Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Kouknu na to, ale v tom případě to nechápu. Otec má PremiumContact 2, na zimu TS850 a má ty pneumatiky "spláclejší". Na mé staré OII byly rovněž rovnější, než nyní. A když vidím OIII na Minorisech, což by mělo být totéž, jen ve stříbrné, rovněž mi to přijde lepší.. Tak nevím, zda je to "neduha", či naopak výhoda PremiumContact 5, nebo čím to, ale přijde mi to při shodném profilu vyboulenější, než jinde..

Odkaz ke komentáři

Tady přidávám foto. Nevím, zda je to tím, že jsou nové a po letmém sjetí si "sednou", nebo je to prostě gumou, no nápis "FR" jsem na gumě nenašel (nevím, jakou velikostí a v jakém místě ho hledat, ale viditelně jsem ho nezahlédl). Tak nevím, vše sedí - 205/55, nikde nevidím jakýkoli atyp, který by měl znamenat jiný rozměr, či použití :blink:

...asi to ale bude obecně konstrukcí gumy, na internetu to vypadá podobně:

hqdefault.jpg

post-28923-0-68403100-1396622748_thumb.jpg

post-28923-0-70562200-1396622755_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Víte, co je sranda? Že měl lumi pravdu. Nevydržel jsem to a šel jsem se na to podívat hned. Zde je výsledek:

Předepsáno pro 16": 2,1 bar pro P i Z

Nafoukáno pneuservisem: 2,8 bar!

Říkal jsem si, že mi je v pneuservisu trošku více přifouknou, ale že až tak moc, to jsem nečekal.

Vyfoukl jsem je na hodnotu 2,2 bar a ačkoli mi obecně pořád přijdou trošku hrubší, jsou mnohem méně vyboulené a vypadají lépe :palec:

Možná až se trošku vyjezdí, nyní jsou nové, proto působí trošku hruběji. Paradoxem je, že jsem na staré OII přechod z 15" na 16" dost špatně snášel, auto hrozně ztvrdlo (až mě to překvapilo) - tady jsem zaznamenal rozdíl jen minimálně a to jsem je měl přefouknuté :ph34r:

Odkaz ke komentáři

:D Srandovní je na tom to, že je to taková banalita, nic víc, lumi :lol::palec:

Jinak FR tedy zjevně opravdu nemám

vynikne ti potom víc výška pneu, čili opticky zmenší liťáky

je to teda jenom můj názor..

Jinak máš, Lojzo, pravdu. Zkoušel jsem si to na fotomontáži a zvláště v té červené to vypadá strašně a lacině :wacko:

Odkaz ke komentáři

Tak ono se to tím vyfouknutím úplně nespasilo, pořád mi přijdou trošku masivnější, ale to už může být tím, že jsou nové a disky se v nich trošku ztrácí :)

Jen když u kolegů vidím ty Minorisy, které na pohled vypadají větší, ačkoli se mi ty černé líbí, nejsem si jist, zda jsem radši neměl koupit ty stříbrné :ph34r:

Odkaz ke komentáři

tiez nemam fr a pri zbeznom pohlade ked som polozil prst na disk, a pozrel som sa nan z ineho uhlu, som od oka ,,nameral" tak 2cm ,,pukel" voci disku ... prefuknute by nemali byt :) tych 2 cm fakt strielam, no 1 je tam urcite :D podla fotky to mas presne rovnako, este aby nie pri rovnakom rozmere :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...