Přejít na obsah

Spojka po smrti?

Doporučené příspěvky

Ahoj, koupili jsme před 4dny octavii 66kw 207tis najeto, rok 2003

Včera to za čalo a dnes pokračuje:

Při rozjíždění škube spojka.

Rychlosti jdou řadit dobře, žádný zvuky nejsou slyšet, jen prostě jakoby zabere a zase povolí, když ji pouším opravdu pomalu je to lepší, při vyšších otáčkách zabírá jakoby víc a víc škube, což je logický, přenáší se větší síla.

A jak je to s případnou reklamací u prodávájícího?

vrazit do auta týden po koupi 15000 za spojku se mě moc nelíbí....

Odkaz ke komentáři

Já už myslel, že si našel servis, kde z tebe tyhle nesmysl prachy chtějí vytáhnout.

Nepřemýšlel si nad jednohmotou? Bohatě stačí koupit lehce jetou od někoho prověřenýho, nechat přeobložit lamelu když už je to venku a je to zase za přijatelnější peníz než novej dvouhmot. set a nechá si i víc líbit.

Odkaz ke komentáři

U jednohmoty je setrvák dělaný jen z jednoho kusu, nemá se ti tedy časem co rozvolnit vůči sobě jako u dvou kusů na dvouhmotě a pak nemusíš rešit vybrace přenášející se do celého auta.

Nechá si prostě líbit více po delší dobu. Menší nevýhodou je, že jednohm. není tak pohodlná při řazení jako dvouhm. Když přeřazuješ tak je to takový tupější, ale nic hroznýho to není. Rozhodně to za to stojí, dvouhmotu už bych do auta nedal.

Odkaz ke komentáři

Dal bych tam buď komplet spojku z ATD motoru ta je z O1/F1 1.9tdi 74kw nebo z OII FL 1.6tdi 77kw. Tu mam já v autě. Nechal sem jen přeobložit lamelu když už sem ji držel v ruce a už cca 100 000km funguje celý set super.

Mrkni na dieselpower forum do sekce prodám nebo tam rovnou kontaktuj uživatele Ladas (ten má sady z ATD) nebo uživatele skoda, od něj mam tu sadu od z OII od LUKu a paráda.

Oba prodávají pěkný sady za pěkný ceny.

Dle mého se stejně do těch našich starejch skořápek nevyplatí kupovat nový dvouhmotný sety za pomalu dvojnásobek lehce jetý jednohmoty, která tam stejně vydrží déle :D

Odkaz ke komentáři

Dal bych tam buď komplet spojku z ATD motoru ta je z O1/F1 1.9tdi 74kw nebo z OII FL 1.6tdi 77kw. Tu mam já v autě. Nechal sem jen přeobložit lamelu když už sem ji držel v ruce a už cca 100 000km funguje celý set super.

Mrkni na dieselpower forum do sekce prodám nebo tam rovnou kontaktuj uživatele Ladas (ten má sady z ATD) nebo uživatele skoda, od něj mam tu sadu od z OII od LUKu a paráda.

Oba prodávají pěkný sady za pěkný ceny.

Dle mého se stejně do těch našich starejch skořápek nevyplatí kupovat nový dvouhmotný sety za pomalu dvojnásobek lehce jetý jednohmoty, která tam stejně vydrží déle :D

Přesně tak

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Když už tu řešíze tu spojku, proč je lepší tu jednohmotu nechat přeobložit? Dával jsem novou jednohmotu a ted všude čtu že ji každej druhej dáva přeobložit. Je to jen kdo ji má jetou nebo ji dáváte přeobložit nějakým lepším matrošem? Jinak je jen o trochu hlasitější než dvojhmota, jinak sní nemám problém.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...