Bodo Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Zdravim nestretol sa niekto pri vecernom startovani ze lave svetlo vynecha krajnu polohu. Alebo ze ostane takto na krajnej polohe ? Dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Toto je podľa všetkého na reklamáciu, ak ostalo visieť svetlo alebo neprebehla kontrola polohy pri štarte, v jednotke bude zapísaná chyba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Cawko no ono je problem ze v skodovke nic nehlasi bol som tam uz dva krat kvoli tejto zavade. Zrobili asi zakladne nastavenie a potom dva tyzdne som nevidel ziaden problem ani pri jazde ani pri startovani a potom pomaly zas sa to zacalo opakovat.Tak cca tyzden a pol som dal do skodovky aj video ako sa nastavuje ale zatial bez reakcie. Video pridane cez link ak by si chcel skus sa mrknut. Diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Nemáš náhodou nastavený cestovní režim? Mi to tak připadá, že je kužel světla nastavený pro levostranný provoz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Hmm tak to nemam ani tusenia skusim pozriet ale ak ano preco to nerobi stale ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Toto vyzerá na vadu natáčacieho modulu, stávalo sa to aj u xenónov v O2FL. Takže reklamovať a reklamovať, kým to nevymenia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Dik za radu budem sa snazit bo zatial na mna pozeraju jak na ..... ze o com rozpravam. A k video sa zatial nevyjadrili nijak. No mozno ma prekvapia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macbook Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdravim nestretol sa niekto pri vecernom startovani ze lave svetlo vynecha krajnu polohu. Alebo ze ostane takto na krajnej polohe ? Dik za odpoved dobrý deň no ja som čítal váš problém ktorý sa týka aj mňa lavý svetlomet ostáva ako keby zaseknutý v lavej strane čiže osvecuje lavú stranu vozovky ,no bol som aj v škodovke a pc im nezaznamenalo žiadnu poruchu tak ma odporučili si naštudovať nadstavenia no mám to zvolené na jazdu v pravom pruhu a stále sa to zasekáva tak uvidím čo mi povedia ked im budem volať že to jednoducho ostane vysiet v krajnej polohe ale mám pocit že to bude to isté ako vo vašom prípade, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 No po velkej nevoli reklamacneho technika mi vo stvrtok vymenia lavy bixenon vramci reklamacie. :) macbook tak ak to robi tak isto tak nic ine nepomoze len ako 160R pisal reklamovat az pokial nevymenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macbook Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 no dnes som bol zase v škodovke a pozerali na mňa ako na vola že čo oni majú robiť ked nemajú dôkaz že ako to ostane v lavej strane stáť tak som sa ich opýtal či im nemám natankovať plnú nádrž aby to po večeroch skúšali že kedy sa svetlo zasekne,pozerali ako puci a odhovárajú sa na mail zo škodovky že treba skontrolovat nadstavenia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 No na mna tak pozerali tiez, no dam vediet ako to dopadne vo stvrtok na vymene ze co bude rozpravat technik a dam vediet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Bodo + Macbook: Aké staré sú vaše autá, kedy boli cca vyrobené? Je možné, že je nejaká vadná várka tých svetiel... Nech reklamačný technik nevymýšľa, to, že sa závad neprejaví priamo na mieste v servise ešte neznamená, že neexistuje. Ako dôkaz musí stačiť video! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 No to newiem ako by som zistil ale na predajnu bolo dovezene v 6 mesiaci tohto roka. ale zajtra skusim pozriet na svetlo ci tam nema datumovnik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Pozri, na ľavom svetle je žltá nálepka a na nej v pravom hornom rohu nad čiarovým kódom je dátum výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Možno vás "poteším" ale stalo sa mi to dnes aj na OIII ktorá mala 650 km... Zajtra pozriem na ten dátum výroby tiež... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macbook Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 no ja som natočil tiež video predvčerom a včera mi volali že na 90% mi asi vymenia svetlomet ale dnes som volal tak že si video zobral technik zo sebou do BA a že mi budú volať ,že môže byť chyba aj v riadiacej elektronike a čo sa týka dátumu na svetlomete je tam 5.3.2013 ale auto som kúpil v septembri takže uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Až teraz ma napadlo že som sa mal pozrieť na ten dátum.. vôbec ma to nenapadlo keď som odovzdával auto, ani som to predajcovi nepovedal že to blbne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Takze nasteva servisu prebehla katastrofalne :D svetlomet ked chceli vybrat museli vybrat vnutorny blatnik odsrubovat naraznik predny :D Svetlomet prisiel bez riadiacej jednotky takze vsetko museli so stareho vybrat a namontovat na novy. Datum stareho bol 25.3.2013. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macbook Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 a to akože dali starú riadiacu jednotku? a funguje to? to neni kompletka aj zo svetlometom? čiže pol auta rozobrali a človek má mať pocit že má nové auto? ved to je strašné to sa asi môže stať len unás či? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Tak prechadzka po nocnej a bohuzial problem neodstraneny :( Asi mi budu musiet zas pol auta rozobrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macbook Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 no mne včera volali a pondelok ideme na testovaciu jazdu večer s takým istým autom ako mám ja s tou istou výbavou že či to je to to isté čo mám ja tak som zvedavý či je to ten medzimeský ,dialničný a mestský režim ako mi hovoria však potom napíšem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nando Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Zdravim diskutujucich, rovnaky problem s lavym bixenonom mam aj ja na vozidle od novoty. OIII 2.0 TDI 110kW 4x4. Vyrobene bolo v 08/2013 a prevzate v 10/2013. Najazdene cca 5.000 km. Ale tych vyrobnych vad je na vozidle tolko, ze aj lutujem, ze jazdim na OIII. Problem s natacanim bixenonov a radenim rychlostnych stupnov som este nereklamoval... som zvedavy, ako na mna budu pozerat :-). Ostatne vady uznali a cakam na nahr. diely a akualizacie SW. Kazdopadne sa v najblizsej dobe chysta zvolavacia akcia na vymenu zadnych tlmicov. To buchanie od zadnej napravy je aj pri multilinku. To je info spred dvoch dni od predajcu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Nesmysl více prvková náprava je tichá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 No newiem ako funguje ten mestsky rezim ale isto by nemal osvetlovat auta oproti iduce v meste a aj mimo mesta to robit. Ked tak ostane cocka vysiet do lava tak oproti iduce auta len mi blikaju z dialkovymi-nesranda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Tak to je dosť blbé, že to robí aj na aute vyrobenom v auguste. Keď tak rozmýšľam, tak problémové O2FL o ktorých viem, mali problém tiež s ľavým svetlom... Ale to asi bude len náhoda. Ja zatiaľ klopem na drevo, svetlo svieti ako má a nezasekáva sa mi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 problém je i v Německu s těmito světly. Servisy to zatím "řeší" vysvětlením, že je to běžný jev při špatném počasí, kdy se světelný kužel více rozšiřuje do stran. Ale to není řešení ani vysvětlení. To je z mého pohledu jen oddálení, nic víc :( Nejhorší je vědět, kdo ty světla kódoval ve vývoji :D ale je to prd platný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Takže je to jen otázka SW, kdy je špatně nastaveno vymezení pozic, tudíž se čeká na nový SW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 to je právě to, co se takto jednoduše říct nedá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Spíš bych řekl, že je špatná datová sada.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalR Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Nesmysl více prvková náprava je tichá. Jako majitel OIII combi s víceprvkem s tebou nemohu souhlasit. Klepe to dost a nepomohla ani výměna tlumičů. Jezdím i na OII a SII oboje combi a tam je náprava opravdu tichá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.