marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 mě to občas vynechá třeba jednu smyčku, nebo se to pak sekne uplně.. tak bych třeba zkusil tuhle kameru a tamtu vrátím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ok, jak mi to projede celou SD kartu, tak dam echo co a jak, ale zatim tam mam cca 1 hodinu (coz je zatim nic) a musim zaklepat, ze je vse vporadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Mne nahráva v pohode, ale medzi smyčkami sú tak 2 sekundy... len ma nahnevalo keď som si dal niektoré videá uzamknúť aby mi tam ostali ale aj tak mi ich premazalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ja mam nastaveny G senzor, ten mi to uzamkne, ale i v pripade nouze stiknu tlacitko a mam to uzamcene ... ale to jeste pro jistotu vyzkousim :D a jeste dodatek, pri zacinani nove smycky mi vrati video dokonce o 1 vterinu nazpet, asi si to zapisuje nekam do mezipameti a pak vlozim do nove smycky, takze opravdu mi nechybi ani centimetr pri nove smycce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 To posouvání u vteřiny napřed mám taky (tahle kamera - http://www.alza.cz/genius-dvr-fhd590-d422829.htm?kampan=adpla_produkty_do-auta&gclid=COOGtsv5nL4CFaoewwodyr0ATw ) a je to super věc, protože třeba na dálnici se za pár vteřin nečinnosti může stát kde co... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 na tuhle jsem se taky koukal, ale nelibil se mi zaznam z noci, jak to nataci spokojenost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Přesně jak říkáš, v noci to je slabší. A nevím, jestli to jen neumím nastavit, nebo je to chyba čistě té mé, ale jak se zaplní karta (mám tam 16GB), tak se kamera sekne, dál nenatáčí a smazat to na ní nejde, takže musím přes PC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak jeste ze jsem ji nekoupil - nic ve zlem ... na te 16 GB ti jak dlouho vydrzi zaznam ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Však v pohodě. :) Já ju dostal, takže to až tak neřeším... Když natáčím ve FullHD, tak kolem 4 hodin. Když jezdíme za rodinou přítelkyně (Letovice - Rumburk), tak to vychází na 4 hodiny cesty. V Hradci záznam přemažu (dokud není karta plná, tak to jde) a pak už to vydrží až do Rumburku. :D A okolo komína mažu před každou cestou. Dá se na to zvyknout, ale neříkám, že by nebylo pohodlnější, kdybych si to nemusel hlídat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 mozna by to chtelo FW prehrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Asi jo, uvidíme, co na to řeknou. Mám ju od listopadu, záruka na to ještě je... Jen musím pořídit něco místo ní, než se vyřídí reklamace, bez kamery su hrozně nervózní, co kdyby náhodou něco a já to zrovna nenatáčel... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) nahral jsem nocni zaznam, youtube video zkomprimovalo ... video bez jakychkoliv uprav a u nas je velmi spatne verejne osvetleni, i tak si myslim, ze video "ujde" ... http://youtu.be/LI0qFpq0uUg Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Svietis dost nizko a prave ti svieti vyssie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 pred mesicem serizeno STK, budu si stezovat, parchanti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 konecne jsem se dockal :), Maxidot na svem miste a ted uvazovat, co jeste dokoupit a Vasa me hodne nalomil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Paradicka velka zmena ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 jj presne tak, clovek jsi na lepsi zvykne velmi rychle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Tak hlavne to pred tebou uz vypada uplne inak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 ty jo super!!S cim te Vasa nalomil? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 jj :) a hlavne uz muzu vzdy danou osobu servat, ze ma spatne dvere zavrene :D ... predtim to jen bylo "dvereeee" a kazdy kontroloval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 :D kura uz se tez tesim na fl maxik! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 na 90% si necham dodelat xenony :) ... tech 10% davam tomu, kdyby bylo financne hur, preci jenom je to docela palka, ale s Vasou jsme to vymysleli pekne :) nejhorsi je, ze si na to fakt velmi rychle zvyknes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 to jo ja uz bych auto bez xen nechtel!A hlavne pecka jak se to nataci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 presne :) ... ja nad tim uvazoval proto, jelikoz jezdim kazdy den pres les cca 5 km a je tam fest moc srn a divokych prasat, takze pres zimu urcite vyuziju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 xeny by byly dobrý né že né :D ale moc drahý a bez garáže radši ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 garaz mam, tam problem neni, cena ta uz je horsi, ale udela se to na vice etap :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 ;) xeny jsou luxus ;) a bi-xena lepsi!Tesim se na bi-xena pridej 4tis Maro a kup bi-xena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 a odkud je beres ? Kompatibilita je OK ? Bych se tomu nebranil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 jo je ok firma bi-xenony.com je dela za 9999kc cocky nove a plexi taky a bud s cernym vnitrkem nebo chrom ;) vse zachovano,nataceni do stran atd,ja to urcite beru ;) maj aj na youtube videa jak to sviti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 tak vidim, ze uz beru ty bi-xenony :) ... BTW myslim, ze nekde na bazosi jsem videl ty svetla uz komplet ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.