Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Jj vystihol si to presne :) niekto stavia auto pre seba a svoje pohodlie a niekto zas pre druhych :)

Neber to v zlom ale poslednu dobu mam z tvojich prispevkov pocit ze vsetko robis pre publikum a nie pre seba :) ale ako si uz spominal kazdy mame svoje priority :palec:

A co sa tyka xenonov tak za tu investiciu to veru nestoji ... malo muziky za vela penazi :wallbash:

Odkaz ke komentáři

V pohode kazdy mame pravo na svoj nazor ci uz je kritika alebo chvala :)

Vidis sam si to napisal ze radsej siahnes po variante kedy ti viac ludi povie mas to pekne :) ja osobne by som siahal po variante ktora viac vyhovuje mne aj ked inym sa pacit nebude vid PINK led parkovacky :)

Vsimam si ze ides cestou estetiky alebo dizajnu no v kazdom smere velakrat plati ze menej je niekedy viac :palec: nikdy by som nedal prednost estetike pred pohodlim pretoze ja to auto soferujem a chcem sa v nom citit prijemne a kazda vychytavka ako napr maxik a pod mi to len umoznuje :)

A v tom ze uz tu je malo ludi tak aktivnych ako pred rokom, je napr u mna tym ze mam auto v stave finalnom, takom ktory mi vyhovuje a niet uz poriadne co vylepsovat a tak sa venujem inym veciam ako napr prerabke domu takze casu je pomenej aj na auto a aj na forum :)

V jednej veci suhlasim s marom a to v tej ze si uz dosiahol vrchol uprav na aute a tam si mal ostat :)

Nechcem a ani nerypem, len som si vyjadril svoj nazor :) snad sa nebudes hnewat ale forum je o nazoroch ...

Odkaz ke komentáři

Tak, pouze bych uzavřel předešlé OT, za jehož promazání po dohodě děkuji Honzovi, který mě přiměl setrvat, svou aktivitu zde ještě zvážím.

Téma tedy aktuálně zůstává, pravdou je, že nemá smysl zahazovat diskuzi s lidmi, s nimiž rád diskutuji kvůli jednomu člověku, který umí jen podrážet a škodit. Pokud je někdo prozíravý a pochopil, že se nejednalo o to, že bych se měl snad urazit kvůli vyjádření názoru pár lidí, ale že v tom je něco osobního, nechť klidně napíše SZ a rád přiblížím, že svět není černobílý a nejsem ten "tyran", který si vybral nevinnou oběť pro svou zlost. Zde bych dále prosil případnou diskuzi bez OT ;)

Odkaz ke komentáři

Ja len trosku k tym svetlam, lebo dnes po ceste domov som si na to spomenul :)

Protože čočky pro H7 jsou největší pitomost, jakou kdo mohl vymyslet. Je to leda tak hezké, když auto stojí, ale jinak to stojí za hovno. Zlaté paraboly.. To, co jsem na předFL viděl i se zavřenýma očima, tady nevidím málem ani s dálkovkami.. (obrazně řečeno)

Nic proti, ale ked toto niekto tvrdi, tak ma ozaj nieco zle so svetlami, alebo potrebuje ocneho ;)

post-19535-0-66775900-1422216954_thumb.jpg post-19535-0-53010000-1422216965_thumb.jpg

H7 NB Unlimited + H1 Osram Cool Blue na mokrej ceste...

A uz sa tolko neofucuj :loool:

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

No nad tím jsem přemýšlel a vyplynuly mi 2 věci:

1) Ještě jsem neměl žárovky jako teď, kdy celkem netrpělivě očekávám výsledek

2) Mi na těch čočkách asi taky vadí menší rozptyl, rád vidím i co se děje aspoň na kraji lesa u cesty, což paraboly uměly, no čočky ee.

Každopádně dle fotek ti to svítí hezky, takže věřím, že to bude podobné (či dle výběru možná snad lepší) s těmi novými X-treme visiony. Pepa na SH psal, že se z jeho zkušenosti všechny Philipsy musí rozsvítit, že z počátku nejsou nic moc a časem na intenzitě i barvě světla nabírají. Takže v to budu doufat, první dojem z barvy světla ve dne jsem dobrý zrovna nebyl.

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Pánové, přátelé, kamarádi a další "fanatici slepice",

chtěl bych Vás požádat o vynechání osobních útoků a jiných pejorativních výlevů, a to z jakékoliv strany, i o zanechání veškeré OT diskuze.

To, že někdo upravuje auto tak či onak, je jen čistě jeho osobní věc a má k tomu své důvody. Všichni jsme do určité míry postižení neznámým virem, který má za následek, že se z méně vybavených vozidel snažíme vytvořit jezdící paláce plné výbavy... :) A od toho tu jsme; abychom si navzájem vyměňovali zkušenosti, rady, tipy a nápady. Nejsme tu na žádném udílení cen za parádu a krásu - od toho je tu každoroční hlasování o nejpovedenější auta OC srazu v Žamberku!

Cesta k dokonalému autu pro každého z nás vede i cestou zabřednutí do "tuzingu", jak tomu někteří říkáte. Ale i tento směr se někomu líbí. Některý majitel dříve či později, anebo vůbec, z tohoto směru vystoupí a najde svou vlastní linii a cestu. Ale jen proto, že ta cesta je opačná, než cesta většiny, či naopak že se někomu tato nastoupená cesta nelíbí, není třeba to komentovat pro širokou veřejnost. Od toho na každém fóru existují soukromé zprávy (SZ), které má každý jedinec možnost využít.

A jedna obecná rada, či poznámka, na závěr a okraj: občas netřeba komentovat každou hovadinu a startovat na první našlápnutí. Nejsme slepice, co letí po každém flusu...

V tomto duchu bych vás chtěl poprosit, abyste i nadále pokračovali v přátelské atmosféře bez zbytečných výpadů. ;)

Díky za přečtení i respektování.

Honza

Odkaz ke komentáři

No mam rovnake ako ty. PredFL moc porovnane nemam, ale napr. tu mas peknu foto ako svieti predFL cocka vs. parabola: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26193&p=1519198

Parabola svetlo rozptyluje skoro na vsetky smery (vidim to ked presadnem do Pola, kde mam tiez NB) a cocka svetlo prave usmernuje, vid. tu krivku.

Vies, ze pred casom som tiez experimentoval so ziarovkami, dokonca aj s HID...no nakoniec som ostal u NB, ktore svietia ozaj ze dobre oproti vsetkym ostatnym na trhu...a vobec ma uz netrapi, ze svietia trochu do zlta , hlavne ze v noci dobre vidim ;)

P.S: Stano ma na fotke, na pravej strane sneh, takze to moc porovnavat nemozes. Ja som fotil taky usek, kde sneh vobec nebol.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Právě proto jsem do těch Philipsů šel, ta bezpečnost je na prvním místě a pokud ty žárovky pomohou, na modré světlo kašlu :) Že mají 3700K je jen dobře, snad se fakt trošku rozesvítí a bude to OK. Jen zatím nevím, kdy to zkusím, zítra jsem doma, pozítří možná taky, ve středu jedu za zákazníkem do Jeseníků (to v tomto počasí bude), no až do tmy na cestách asi nebudu. Ve čtvrtek jedu zase na Zlínsko a do tmy na cestě nebudu určitě, takže možná až v pátek, pokud mi to nedá dříve, no.. :)

Odkaz ke komentáři

Bag je doma :)

Sice tedy ne v úplně TOP stavu, ale kašlu na to. Vršek byl trošku "pomačkaný", musel jsem ho celý den tlačit opačným směrem, aby se zase srovnal a vlevo dole je ten plast nějak škráblý, ale po škrábnutí zpět to není skoro vidět, takže to nebudu nijak řešit. Čili už jen namontovat do auta :palec:

post-28923-0-30728000-1422301720_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...