RedDevilCZ Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj, koupili jsme před 4dny octavii 66kw 207tis najeto, rok 2003 Včera to za čalo a dnes pokračuje: Při rozjíždění škube spojka. Rychlosti jdou řadit dobře, žádný zvuky nejsou slyšet, jen prostě jakoby zabere a zase povolí, když ji pouším opravdu pomalu je to lepší, při vyšších otáčkách zabírá jakoby víc a víc škube, což je logický, přenáší se větší síla. A jak je to s případnou reklamací u prodávájícího? vrazit do auta týden po koupi 15000 za spojku se mě moc nelíbí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Zdravím,tak ono záleží jakou máš kupní smlouvu :) jinak co jsem tak slyšel,tak do 14 cti dnů to můžeš vrátit zpět podle zákona. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Uvidíme, v pondělí jedu do servisu a pak případně budu řešit s prodejcem. Spíš by mě zajímalo jestli je ta spojka fakt po smrti, jsem se při koupi na spojku zaměřil, zabírala pěkně a po dvou dnech tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Tohle vypadá opravdu na spojku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 vrazit do auta týden po koupi 15000 za spojku se mě moc nelíbí.... Je mi do toho tak nějak nic, ale proč bys měl dávat 15000 za spojku, kdo ti to bude proboha dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 To bylo trochu nadsazený, to je jasný, ale i 9000 za spojkovou sadu týden po koupi auta se mě nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Já už myslel, že si našel servis, kde z tebe tyhle nesmysl prachy chtějí vytáhnout. Nepřemýšlel si nad jednohmotou? Bohatě stačí koupit lehce jetou od někoho prověřenýho, nechat přeobložit lamelu když už je to venku a je to zase za přijatelnější peníz než novej dvouhmot. set a nechá si i víc líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 kontaktuj hned prodejce ze se vyskytla skryta vada a domluv si schuzku, neresil bych to moc po telefonu. bud si nechat vratit penize, nebo mu dat cele auto. ale zalezi na tom cloveku a na smlouve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ta jedno hmota je lepší v čem? Já bych auto nechtěl vracet, asi bych se spokojil s půlkpou nákladů na opravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 U jednohmoty je setrvák dělaný jen z jednoho kusu, nemá se ti tedy časem co rozvolnit vůči sobě jako u dvou kusů na dvouhmotě a pak nemusíš rešit vybrace přenášející se do celého auta. Nechá si prostě líbit více po delší dobu. Menší nevýhodou je, že jednohm. není tak pohodlná při řazení jako dvouhm. Když přeřazuješ tak je to takový tupější, ale nic hroznýho to není. Rozhodně to za to stojí, dvouhmotu už bych do auta nedal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 A máš tip na dobrou sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Třeba tady :-) Prodejce naprosto v pohodě. http://www.hanza-autodily.cz/spojka-setrvacnik-19tdi-66-81kw-valeo-826317/d-71161/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Dal bych tam buď komplet spojku z ATD motoru ta je z O1/F1 1.9tdi 74kw nebo z OII FL 1.6tdi 77kw. Tu mam já v autě. Nechal sem jen přeobložit lamelu když už sem ji držel v ruce a už cca 100 000km funguje celý set super. Mrkni na dieselpower forum do sekce prodám nebo tam rovnou kontaktuj uživatele Ladas (ten má sady z ATD) nebo uživatele skoda, od něj mam tu sadu od z OII od LUKu a paráda. Oba prodávají pěkný sady za pěkný ceny. Dle mého se stejně do těch našich starejch skořápek nevyplatí kupovat nový dvouhmotný sety za pomalu dvojnásobek lehce jetý jednohmoty, která tam stejně vydrží déle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Uvidím, co na to zítra řekne mechanik, pořád doufám třeba v silentblok na motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Pak dej vědět jak si dopadl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Pf, měl jsem možnost jet v autě s jendohmotou a rozjíždět se s tím v koloně bych teda nechtěl. Jemně to vybrovalo, jinak to bylo v pohodě. Já zase nejspíš nasadím dvouhmotu až mi odejde setrvák. Uvidím co se sežene za lepší prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Takže spojka to není, jen silentblok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Takže ta levnější varianta, tak to je cajk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 To dá rozum :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Dal bych tam buď komplet spojku z ATD motoru ta je z O1/F1 1.9tdi 74kw nebo z OII FL 1.6tdi 77kw. Tu mam já v autě. Nechal sem jen přeobložit lamelu když už sem ji držel v ruce a už cca 100 000km funguje celý set super. Mrkni na dieselpower forum do sekce prodám nebo tam rovnou kontaktuj uživatele Ladas (ten má sady z ATD) nebo uživatele skoda, od něj mam tu sadu od z OII od LUKu a paráda. Oba prodávají pěkný sady za pěkný ceny. Dle mého se stejně do těch našich starejch skořápek nevyplatí kupovat nový dvouhmotný sety za pomalu dvojnásobek lehce jetý jednohmoty, která tam stejně vydrží déle :D Přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Takže jsem vyměnil silentblok a škubání se pořád objevuje, ale je divný že jen někdy. Až když jedu opravdu daleko, třeba 100km začně spojka při rozjíždění škubat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Když už tu řešíze tu spojku, proč je lepší tu jednohmotu nechat přeobložit? Dával jsem novou jednohmotu a ted všude čtu že ji každej druhej dáva přeobložit. Je to jen kdo ji má jetou nebo ji dáváte přeobložit nějakým lepším matrošem? Jinak je jen o trochu hlasitější než dvojhmota, jinak sní nemám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 myslím že to dělaj kvůli většímu krouťáku, jinak mě taky nic nenapadá :-/ v čem jí máš hlučnější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Když na to šlápnu, tak v nízkých otáčkách jak je v krouťáku, je slyšet jakoby takové svištění až jemné rachotění. Po cca 2200 ot. to mizí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.