MaroCZ Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 jj 61 Ah pocitam s tim ... no ja mam mapy tusim 8049 ale abych ted nekecal ... a dolu se mi uz nechce jit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jj sem si zapnul navigaci a on me našel cestu 5 hodin. Tak sem ten krám radši vypnul. Když se ti uspí tak to nabíhá cca 15 sekund klidně natocim u me, superb či CC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Marek : neviem preco ale myslim si ze bude slaba. Aj rolba mi odporucil vymenu za silnejsiu aj ked tato je v podstate nova. Tak to cumim ze origo L&K mali len 61ah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Superb 3.6 l@k ma 75ah(bufik)... Ja mam 72ah s tsi Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 tak na superb se mi to zda hodne malo ... tam bych tipoval pres 80 Ah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Akorát no problém. Az po hodině bufiku a televize to začalo psát at nastartuji :) jinak bude po ptalach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ked mi odide sucastna tak kupim uz 72ah ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 tak pokud jsi tam mel tech 62 tak to je jeste v pohode, to ti schvaluji :D ... ale ta 44 je fakt malo, natoz ze jsem tam dodelaval footwell, novou stropnici pro zpasazery vzadu a osvetleni do zrcatek ... to se pak vybiji jedna basen :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Treba vsade narvat LEDky, kam to len ide a bude stacit aj 44 :D Maro, inak pekne ides 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 To Sungate sklo me zajima - kde jsi ho sehnal? Je to to same co pouziva treba Opel nebo MB ci francouzi? Diky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 cc díly tam ho určitě maj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 To vim tam jsem koukal.. Ksou dve verze dle montaze senzoru. Ale nikde zadna fotka nic, tak se ptam co je to nakonec zac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 jj cc autodily maji ... ale jak pises, jsou 2 typy, pred FL maji senzor umisteny 14,5 cm od hrany a FL maji 11 cm od hrany ... a za ten sungate jsem dal nepatrny priplatek 600 kc vuci obycejnemu ciremu sklu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Díky, funguje to tedy tak, že čím víc pere slunce na čelní sklo, tím je sklo zatmavenější? Viděl jsem s tím na slunci jednu OII a zepředu tam prakticky nebylo vidět. Blbej dotaz - měří se od hrany skla ke spodní hraně senzoru nebo jak? :) Jednou jsem už čelní sklo měnil kvůli kamínkům vč. senzoru ta nevím, jestli mi ta náhodou nedali nějaký FL model :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 priznam se, v silnem slunci jsem jeste nejel, celkove je u nas furt destivo, tak alespon senzor funguje :D ale spis si myslim, ze to je jen efekt, protoze v grazi kde nemam tak silne osvetleni, mi to nepripadalo ze to je sungate, ale venku uz to poznat bylo vice ... myslim ze to je od hrany k vrchni hrane senzoru ... ale pozdeji pomerim a reknu presneji ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Díky.. Mělo by to fungovat tak, že Sungate sklo propustí do auta myslím o 5% méně záření a palubka je na přímém slunci o 30 stupňů "chladnější" než v případě klasiky/tónovaného skla.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 a sunsafe glass? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 ano urcite, navic jsem auto vytahl z garaze ven a z venku jsem se dival dovnitr auta a neslo tam videt ... je tam ten efekt toho sunglase a videl jsem odrazy kolem skla ale dovnitr auta bylo videt absolutne minimalne (za okolnosti, kdy auto stalo na miste, svitilo slunce a ja se dival primo naproti autu) jinak senzor je umisteny 11 cm od vrchni hrany skla k vrchni hrane senzoru, premeril jsem to zkusil jsem to vyfotit ale neni to presne ono, oko to vidi trosku jinak nez fotak ... ale posledni fotka jde krasne videt, rozdil mezi obycejnym sklem a tim sunglase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 konecne silnejsi baterie, puvodni byla zcela nedostacujici a po 2 dnech stani auta v garazi se mi vnitrni osvetleni zaplo na cca 10 vterin z 44 Ah na 64 Ah, to by uz mohlo vydrzet nejaky ten patek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 postupuješ fakt parádně, když se kouknu na první stránku a teď na ty poslední, to je SAKRA rozdíl... pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 jj fakt pekne, je to takove dospivani :) muzu se jenom zeptat, kolik to zatim vsechno stalo? Nejde mi o cenikovku, ale o skutecny cislo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 mas SZ :) veci je jeste dost na dodelavku, jen skoda ze ty penize netisknu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Dnes už bezmála povinnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 pošli pak nějakej klip jak to vypadá to video noc/den :) a jaka to přesně je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Kamera je to Cel-Tec E07 a ukazka videa v noci jeste nemam, snad brzy bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Slušná kvalita na takú malú kamerku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak to se mi líbí, počkám ještě na tu noc :) ale vypadá to fakt pěkně... nebudu to porovnávat s tou co sem dostal na Vánoce v hodnotě 1000kč :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ve dne je obraz vicemene kvalitni u vsech (full HD), ale v noci uz poznas rozdil, na youtubu je i v noci ta moje ma WDR, takze lepsi podminky pro viditelnost v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 pěkně natáčí. tak pak přidej noční tvoje video ;) a ještě by mě zajímaly zkušenosti, jestli bez problému ukládá videa a přemázává ve smyčce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) bez problemu, mam nastaveno na 3 minuty, vypne a hned nahrava, neujedes ani metr navic aniz by to bylo bez zaznamu (odzkouseno), mam 32 GB kartu ktera mi vydrzi cca 6 hodin na full HD, tak s tou smycku chvili pockat :D napr muj sef ma nejakou tink tonk kameru a ta ma taky cyklus 3 minuty, ale trvani mezi dalsim nahravanim je cca 10 vterin ... Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.