě samotnýho jako příznivce barevných kol... Ale u mě vede jednoznačně klasická stříbrná, pokud chceš za každou cenu lakovat, tak možná jen přihodit perleť. S tím spoilerem to bude pecka a mračítka vyhoď, ať už nelákají. :D Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Me furt sedej nejvic ty stribrna. Jinak ta cerna strecha a snizeny bude pecka, a za me taky mracitka ne, me se libej na predfl ale na FL me uz nesedej.. Ty jo koukam ze se s barvama na kola asi taky vyradim, bude me cekat to same rozhodovani na nove 17ky na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 nezkousel jsi z toho udela GIF ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Díky za názory, kluci Ale je pravda, nečekal jsem, že oba napíšete stříbrnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 S tim spojlerem to vypadá hodně dobře. A kola jsou všechny barvy dobrý,mě se líbí i ta černá k těm černým doplňkům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Děkuji :) Černá kola byla hezká, ale jen díky tomu svému designu, kde se k nim ta barva opravdu hodila. Obecně 5-ti paprsková kola v černé vypadají podle mě hloupě a tato kola jsou docela zajímavě tvarovaná, což by v černé nevyniklo. To jsem udělal jen z principu, abych měl v záloze variantu, kdyby někdo napsal "zkus černou, jak jsi měl dosud". :) Mohu se mýlit a proto jsem rád za názory ostatních. Mi aktuálně ta stříbrná přijde nejméně zajímavá, ale většina si myslí opak, takže kdoví, jak se tedy nakonec rozhodnu .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) za mě černá. spoiler je super, jenom se zmenší nájezdový uhel a hlavně je hned osekanej od šutru a krásně se to loupe ;) a to sem ho měl jenom pár tisíc km :D Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 To je docela pravděpodobné, no :D Proto, jak si vše lakuji sám, spoiler nechám nalakovat lakovnu, tam snad bude odolnost lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) 1) Klasická stříbrná Fotka c. 2 ...akurat ten spoiler sa casom lupe, ale ani nie na ploche, ale tam kde je lepeny na naraznik...skoda :( Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Děkuji za názor S tím spoilerem to slyším prvně, nikdy jsem nic takového neviděl - tak snad se mi to vyhne, no.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Tusim na pawoukovom som to videl, alebo sa mi to len mari(?) Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 To je celkem škoda, chystám se na něj už dlouho. Snad se už někdy na jaře dočkám a budu doufat, že se mi to nestane. Známý, u nějž to chci objednat i nalakovat, má dobrou lakovnu a zatím bylo vždy vše OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) taky sem to měl v lakovně. Ono to něco vydrží, ale po delší době se to prostě loupe. Hlavně si to pořádně nalep např mamutem a až to bude schnout, tak to pořádně zajisti k původnímu nárazníku, ať to není odchlíplé. http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/car.html?id=64332940#make=109&model=261&engine_type=1.8+TSI takhle se to přesně začalo rozšiřovat a to sem fakt měl s tím najeto možná 5000km, pak sem měl tu nehodu. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Ty jo, to vypadá děsně.. Tak jsem zvědav, s lepením diky za tip, určitě si dám záležet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.