aco Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Zdravím, po otočení kľúča v spínacej skrinke naskočia kontrolky a nič , žiaden zvuk , neštartuje.Vôbec nemá snahu pretočiť. Kontrolky nesťahuje ani necvakne. Už sa mi to stalo druhý krát , auto v pohode štartovalo. Preveril som všetky káble od baterky k štartéru , všetko v poriadku. Dnes mi pomohlo keď som poklepal po štartéry. Vie niekto poradiť v čom by to mohlo byť? Vďaka za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 pokud pomáhá poklepat na startér tak to vidim na go startéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aco Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Vďaka za odpoveď , aby som uviedol veci na pravú mieru, klepal som po cievke a káble sa preverili iba či dobre doliehajú a sú dobre prichytené. V sobotu som vymenil cievku , auto štartovalo v pohode , v nedeľu štartovalo tak isto , no keď som chcel ísť späť domov už nenaštartovalo.Poklepanie po cievke opäť pomohlo.Potom som si spomenul že som hýhal aj káblami. Že by boli niekde poškodené , poprehrýzané , prelomené? Najhoršie je že by som potreboval preveriť, či ide do cievky šťava keď to neštartuje , ale zatiaľ som bol vždy mimo domu. Ako je to z výmenou káblov od spínacej skrinky ku cievke ? Vie niekto poradiť ? Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lada14 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zdravím, po otočení kľúča v spínacej skrinke naskočia kontrolky a nič , žiaden zvuk , neštartuje.Vôbec nemá snahu pretočiť. Kontrolky nesťahuje ani necvakne. Už sa mi to stalo druhý krát , auto v pohode štartovalo. Preveril som všetky káble od baterky k štartéru , všetko v poriadku. Dnes mi pomohlo keď som poklepal po štartéry. Vie niekto poradiť v čom by to mohlo byť? Vďaka za radu. resil jsem neco podobneho na felicii aee, mela stejnej klicek jako octavia ale nevim jestli je i spodek stejnej odesel tam orisek zespodu na spinaci skrince stalo to do 200 kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.