Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak, jinak jsem se dnes odhodlal vyměnit ten mikrofon. Od rozebrání po složení auta mi to trvalo 30 minut, což bylo OK :)

post-28923-0-88202200-1419686982_thumb.jpg

Pro Míšu:

Montáže je opravdu jednoduchá. Kudy vést kabel asi netřeba vysvětlovat, ale pro úplnost, já jej vedu přes levý A sloupek směrem do palubky, za budíky do středového panelu a do rádia.

post-28923-0-80974800-1419687040_thumb.jpg

Jinak klasicky povolíš stropní lampičku a nad tou "mřížkou" najdeš takovou černou pěnu (něco jako tvrdší molitan => záslepka) - já ji tam už neměl, takže jsem ji nevyfotil, ale to poznáš. Když ji vyndáš, vypadá to takto:

post-28923-0-56948100-1419687112_thumb.jpg

Samotný mikrofon je poměrně dost jednoduše proveden, ta cena je jako vždy u VW group jen zlodějna..

post-28923-0-52759400-1419687139_thumb.jpg

Jak to zacvaknout poznáš, jde to trošku ztuha, ale když se ti to podaří, mikrofon sedne na místo přesně :)

post-28923-0-81330800-1419687169_thumb.jpgpost-28923-0-70580400-1419687174_thumb.jpg

Zvuk je snad kvalitnější a doufám, že mě bude lépe slyšet, no echa jsem se nezbavil. Díky Markovy telefonické pomoci jsem echo co nejvíce potlačil kombinací snížení okolního hluku a citlivosti mikrofonu (a to na číslo přesně, o jedno číslo více, či méně znamenalo opětovné zvýšení echa), no malý feedback pro Kenwood: Opravdu to echo začalo až poté, co jsem aktualizoval SW, když jsem si rádio přinesl, funkce "úroveň potlačení echa" fungovala na 100% a když jsem ji z 0 nastavil na +2, echo zcela zmizelo. Po aktualizaci tato funkce nefunguje, asi na ní nějak zapomněli - ať už úroveň nastavím na 0, nebo +2, nezmění se absolutně nic.

Odkaz ke komentáři

Úplně jednoduše :palec:

Vzadu máš 2 šroubky - jeden vlevo a jeden vpravo. Ty odšroubuj a odcvakni plastové "packy", které v zadní části (nebo přesněji zboku) najdeš po celém obvodu (je jich tam asi 6, či tak nějak, to uvidíš). Jakmile to odcvakneš, sundáš přední část budíků (plexi + polovina hloubky budíků) a zůstane ti jen zadní část (budíky samotné + zakrytovaný plošák). Jakmile to takto "rozloupneš", což je otázka asi 1 minuty, spolu s odkrytými budíky budeš mít odkrytý i displej, který budeš moci jednoduše utřít. Pak jen horní kryt s plexi zacvakneš zpět, zašroubuješ 2 šroubky a je to hotovo ;)

Míšo, nemáš zač :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Nemáš zač, je to hračka, uvidíš :palec:

Jinak kluci, měl bych dotaz: Nevíte, kde sehnat originální DAB anténní svod? Popř. zda mohu použít klasický svod pro FM rádio? Než kupovat nesmyslně předraženou vnitřní Kenwood anténu, přemýšlím, že bych si jen vyměnil vnitřnosti "žraloka" na střeše za variantu s DAB příjmem, k tomu koupil kabel a redukci a digitální rádiové vysílání bych přijímal klasicky na střeše, což by myslím jen prospělo. Jen jsem nikde k tomu nenašel kabel, tak mě napadlo, jestli někdo z vás neví..?

Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Jinak se tedy vrátím k ohranému tématu o krok zpět, ale tentokrát již naposled. Pro mě bylo velkým překvapením, že vlastně všechny hlasy dostala stříbrná kola, pouze jeden hlas dostala černá, která bych ale v tomto designu znovu nechtěl. Trošku jsem si ještě pohrál s reálnějším vyzněním fotomontáže, tedy rozšířil jsem o něco zadní pneumatiku, zvětšil jsem ET dle skutečnosti (51, origo 17" pro OII mají cca 54, čili rozdíl bude minimální) a dodal jsem zadnímu kolu trošku trojrozměrnější dojem, bylo moc placaté, protože jsem ho neosadil ve správném pohledu (lepší nebyl). Nakonec jsem za pomoci originálu zpět zlepšil kvalitu, aby nebyla fotka tak kostičkovaná.

Chci se již rozhodnout, proto malé ujištění naposledy: Opravdu mám tedy kola nechat ve stříbrné barvě?

Dosavadní stav v létě:

post-28923-0-91785900-1419709819_thumb.jpg

Budoucí stav:

post-28923-0-21537600-1419709839_thumb.jpg

Poněvadž jsem byl sám nerozhodný, chci se rozhodnout dle mínění většiny. Proto se ptám :)

Odkaz ke komentáři

No koupil bych je buď SP Sport Maxx, nebo ty Contíky - pro mě je primární bezpečnost, a tyto 2 gumy jsou to nej na trhu, co se bezpečnosti týče :)

Dle měření mají SP Sport Maxx hlučnost nižší, než třeba právě ty Contíky a většina ostatních - takže by snad špatné být nemusely :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...