jirka3 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Co tohle? http://www.sbazar.cz/D.Zebro/detail/9345807-kuze-interier-skoda-octavia-2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Díky za odkaz, no to už jsem viděl a je to vlastně za stejnou cenu, za kterou můžu mít už komplet předělaná sedadla v jiném tvaru a navíc ta barevná kombinace mi přijde tak nějak trošku laciná :) Poněvadž mi ta červená od začátku leží v hlavě, pohrál jsem si s tou BT Octávkou a mohlo by to vypadat +/- takto :) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 O3 sedacky vypadaji paradne a nikdo si na ne extremne nestezoval v ramci testu. Osobni zkusenost nemam. Elektrika ma jine konektory, ale pasuji bez problému. Ja bych sel do cerne, prijde mi praktictejsi, ale velice zalezi na tom, jak se chces s cervenu rozjet, na muj vkus vseho moc skodi. Jen cervene sedacky mi tam nesedi. Ale to je nazor cloveka bez vkusu a smyslu pro detail:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 O názorech to je, proto se ptám, sám jsem nerozhodný - díky za názor Jinak to budou klasicky sedačky z OII, jen předělané a přešité na tvar OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Ale jak rikam, O3 mechancky sedi a elektrika je jen o jinych konektorech, kdyby se nahodou nasla nejaka neodolatelna nabidka;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Díky za info :) Já mám možná (večer se dozvím, zda opravdu) možnost prodat potahy za 7 tisíc a sedačky by mě vyšly na 11 - 12 500,-. Čili to by byla investice 4 - 5 a půl tisíce a to je méně, než za kolik bych sehnal jen origo OII sport sedačky + k tomu potahy za 6 tisíc dopředu. Takže mě to fakt docela zajímá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Jinak volant premeren... A je to na chlup stejny:/ Chtelo by to miry od nekoho s O3 rs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 No ty budou stejné jako ty mé, ten volant je shodný :) Takže kdo říká, že je tenčí, bude v tom jen (kdoví proč) subjektivní dojem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Ono se říká, že je tenčí vs O2 rs a tomu bych teda fakt věřil, protože i gumák je silnější:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 No ale říkám, že to bude totéž, proč by dělali pro Monte Carlo jiný, hrubší volant ve stejném designu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Holínky hodinky:D volanty v O3 designu jsou slabsi, to se ví, momte carlo a obyc se liší jen tvarem a materiálem, takze starè volanty maji silnejsi venec:) konec hlaseni:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 No jen abys mě netahal za fusekli :D Jinak potahy ženou budoucího majitele schváleny, takže sedačky asi budou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) To tvoje auto jeste vemou do muzea:) Ja snad ten volant necham jeste obsit, s moji hnatou je kazdy volant uzky:/ Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Že by? :D Odstrašující případ Ty jsi nějak nadměrně velký? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Recara dobrý, připrav si tak kilčo :) Já jedu ve středu k Šindelářovi do MB, mohu se ohledně různé kompatibility zeptat. Kdyžtak mi napiš SZ o co by ti přesně šlo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Ale to byl příklad, píšu, že to budou sedačky ve stylu OIII RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 O3 zkouseli uz v Anglii, mechanika porad stejna. Pro nas vetsi je superb jasna volba:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 ty jo, těžká volba...já jsem asi moc velká konzerva, takže vych zůstal u černých sedaček=)..ale ty oranžový jsou taky super. Btw, kde se chystáš upravit ty sedadla na O3 RS? napiš když tak pls do SZ, jsi mi nasadil brouka do hlavy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Kluci, napíšu všem, kdo budete chtít, až ty sedačky budu mít - zatím nechci šířit zvěsti, když sám nemám zkušenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 (upraveno) Taky zkusím napsat názor..ty sedadla styl RS se mi taky líbí, klidně bych je tam fláknul. Do interiéru zapadnou jak tmavá, tak v červené barvě...nicméně si myslím, že ta ty tmavší jsou opravdu konzervativnější a do tvého auta by se hodily víc.. Ta červená by mi víc pasovala ke sportovněji laděnému autu co se týče výkonu a jízdním vlastnostem..jako nemyslím to zle, výkon máme podobný, podvozek téměř taky stejný, takže to není urážka, ale kdybych sednul do interiéru laděného do designu BT či možná už Ferrari (fakt mi ten tvůj virtual připomíná v barvách ferrari interiér :) ), čekám, že i v motorové části je to takto agresivní.. snad jsem to napsal srozumitelně..opravdu to není urážka ;) Na druhou stranu máš stávající interiér laděný takovým způsobem, že i když dáš sedadla tmavé či červené, zapadnou tam pěkně :) A mimo sedadla: Neblbni, je teprve leden a tu už máš zase hromadu plánů a nějaké už realizovány..kde je do konce roku :D Upraveno Leden 19, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 (upraveno) Napsal jsi to úplně v pohodě a děkuji za názor :) Vesměs částečně souhlasím, je to pořád takový rozpor, jako u všeho, vícekrát to již totiž měnit nechci. Jde hlavně o tvar, který bude stejný v obou případech, na té červené mě asi mj. láká to, že bych měl časem červené výplně tapeců, zatímco ty černé jsou obyčejné, fádní a na oko plastové.. No, nebude to snadné rozhodování :) Upraveno Leden 19, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 VŽdyť už jsi se rozhodnul :) Pokud budeš stylizovat větší část do červené, tak to potom dává smysl. pokud má být v interiéru převládající červeno-černá, tak to vychází strop černá, spodek červený. Pokud máš černé schránky do stropu, tak jiná cesta není. Jedině světlé stříknout do odstínu sedaček/výplní a udělat to jako černou nosnou část s červenými doplňky na středu, madla bych nechal černá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 No právě že nerozhodnul :) Včera jsem si byl jistý červenou, dnes jsem spíše pro tu tmavou. Fakt zatím nevím, ta tmavá by vyšla o nemálo levněji a měl bych jistotu, že bude ladit. Takže se ještě rozhoduji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Však během dne Ti tu přistanou další názory do pranice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Snad ano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Ja sedacky sam v sobe resil pres dva roky nez jsem se rozhodnul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 No to já chci nejpozději do výplaty, bude-li třeba čekat :) Pak je tady ještě možnost, kterou mi poslal jako tip Maro: http://pt.tapatalk.com/redirect.php?app_id=4&fid=73005&url=http%3A%2F%2Fwww.tipcars.com%2Faudi-s6%2Favant-40-tfsi-quattro-s-troni-60010238.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 (upraveno) Tak, máme několik možností... Materiálově, vzhledově. Jisté Jisté je, že chci prostředek sedaček strukturovaný, navzdory příplatku - ve stylu OIII RS ..to je z jistého tak nějak vše.. Nyní spekulace Přemýšlel jsem nad tou celočervenou a ačkoli je to lákavé, stále více se přikláním k tomu, že by to mohlo být až moc kousavé a cirkusové. Na druhou stranu mě láká tu červenou zakomponovat více.. Možností je několik: Nechat základní koncept tak, jak je. V tomto případě bych pravděpodobně volil kombinaci níže, maximálně bych ten proužek pod hlavovou opěrkou nechal udělat červený po vzoru OIII RS Je to decentní a zajisté pohodlné řešení, interiér pro něco podobného už zkombinovaný mám. Nicméně je to fáákt nenápadné, už nyní mám středovou látku červenější, než jak by bylo toto a zvenčí není vlastně skoro znát, že je červená.. Udělat boky červené a střed černý Toto řešení by mělo výhodu v tom, že bych střed sedadel mohl nechat udělat v černé Alcantaře, která bude asi příjemnější, než celokoženkové provedení Boky nechat černé a střed červený (s, nebo bez červené hlavové opěrky) Toto by možná byl ideální kompromis mezi něčím výrazným a přitom decentním, no potíž je v tom, že by to muselo být už celokoženkové, červená Alcantara už zavání tuzingem.. Maximálně, pokud by to šlo, bych středu nechal udělat perforaci. Co byste z těchto tedy zvolili vy? Upraveno Leden 19, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 -Mně se líbí černé boky, červený střed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Děkuji za hlas :) Střed bys udělal s, nebo bez červené opěrky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.