marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) ale nevím jestli bude stačit izolepa, ideální si někde pujčit přísavky (http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/womi-technobond/vakuove-prisavky-pro-montaz-spoileru-sada-6-kusu-s105906035) a hned to nešroubuj zespoda k nárazníku. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Hned nešroubovat? Nějak se tím vyhýbá, nebo proč? Jinak stříbrná 3M páska by snad měla stačit, udrží i slona :) Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 jak to dole přišroubuješ těmi 4 šrouby hned po nalepení, tak zbytečně se ti to začne nahoře na nárazníku lehce odlepovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Jo tak, jasně :) Zatím nevím, kdy ho koupím, ale na jaře snad jo. Díky za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 ty nemužeš během sezony přezout na týden na zimní, aby sis třeba nechal nalakovat kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Nezapomeň, že mám služební auto a nejen, že by to bylo asi kapku divné, ale nemám ta kola ani u sebe ;) Takže ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 ok, nevěděl jsem, jak to máte zařízené ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak, jinak jsem se dnes odhodlal vyměnit ten mikrofon. Od rozebrání po složení auta mi to trvalo 30 minut, což bylo OK :) Pro Míšu: Montáže je opravdu jednoduchá. Kudy vést kabel asi netřeba vysvětlovat, ale pro úplnost, já jej vedu přes levý A sloupek směrem do palubky, za budíky do středového panelu a do rádia. Jinak klasicky povolíš stropní lampičku a nad tou "mřížkou" najdeš takovou černou pěnu (něco jako tvrdší molitan => záslepka) - já ji tam už neměl, takže jsem ji nevyfotil, ale to poznáš. Když ji vyndáš, vypadá to takto: Samotný mikrofon je poměrně dost jednoduše proveden, ta cena je jako vždy u VW group jen zlodějna.. Jak to zacvaknout poznáš, jde to trošku ztuha, ale když se ti to podaří, mikrofon sedne na místo přesně :) Zvuk je snad kvalitnější a doufám, že mě bude lépe slyšet, no echa jsem se nezbavil. Díky Markovy telefonické pomoci jsem echo co nejvíce potlačil kombinací snížení okolního hluku a citlivosti mikrofonu (a to na číslo přesně, o jedno číslo více, či méně znamenalo opětovné zvýšení echa), no malý feedback pro Kenwood: Opravdu to echo začalo až poté, co jsem aktualizoval SW, když jsem si rádio přinesl, funkce "úroveň potlačení echa" fungovala na 100% a když jsem ji z 0 nastavil na +2, echo zcela zmizelo. Po aktualizaci tato funkce nefunguje, asi na ní nějak zapomněli - ať už úroveň nastavím na 0, nebo +2, nezmění se absolutně nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Koukam zase "klasickej" vikend Hele jenom takovej offtopic - ty budiky jak mas venku, nevis zda se da jednoduse dostat k tomu displeji? Ja tam mam totiz nejaky smitka prachu a za slunicka me tam dost vadej a potreboval bych ten displej nejak otrit. Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Diky, za fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Úplně jednoduše Vzadu máš 2 šroubky - jeden vlevo a jeden vpravo. Ty odšroubuj a odcvakni plastové "packy", které v zadní části (nebo přesněji zboku) najdeš po celém obvodu (je jich tam asi 6, či tak nějak, to uvidíš). Jakmile to odcvakneš, sundáš přední část budíků (plexi + polovina hloubky budíků) a zůstane ti jen zadní část (budíky samotné + zakrytovaný plošák). Jakmile to takto "rozloupneš", což je otázka asi 1 minuty, spolu s odkrytými budíky budeš mít odkrytý i displej, který budeš moci jednoduše utřít. Pak jen horní kryt s plexi zacvakneš zpět, zašroubuješ 2 šroubky a je to hotovo ;) Míšo, nemáš zač :) Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Diky moc, vrhnu se na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Nemáš zač, je to hračka, uvidíš Jinak kluci, měl bych dotaz: Nevíte, kde sehnat originální DAB anténní svod? Popř. zda mohu použít klasický svod pro FM rádio? Než kupovat nesmyslně předraženou vnitřní Kenwood anténu, přemýšlím, že bych si jen vyměnil vnitřnosti "žraloka" na střeše za variantu s DAB příjmem, k tomu koupil kabel a redukci a digitální rádiové vysílání bych přijímal klasicky na střeše, což by myslím jen prospělo. Jen jsem nikde k tomu nenašel kabel, tak mě napadlo, jestli někdo z vás neví..? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Jinak se tedy vrátím k ohranému tématu o krok zpět, ale tentokrát již naposled. Pro mě bylo velkým překvapením, že vlastně všechny hlasy dostala stříbrná kola, pouze jeden hlas dostala černá, která bych ale v tomto designu znovu nechtěl. Trošku jsem si ještě pohrál s reálnějším vyzněním fotomontáže, tedy rozšířil jsem o něco zadní pneumatiku, zvětšil jsem ET dle skutečnosti (51, origo 17" pro OII mají cca 54, čili rozdíl bude minimální) a dodal jsem zadnímu kolu trošku trojrozměrnější dojem, bylo moc placaté, protože jsem ho neosadil ve správném pohledu (lepší nebyl). Nakonec jsem za pomoci originálu zpět zlepšil kvalitu, aby nebyla fotka tak kostičkovaná. Chci se již rozhodnout, proto malé ujištění naposledy: Opravdu mám tedy kola nechat ve stříbrné barvě? Dosavadní stav v létě: Budoucí stav: Poněvadž jsem byl sám nerozhodný, chci se rozhodnout dle mínění většiny. Proto se ptám :) Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Plechy, plechy, plechyyyyyy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Nevahaj s tou striebornou :) sedia tomu ako rit na serbel ;) a ked ta omrzia... Das zmenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Vypada to dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Oukej, díky všem, kdo se zapojili, za pomoc :) Jsem sám zvědav na reálný výsledek, aspoň mi to ušetří část peněz, které budu moci použít na pneu - tam se ještě rozhodnu mezi Contíky (favorit) a Dunlopy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Myslím, že časem budeš sám spokojenej s tou stříbrnou. :) Jinak k pneu - s Conti zkuženost nemám, ale kdysi na Golfu jsem měl Dunlop SP Sport Maxx (225/45 R17) a maximální spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Za me opravdu stale ta stribrna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Díky kluci :) Martty: to je dobré vědět, díky za zkušenost! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Jj, Dunlopy jsou taky dobrý, mám je teď na Allroadu a super. Krásně tichounký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Super, právě se mi líbí, že jsou dobře hodnocené, tiché a přijdou mi docela vypracované. Je to vážný favorit :) Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Mám je na autě od výroby, najel jsem na nich zatím jen 1500 km, ale fakt krásně tichounký. Rozměr 225/55/17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Díky za zkušenost, každá reference se mi hodí :) Lukáši, ty máš Contíky, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Dunlop za mňa nie, určite nie letné a už vôbec nie s prívlastkom sport SP Sport 01 na Fabii v rozmere 195/55R15 čistá hrôza s hlukom, SP Sport Maxx na Octe RS, neskutočný bordel robili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Za mě určitě stříbrná Na autě mám letní Dunlopy 225/40R18, jsou tiché a dobře drží i na vlhké vozovce až budu kupovat nové letní, tak určitě zase Dunlopy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 jde o to jaký dunlopy, sou dunlopy a dunlopy. měl sem sport 17", bylo to šílený jak bridgestone turanza. tyhle by snad mohli byt tichý http://www.e-pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-bluresponse-225-45-r17-94-w-letni.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) No koupil bych je buď SP Sport Maxx, nebo ty Contíky - pro mě je primární bezpečnost, a tyto 2 gumy jsou to nej na trhu, co se bezpečnosti týče :) Dle měření mají SP Sport Maxx hlučnost nižší, než třeba právě ty Contíky a většina ostatních - takže by snad špatné být nemusely :) Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.