Guest Fandas Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Zdravím mám takový problém chtěl jsem vyzkoušet co umí moje oktávka už jsem tam měl trojku otáčky kolem 3000 a najednou auto cuklo dostrany a přestalo mít výkon tak jsem přeřadil na 4 a auto stratilo výkon (měl jsem pocit že nefunguje turbo) po chcípnutí a opětovném nastartování vše funguje tak jak má ale děje se to pořád zkoušel jsem to totiž znovu. Doufám že mi někdo poradí a předem děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 turbo na repas. případně na vyčištění, prostě musí dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mates46 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Přesně tak, dělalo mi to úplně stejně. Já to měl tak,že sem zastavil, vypnul motor a po opětovným nastartování to jelo normálně a po čase to zase cuklo a pořádně nejelo. Po demontáži turba se zjistilo,že je zatuhlá regulace. Po vyčištění turba všechno ok a jede tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PapezO Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Resim Presne ten samej problem,dnes jsem mel pichlou diagnostiku a chyba p0234 myslim... (Zkusil jsem vymenit od kamose vahu vzuchu a po ni jsem auto nekolikrat projel a vse OK).. Jinak auto mi vzdy nad 140km/h prepne do nouzaku. Zitra zkusim koupit novou vahu vzduchu a doufam ze to tim fakt bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 ja mam turbo po repase asi pul roku a dneska se mi stalo to stejne kdyz jsem jel konstante asi 160 cuklo a nejelo po chcipnuti a nastartovani vsechno v poradku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdick Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Mě to nakonec mechanik opravil na parkovišti před panelákem. Na regulaci turba jsem nějakým způsobem ztratil jednu matku. Našrouboval jinou, projeli jsme to s diagnostikou a už to zase šlape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Zdravim.Mne sa dnes stalo niečo podobné. Ale necuklo len prestal reagovat plynový pedal.Pri jemnom potlačení to ako tak islo ale potom vobec nič ani žiadna hláška na maxiku :-) Po 30 km som zastavil vypol motor naštartoval a zas to fungovalo no na moje prekvapenie sa mi znížila spotreba akosi nechápem co to bolo.Turbo mi huka ako sanitka a bolo ho počuť aj keď to nefungovalo.Vie mi niekto poradiť čo to znamená dakujem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 V prvom rade by som si dal pozor na to húkajúce turbo lebo jeho životnosť asi končí aby ti neknoklo celý motor -nedajbože 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Turbo houka i u nového auta a temer vsem, takže to známka odcházejícího turba nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Ja som ten zvuk nepočul ale on píše že mu to húka ako sanitka tak len z toho dedukujem že to asi normálne nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 S houkajicim turbem jsem najel 200tis km a furt to jezdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Tak prajem ešte dalších 200+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Ta už jezdí jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Huka ako sanitra ale este docela daleko a je to najviac pocutelne v rozmedzi 1200 az 1400 ale radio to pohltí :-) Turbo asi zatial riešiť nebudem zatial vsetko slape ako ma.Len nechapem preco mi klesla spotreba :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ja som s hukajucim turbom tiez nabehal par desiatok tisic kilometrov, ale jakmike to zacalo hukat pri vyssich otackach motora cca 1800 slo na repas a bolo to tak na poslednu chvylu. Si starym ked skocilo na nudzaku stacilo ho poriadne vypalit od sadzi a zas bol na chvylu pokoj - dialnica 130 a zaradena stvorka. Samozrejme najprv poriadne zahriat motor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.