ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Pokud motor CBZB, tak jsu budíky: 1Z0 920 943 F či starší 843 K Většinou stačí zadat poptávku a najdou se. Případně bych věděl kam napsat do Domažlic, ale pak to chce ještě pžizpůsobit, pokud nejsou nové, takže Ferva, Rolbař a Váša myslím taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Oukej, ověřím a dám vědět Na toto bych nespěchal, ale pokud bych sehnal budíky za rozumné peníze, přemýšlel bych nad tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Ne vsechy budíky jsou kompatibilní se všemi motorovými jednotkami. Je tam tisícíhran M12. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 kdo má vagtacho no... http://youtu.be/lQ3DAoFUPLM?t=1m10s tady ti nepujde tohle, jinak levá strana by ti měla jet! jinak M12 tisíchran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Tohle jsem ti teď vytáhnul z etky. Neměl by to být ale problém. Já jsem v situaci, že mám předFL auto takže mám trojkombinaci volant-kombík-radio :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Díky kluci! Jinak Maro, k tomu videu: To by mi nechybělo, mé rádio stejně zobrazuje stanice jako P1-PXXX Takže by mi bohatě stačilo funkční ovládání hlasitosti a tlačítko pro přepnutí stanice, či skladby :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 A to ovládá levá část, která by měla jít hned max po výměněně podvolantovky/kroužku volante, u FL je to dohromady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 vidíš, alespon na něco je dobrej kryštof :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) No super, to mi ke štěstí stačí :) Pokud by mi podvolantovka odpovídala a fungovala, co je potřeba ke zprovoznění? Musí se tahat nějaké kabely? Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 hej karlos, tak to cumim jak puk. Kod motoru k budikum? A kdyz ma motor nekolik verzi ECU, co pak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 kabel bys měl dostat k volantu(nebo se jich pozeptej). no podvolantovku, stojí max 3k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 to ka_r_los: proc by motorova jednotka nemela byt kompatiblni s maxidotem ? V cem je rozdil, respektive co by nefungovalo ? Pominu-li to, ze mam benzinovy motor a k tomu samozrejme benzinovy maxidot kdyz ja hledal maxidot, nekoukal jsem na index, me zajimalo to, jestli je benal ... maximalne bude rozdil benzin vs RS v benalu ... navic skkodateile neprodava vice typu (mimo non RS a RS) maxidotu ... myslim si, ze meles kraviny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Pokud se podíváš do ETKY, tak jsou budíky rozděleny podle skupin motorových jednotek, nidky nejsou všechny nafty shodné, nikdy se neshodují všechny benzíny. Když jsem hledal já, byl jsem omezen na 3 indexy, zbytek pro CR naftu mi byl k ničemu. Jak je ti s verzemi ECU netuším, ale to by musel Ferda a spol. Jsem Debil? Liší se jen NAFTA, BENZÍN a ekvivalenty RS. sorry kluci, občas pro oči nevidím. Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Tiez ked som zhanal maxik mal som iba info ktore indexy co dokazu.. ziad e rozdelenie podla motorovky alebo kdu motora :) Karlos aky index mas teraz? Mas FL uz ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Momentálně mám pod postelí 843 D, bude upraven na G. jiné se mi nepovedlo sehnat, ale byly za dobrou cenu a jsou legálně čisté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 rozdil mezi indexy (beru-li v potaz stale to, ze se jedna o maxidot pro benal) muze byt i v tom, ze stara verze indexu nemusi zobrazovat teplotu oleje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 tak tam vrzneš novejší SW a přizpůsobíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Teplota oleje, digitální rychlost, dotankovat, odpočinek a podobné blbosti se liší v indexu a index odlišuje i HW rozdíly, 843 D je stejný jako G, ale 843 M je HW jiný apod. Jako je to trošku alchymie, ale když člověk hledá co potřebuje, tak najde. Ještě jednou sorry a zase jsem se něco naučil:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 ano samozrejme Maro v tom mas 100% pravdu, pri starem maxiku staci prehrat vicemene novy soft, to souhlas, ale ne kazdy ma tu moznost, jen rikam, jake muzou byt rozdili mezi indexy to ka:r:los mozna ze se ted pletu i ja, ale myslim si, ze nikdy ofiko nebyl z vyroby maxidot pro O2 ktery mel polozku "dotankovat a odpocinek", je-li mi znamo, umel to ferda prizpusobit a u nekterych modelu se musela vymenit i gateway pro tyto funkce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Maxíka zbytečně neřešte, kluci :) Pokud bych ho vůbec někdy dělal, tak až někdy. Pokud bude rádio fungovat i bez něj (což dle všeho ano), nemám důvod to dodělávat :) Jinak Marku, ten kabel snad k volantu bude, ale je kam jej zapojit, nebo musím koupit ještě nějaký protikus? Nebo je to součástí kabelu k bagu? Asi blbé dotazy, ale nikdy jsem se o to dosud nezajímal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Umi to pro index 843 M, nizsi to neumi. Ono je to vlastne jedno:) Ale nedavno jsme sedel v o2 kde index m byl, no... Mel jsem sto chti si je vzit sebou:D Kabel volantu jde do krouzku airbagu/podvolantovky. Chce to vedet co tam mas. Mas nekde vypis diagnostiky? Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Ee. Může mi to zjistit a Váša, v lednu k němu asi pojedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Jen pro sychr, ale jednotek pro fl pro multiukci je vsude mraky, Vasa bude mit urco v supliku nejakou:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Jo, to bych se s ním pak předem domluvil a asi bych to nechal zapojit jemu Jinak pan Žebro z volanty.net již odpověděl: Buď volant celý přešít za 1500,- Kč (to bych nerad, přijde mi to zbytečné), nebo bez strhnutí kůže lze vyměnit prostřední šití (tedy okraje švů zůstanou černé a střed šití bude červený) za 400,- Kč. To jde :) Viz.: http://www.volanty.net/cz/produkty/1635-octavia-1-1997-2005/Oct1-klasikaModroBila/-2000-2005-perforace-modra-bila-nit.html Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 To je hezky, bych dótoho sel. Me zase odpovedel, ze i meni, ale pro me nema, jen zase padla:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 A proč jsi kupoval volant i s pádly? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 co to je za material ta nit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Protoze nebylo na vyber a chtel jsem ho mit hned?:D po tehle dilech bude cim dal vetsi hlad, tak jsem proste chytil prilezitost, nebylo to ceno extra vyhodny, ale bez padel zcela splnuje pozadavky... Teda az na silu vence:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) :D a teď ho nikdo nechce :D Podle mě budou ty volanty naopak pořád dostupnější :) Co je to za niť nevím :D Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Ted jsem se znova koukal, az budes mit volant v ruce, tak ti asi taky prijde moc uzky:/ Mno tak nejak, ja ho nabizel na vymenu, ale tahle multifunkce je vzacna, korpusy jsou stejny, ale tlacitek je malo:):) Nejhur tódopadne tak, ze ho necham zesilit( mam velky ruce) a vyndam dsg padla pred potahem, me moc skoda nevznikne a bude:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.