marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) já mám kabel z O3 a nic sem upravovat nemusel. taky sem ho kupoval z mihocar ;) a krásně voněl od doutníku :D akorát jestli nemáš multifunkci teď, tak budeš muset vyměnit i páčky. nebo už to jde jinak? Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) No já stejně ale ještě budu muset řešit prošití, tady je černé a já chci červené - jenže sehnat volat s červeným prošíváním je nemožné.. Jednak jich je málo, jednak jsem ho nikde nenašel bez DSG pádel a jednak pokud bych ho našel, nevím, zda se vůbec dělá a bude dělat pro něco jiného, než OIII, kde tlačítka MF nefungují a investovat do nových tlačítek je sebevražda. Každopádně jsem udělal toto rozhodnutí asi během 2 minut, funkční multifunkce, plochý nový volant a za tuto cenu, to prostě nešlo jinak :) Co se bagu týče, zkusím ještě pohledat levnější, jednou jsem viděl i za 1500,- Kč. Ale kdyžtak pak dám vědět, ani 2500,- Kč není špatná cena :) Jinak tam je něco potřeba dělat s kabelem? To nefunguje tak jako v případě volantů plug&play, nebo myslíš kabel pro MF? EDIT Maro: To netuším, ale MF jsem časem tak jako tak plánoval, čili až bude čas a peníze, Váša se už o to postará Důležité je, že je to kompatibilní, v případě OIII bych to měl jen na ozdobu. Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 a to ti bude fungovat i prava strana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 mno pokud vymění páčky tak jo. jinak tohle z yetáka, tak MF bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 kdyz neni maxidot ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 njn on nemá maxidot, to mě nenapadlo :D nějak mě nedochází, že se dělají koktávky bez toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) On je pro MF volant potřeba ten nesmysl? To jen pro pravou stranu, rádio by mělo fungovat i bez, ne? Pokud ne, tak to ještě uvidím, možná by v tomto případě tlačítka zůstala jen na ozdobu :) Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 U O3 je jinak řešené zapojení klaksonu, u O3 jde na přímo konektor kontakty, kdežto u O2/Yeti/S2 jde přes tlačítka do bagu, řešilo se to na SH foru, kontroloval jsem to s ELSOU a souhlasí to. Levné airbagy mají bumový kroužek okolo znaku, ty dražší mají lesklý, takže je volba asi jasná;) Páčky se přeci měnit nemusí, jen přestane fungovat ovládání na pravo na páčce. Ad maxík: Jee:D Takže ještě maxík... chceš sehan červený ručičky předem?:D:D Já mám 3ramínko s DSG, nikdo ho nechce vyměnit za obyč :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Jak jsem psal, pokud nebude rádio fungovat bez toho nesmyslného Maxi-DOT, zůstanou jen na ozdobu. Poněvadž je za rozumné peníze Maxík pro benzín skoro nesehnatelný a pro mě nemá žádný přínos, to by mi za to nestálo :) Jinak tedy pokud tomu dobře rozumím, pokud neseženu bag na SII/Rapid/Yeti/Citigo, budu muset kably přepinovat? (Což bych nerad, z bagu mám celkem respekt a nerad bych udělal zkrat).. Pro info: Zkusil jsem napsat prodejci se 2 dotazy: 1) Kolik by u něj stál bag 2) Jestli náááhodou nemá volant s červeným prošitím (náhoda je blbec) Tak uvidíme, jinak pošlu dotaz na volanty.net a nějak si to domluvím :) Jinak k tomu kroužku na bag: Na Aliexpress se dají ty kroužky koupit za pár korun, takže to mě netíží :) Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 rozumný peníz je kolik? sehantelný jsou i za 2K, všichni schání naftu pro PD motory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) nevím mám O3 kabel a klakson mě funguje, kontroloval sem to. I Igor mě psal že mě nepůjde klakson funguje. ale to nepotřebuje tady Denis vědět :D páčky sme u minulé okty měnili, protože to nezačlo fungovat.... toho přešití bych se nebál, dělají to pěkně v Trutnově. Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Za 2K bych to možná koupil, ale pro benzín jsem to nikdy nikde neviděl ;) Jinak tedy prosím o to vysvětlení, já se o to dosud nijak nezajímal (a plánovaný nákup volantu to nijak neovlivňuje, chci jej pro jeho design, ne pro tlačítka - jejich zprovoznění by bylo jen takovou perličkou navíc): Ovládání rádia (pro mě nejdůležitější) bude bez Maxi-DOT fungovat, nebo ne? EDIT Maro: Já se toho nebojím, i teď mám volant z volanty.net a jsou to profíci. Jenže jsou to další peníze navíc a kdyby náááhdou prodejce rovnou to červené prošití měl, bylo by to úplně super :) Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 mno bez maxidotu si bez šance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 No, tak v tom případě budu mít ozdobu, kterou si budu mačkat při jízdě na zklidnění nervů, až mě zase někdo na cestě vytočí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) mno nebudeš si rolovat, protože na maxidotu ti to ukáže všechny dostupné stanice. což je na ty multifunkci skor nejlepší :D Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 nema original radio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) tak převodníky přeci jdou ;) bez problému fungují, tyhle rádia dokážou číst napětí baterky, atd atd.. Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Napiš mi prosím kód motoru. Co se kabelu týká, mění se zapojení tlačítek a klaksonu, k airbagu jde zvláštní konektor, tak se nezasahuje, jen se prodlouží jeden kablík. A u toho radi si myslím, že fungovat bude, má radio FL standardu a jsou i volanty jen s ovládáním radia a pravá strana je jen maxík a ovládání HF, nic víc. A k těm volanty.net, nedělají i výměnu korpusů? Mě by stačil i obyč 3ramínko, ikdyž zesílění věnce by mi nevydilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Přesně tak, mám od toho černou krabičku, která je navržena pouze pro auta VW group - a ta umožňuje zobrazení park senzorů (proto jsem to kupoval), funkčnost MF volantu (lze dohledat videa, kde je ukázána funkčnost rolování stanic), apod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 pravda, mozna ze se polepsili, ale predtim kdyz mel jeste Erisin radio, tak me ovladani volantu neslo a melo to prevodnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) @Karlos: Kód motoru najdu jen v motoru, ne? Mohu poslat zítra, nemám tušení a už je tam tma K volanty.net: No korpusů mají hodně, ale těchto bude asi ještě jako šafránu. Ale zkus se jich zeptat, za to nikdy nic nedáš :) ad rádio: Erisin byl laciný Čínský šmejd, v celkové hodnotě jen toho převodníku u Kenwoodu Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Velký TP, oddělení motor řádek 5. Už jsem napsal, tak uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) na levých dveřích :D jinak máš toto asi : CBZB Ne karlos mám O3 kabel a opět píšu nic sem předělávat nemusel, máš divny auto ;) mno levá strana mu pojede, ale nebude si moc rolovat v FM stanicích, což je natom opravdu to nejlepší :D Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 ono v době kdy já chtěl kenwooda tak převodníky chodily jen na facelift myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Kouknu Karlosi, velký TP má firma v Budějovicích, takže to mám smůlu :) Jinak pokud by ten kabel šel přecvaknout Plug&Play, bylo by to ideální :) Možná máš Marku bag z něčeho jiného, než z OIII, ne? Jinak myslím, že by neměl být s Kenwoodem problém, jak říkám, i videa byla na netu, kde byla vidět dobrá vzájemná funkčnost. Spíše je otázkou, na níž se zatím nikdo neshodl, zda bude fungovat aspoň rádio i bez Maxíku, nebo ne. Ale to zatím nespěchá, kdyžtak se pak zeptám Váši :) EDIT: Marku, needituj kurňa furt ty zprávy, pak spouštíš další vlny editací u mě :D Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 To je velice možný, protože S2/Yeti a spol to mají dobře. Safra, ty máš C značku?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Ne, já mám T značku :) Hlavní sídlo firmy je v Ostravě, kde taky kdysi vznikla, ale máme 6 poboček v ČR a 2 na SK - a výkonný ředitel + asistentka, která se o auta stará, sedí v Budějovicích, proto je to tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 mě právě psali že konkrétně maxidot a senzory fungují až 2009+ u aut tak proto jsem bohužel kenwooda nebral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 No senzory mi fungují, takže to je OK :) Jen s tím Maxíkem nevím, jak to bude, či nebude fungovat. Že to s Maxíkem funguje, to vím, ale nikde se nepíše, jestli to funguje jen na ovládání hlasitosti/přepínání i bez Maxíka, asi to bude potřeba zkusit. Ale všechno časem. Teď je priorita volant zaplatit, vyřešit to prošívání, sehnat bag a zapojit to do funkční podoby. Zbytek se dá doladit pak :) Jinak kluci, neznáte někdo označení bitu potřebného k povolení/přitáhnutí volantu? Nemám ho a budu jej muset koupit, tak abych věděl, co hledat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 to ka_r_los: me nejak vrta hlavou, proc chces kod motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.