feki Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 inak este napad, chromovy pasik v svetle s napisom octavia do bielej? :) inak tie cierne su fakt super, to si musis dat alebo nejak takto si to myslel? velmi som to nepochopil v predchadzajucom prispevku to s tym blinkrom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Mám trošku jiné plány, ten nápis tam možná ani nebude :) Musím.. Chci je tam dát, ale... :lool: Ten bílý blinkr je jen spekulace, ale jak je tam ta stříbrná lišta pro blinkry (taková ta hokejka), napadlo mě to vnitřní plexi potáhnout průsvitnou bílou fólií, aby vypadala na pohled bílá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 no já bych šel do tohohle, ale vůbec se mě to nechce řezat a piplat se s tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Přesně něco podobného jsem měl namysli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 akorát by tam chtělo nechat chrom u té H1 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Souhlas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Denis a co nieco taketo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 sou lampy k ničemu, když tam není AFS xenon.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tome, vždyť je to hnus :( Příšerná Čínská přeplácanost.. Navíc já, pokud to vyměním, chci hrát na to, že je to originál např. ze smyšlené edice Monte Carlo - u těch Čínských by mě s tím poslali někam hned :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 čínu nebrat je to hnus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 no já bych šel do tohohle, ale vůbec se mě to nechce řezat a piplat se s tím :) ...jen by mě zajímalo, jak to udělal. To vypadá na normální lak, tak jestli zrušil parkovačky a nahradil je za blinkry..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 odraz svetla predsa zalezi na hladkosti povrchu nie? nemalo by byt jedno akej farby je podklad? chrom je krasne hladky, preto je asi na tom najlepsie, ale nejaky vylesteny lak by na tom nemusel byt zle alebo uvazujem uplne zle? niekde na felda fore som cital ze striekali tiez smerovky do ciernej, a zmenu svietivosti nepostrehli... alebo to tam vobec nesvieti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No já právě vůbec nevím.. Když se koukneš ještě na druhou fotku v příloze, fakt to vypadá jako lak. Nalakovat ten chrom by šlo, ale fakt je těžko soudit, jaká by byla konečná barva i svítivost.. Navíc by to mohlo způsobit větší problémy s policisty a i ve firmě, protože by mi už málokdo věřil, že je to originál. Proto zvažuji, zda se mi taková individualitka vůbec vyplatí, nebo budu lehce průměrný a budu mít prostě černo-stříbrná světla.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 mne tam nejak stale nesedia tie hrany, co je tam vlastne biele.... na fotkach vyzera akoby to biele bolo v rovnakej urovni ako ten napis octavia... ale predpokladam ze to bude len opticky klam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 To bude asi klam :) Těžko říci, ale všiml jsem si toho také. Na pohled to vypadá jako nějaký kryt, ale tak jako tak to asi nesvítí? Nebo je to hodně sytě bílé průsvitné plexi? Fakt nemám zdání, ale vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 prosimte.. kvuli trosku toho chromu. Nejdriv si to ale zjisti ve firme, z tohohle uz muze byt docela pruser na magistrate (ceny zacinaji od 10k). Az to budes mit, kouknu a muzeme se domluvit na dalsim postupu Jinak odraz je opravdu zpusobeny porovitosti/hrubosti materialu, vetsinou tuto vlastnost zajistuje lak. Napriklad leskla cerna bude odrazet mnohonasobne vice, jako matna cerna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tady máte video jak to funguje:) http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=29874-ruska_svetla_na_skodu_octavii_2_fl.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 axerr: mne to nejde otevrit, webova stranka neni dostupna. je to neco jako tohle? https://www.youtube.com/watch?v=N8LDRyc0St4 ten typek z Pszonska by se mi hodil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Mně to normálně jde, to je divný. Je to jiný, na videu jsou přesně ta světla, která jsou výše. Tady kdyžtak video na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=e_WyDBEbeeE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No, na fotce je to tedy hezčí.. :) prosimte.. kvuli trosku toho chromu. Nejdriv si to ale zjisti ve firme, z tohohle uz muze byt docela pruser na magistrate (ceny zacinaji od 10k). Az to budes mit, kouknu a muzeme se domluvit na dalsim postupu Jinak odraz je opravdu zpusobeny porovitosti/hrubosti materialu, vetsinou tuto vlastnost zajistuje lak. Napriklad leskla cerna bude odrazet mnohonasobne vice, jako matna cerna. No právě proto asi bílou bastlit nebudu. Ta světla, která chci koupit, mají normálně homologaci. Být to auto mé, předělám si to sám, ale takto to riskovat nebudu, proto pouze homologovaný díl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 njn na halogeny to je ono, ale člověk s AFS xenony má smulu. já bych to nikdy nebastlil, když pojedu německu rakousku, tak mě tam náhodně pošlou s tím někam! v česku to přijde až za pár let i plošněji s DPF, až nebudou mít politici kde brát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Taky myslím. Homologované černé neoriginály určitě koupím, upravovat je pak právě z těchto důvodů ale asi nebudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 takze to biele je clona a nie odrazova plocha, uz to teda dava zmysel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Jj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Dnes jsem si všiml jediného nedostatku nových pneu Continental PremiumContact 5, 205/55 R16. V porovnání s jinými jsou nějak moc "vyboulené", čili na kole působí trošku hrubě (spolu s okrajem kola na pohled jako 15").. Ale co už :) Přemýšlím, zda nezvýraznit nějakými těmi pásky obvod disku (červená, bílá, či stříbrná).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 osobně bych to nedělal....opticky ti to zmenší kolo ještě...možná kdybys měl 20" tak bych o tom uvažoval, ale u 16" vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Myslíš? Já si právě nejsem jist, protože ty disky dost klamou tělem. Tím, že se okraje snižují jen velmi málo a tím, že jsou disky černé, trošku splývají s gumou. Nicméně těžko říci, zatím jsem nenašel nic pěkného - buď použít plastové pásky rim ringz, které mi ale přijdou hrubé a jsou fakt drahé, nebo použít nálepku, jejíž životnost a přesnost je diskutabilní a navíc nedosahuje až k okraji disku, čili jej vizuálně o to více znenší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 vynikne ti potom víc výška pneu, čili opticky zmenší liťáky je to teda jenom můj názor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 kontiku su trosku vypukle, ale zas vyhodu vidim v ciastocnej ochrane disku pri parkovani.... kazdy sa raz utne nie? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jasně, navíc mají super jízdní vlastnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.