marian.marcin Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 No tak to je dobre.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Tiež som rád že sa upravilo zase do normálu....Dneska ešte pár detailov sice som nechcel robit celý interier, ale akosi ma to chytlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Pomaly sa chystáme na jaro.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Neskrývaj tie disky nech trochu polahodíme oku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Cez víkend mám naplánované obúvať a nahodiť ich na auto aj s pružinami a brzdami, vydrž ešte chvílku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Ake brzdy budu?? Ci to je tiez tajomstvo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Vrtané Zimmerman 280mm a platne ATE ceramik, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Summer setup 2K16 by Kocina, love it 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 nemas ten predek nejak divne vysoko??? jinak pekny setup, vypada to moc dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 moc pěkné ! leštěné kola s bílou jsou super, jen by to chtělo předek ještě kousíček dolů a bylo by to úplně TOP ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Dekuju, nic sa už znižovat nebude, predok je vysoko len opticky, meral som to na serii a bolo to o 38cm od stredu náboja po hranu blatníku, teraz po znízení je to 35cm +- 1mm, takto som si predsne predstavoval, aby bola po celom obvode blatniku rovnaká medzera od gumy, nechcem to davat viacej dole lebo potom to vyzerá hore u blatníku natesno a dole su fugy jak kráva, to sa mi nepáči. Takze toto je final, + chcem kupiť čočky H7 ale nikde nejsu takže ak by ste vedeli o nejakých v na predaj sem s tým, budem vdačný, mám aj inzerát v sekcii bazar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Serus jeden típek tu predával také čočky značky Hella no neviem či ich ešte má ,môžem sa opýtať a v stredu dám vedieť. Ináč veľmi pekne si to poladil ,kolieska vyzerajú super proste White parade.Na toho pána možem dať kontakt.Aaneeboo ak ich bude mať pofotím ti ich v akom sú stave a tak aby to bolo transparent. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Serus jeden típek tu predával také čočky značky Hella no neviem či ich ešte má ,môžem sa opýtať a v stredu dám vedieť. Ináč veľmi pekne si to poladil ,kolieska vyzerajú super proste White parade.Na toho pána možem dať kontakt.Aaneeboo ak ich bude mať pofotím ti ich v akom sú stave a tak aby to bolo transparent. Super diky moc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Na slniečku v prístave.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Ake mas parametre diskov ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Su to 8Jx18" ET 43 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twety69 Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Včera som si precital celu tému a paci sa mi ako postupujes. Len tak ďalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 (upraveno) Tak sa to podarilo.... Upraveno Duben 4, 2016 uživatelem Kocina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Nechcem ti kaziť radosť ale nepodarilo.. toto je angličan s upravenou clonkou, európska verzia svieti úplne inak.. toto ti vôbec neosvetlí pravú krajnicu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 bohuzel no, fakt ti to sviti opacne a na STK te vyhodej (nemluve o oslnovani v realnym provozu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Viem že to je upravený angličan, dobrý postreh Lubo, upravoval som si ich sám, nesvieti to opačne ale rovno. Nikoho neoslnuje a na krajnicu svieti dostatočne aby som tam videl. Už som ich skúšal v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Už som mal také svetlá v rukách a nebolo to dobré takže som ich vrátil naspäť... nechcel by som ich ani zadarmo.. áno tak upravené neoslňujú ale ani dobre nesvietia... ale tvoja vec keď sú ti "dobré" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Nemám s čím porovnávat, ale urcite aj tak ako su teraz svietia daleko lepsie ako klasické paraboly, čo sa týka toho svietenia do strany vždy sa to dá upraviť aby to tam svietilo, znížením hrany clonky v čočke. Takze to skusim porovnat s niekým kto má origo čočky a skusim upraviť ak sa mi to bude páčiť viacej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Mam len takuto fotku... Ale hadam pekne vidis ten lom svetla... Takze prepac, ale s hlaskou ze hento dobre svieti aj v noci u mna tiez neuspejes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Tak jediné čo tam mne chýba je ten kusok hore a osobne si myslím ze to svietenie do kanála o meter dva viacej nieje až tak podstatné, ale dakujem aspon viem čo tam treba, čo sa týka intenzity svetla o tom sa baviť nemozme, nakolko sme to nefotili s rovnakým nastavením foťáku. Dôležité že vidím tak či tak viacej ako s parabolami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Ono teoreticky je tu ešte jedna možnost a to taká že tu nastavovaciu plochu clonky môžem zdvyhnut uplne hore ( momentálen ju mám presne zarovno) tak jak to je na fotkách hore. Tým pádom stačí samotné svetlo nastaviť o trochu nižsie a je to rovnaké ako u origo EU svetiel. Svetla potom budu svietit takto: fotku nemám ale skúšal som to už tak urobiť ale potom som to sklepol do roviny lebo sa mi to viacej páčilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 nazdarke Kocina... konečne som nasiel tvoje vlakno..... takže moj nazor na tvoje upravy poznas.... masaker... a drzim prsty.... mo tie svetla z angličaka neviem... inak mas ju nadhernu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Uz to reším, mám možnost kupiť TYC neviem ci do toho mám ist, naštastie je to pár ktorý sa nerosí, ale napadla ma aj druhá verzia že ich rozoberiem všetky a poskaldám jedny funkčné že by som nechal svetla anglické HELLA ale čočky alebo aspon clonky čočiek prehodím za tie z TYC... uvidím čo sa podarí, a díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Je tam.........neni tam taká drobnosť na dneska, sivé origo moje, čierne z RS, zvonku nekričí a zvnútra pasuje ku stropu Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem Kocina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.