Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No to je otázka :D

Jsou do 1050, čili by teoreticky zvyšovat světlou výšku neměly. Ale zase vzhledem k separaci této motorizace od ostatních u výrobců pružin, osobně si myslím, že by ti předek nesedl o celých -17mm, viděl bych to tak o centimetr :)

No neviem ako ratas, ale podla mna by mi to mohlo na tych pruzinach sadnut o 2cm, kedze mam tazsi zadok ako benzinova rs :)

Koli zaprdenemu 1cm sa mi s tym vobec neoplati drbat :lol:

Odkaz ke komentáři

Jinak ještě k LEDkám.. Hledal jsem, prodejci samozřejmě slibují super svítivost a dlouhou životnost.. Klasika, kdy taky ne.. LEDky jsou od fy. Epistar. Na jednu stranu jsou i lepší výrobci, no na druhou stranu je to to nejlepší, co se dá v Číně koupit a LEDky od nich jsou označovány, spolu s Cree, Nichie, Philips, Osram, apod., za kvalitní. Takže celkem v tu životnost (zpravidla kolem 50 000 hod., což představuje skoro 6 let nepřetržitého svícení) věřím, no i kdyby to přestalo svítit, buď koupím nějaké LEDky a ten pásek vyměním, nebo přepájím samotné LEDky na něco lepšího. Tak se nechám překvapit :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak se nakonec poštěstilo a tento měsíc bude více peněz, než jsem čekal, čili zbyl prostor na objednání. Riskl jsem to a objednal ty pružiny -30/-30mm pro 1,2TSI DSG a 1,6TDI DSG. Pak jsem objednal ještě něco, ale o tom jindy :)

Tak jsem zvědav, snad ty spekulace k něčemu byly a výsledek nebude stát zase za prd, jako prvně.

Odkaz ke komentáři
...tak objednej toto a máš klid:

http://www.ebay.com/itm/2X-36mm-3-LED-5050-SMD-C5W-6418-White-CANBUS-Error-Free-Dome-Light-Lamp-Bulb-12V-/281313066660?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item417f90bea4&vxp=mtr

;)

Barva mi přijde u všech stejná a OK, svítivost snad tak akorát. Ale nechci objednávat nesmysly. Pokud do zítřka nikdo nic nenamítne, asi je objednám taky :)

Deni, nainstaloval jsem ty ledky do spz jak jsi mi doporučil a tu chybu mi to hlasi pořád. Ty to máš v pohodě? Díky za info:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

JJ, svietia brutalne, hlavne to neni klasicke SMD, ale CREE chip.

Mladej som to dal do pola a prvy krat, ked za tmy vypla motor a vytiahla klucik, tak sa az zlakla :D

Na tej fotke som len skusal do dveri vyssie spominane sulfidky, inak tam mam tieto:

http://www.ebay.com/itm/251571045250?var=550472603705&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

...tie svietia este silnejsie ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...