Přejít na obsah

Cuknutí kolem 3000 ot/min, ztráta výkonu

Guest Fandas

Doporučené příspěvky

Zdravím mám takový problém chtěl jsem vyzkoušet co umí moje oktávka už jsem tam měl trojku otáčky kolem 3000 a najednou auto cuklo dostrany a přestalo mít výkon tak jsem přeřadil na 4 a auto stratilo výkon (měl jsem pocit že nefunguje turbo) po chcípnutí a opětovném nastartování vše funguje tak jak má ale děje se to pořád zkoušel jsem to totiž znovu.

Doufám že mi někdo poradí a předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Resim Presne ten samej problem,dnes jsem mel pichlou diagnostiku a chyba p0234 myslim... (Zkusil jsem vymenit od kamose vahu vzuchu a po ni jsem auto nekolikrat projel a vse OK).. Jinak auto mi vzdy nad 140km/h prepne do nouzaku. Zitra zkusim koupit novou vahu vzduchu a doufam ze to tim fakt bude ;)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravim.Mne sa dnes stalo niečo podobné. Ale necuklo len prestal reagovat plynový pedal.Pri jemnom potlačení to ako tak islo ale potom vobec nič ani žiadna hláška na maxiku :-) Po 30 km som zastavil vypol motor naštartoval a zas to fungovalo no na moje prekvapenie sa mi znížila spotreba akosi nechápem co to bolo.Turbo mi huka ako sanitka a bolo ho počuť aj keď to nefungovalo.Vie mi niekto poradiť čo to znamená dakujem :-)

Odkaz ke komentáři

Ja som s hukajucim turbom tiez nabehal par desiatok tisic kilometrov, ale jakmike to zacalo hukat pri vyssich otackach motora cca 1800 slo na repas a bolo to tak na poslednu chvylu.

Si starym ked skocilo na nudzaku stacilo ho poriadne vypalit od sadzi a zas bol na chvylu pokoj - dialnica 130 a zaradena stvorka. Samozrejme najprv poriadne zahriat motor :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...