Přejít na obsah

Při zátahu motor cuká

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

můj problém spočívá v tom,že při zátahu začne motor cukat,sice zrychluje ale o plynulosti se mluvit nedá.Když pustím plyn a znovu zvolna přidávám tak to přestane.Mám přestavěno na LPG,ale dělá to i na benzín.Myslím si,že by to mohla být zapalovací cívka nebo možná svíčky,ale jistý si tedy nejsem.Může někdo prosím poradit?Díky.

Odkaz ke komentáři

este to mozu robit aj zapalovacie kable akurat to riesim mali by sa menit okolo 80000KM svieti ti aj kontrolka emisii tipujem skor sviecky alebo kable kolko mas na svieckach nabehane a ake tam mas?

Kontrolka svítí,to máš pravdu,svíčky mají cca 20000-byly měněny při montáži LPG,auto má najeto 157000 km,vše je OK jen zatím to cukání.Zkusím kabely a výměnu svíček.Podle technika LPG mi bylo řečeno,že svíčkama určitě nic nezkazím.Momentálně jsou tam DENSO jednobodové,ale označení nevím.Tak jestli něco zjistíš dej prosím vědět.Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Tie kable 19 € sendycl aky mas kod motora?

Kód motoru mám BSE.Dnes jsem byl na diagnostice znovu a jako chybu to vyhodilo lambda sondu.Dle technika který měl stejný problém mi byla doporučena výměna lambda sondy.On jí vyměnil a má po problémech.Ale jak se tady dočítám tak jste mnozí vyměnily v podstatě vše a nikam to nevede.Tak nevím.Zdá se,že je to vše metodou pokus-omyl.Akorát že ty omyly mnohdy stojí dost peněz.Já tu sondu risknu a dám vědět.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vymenil som sviecky konecne ale motor zacal cukat este viac vymenil som aj kable zavada sa nezmenila tak som to napichol a zistil ze treti valec vynechava kupil som dalsiu sviecku vymenil a masina ide ako ma takze nova sviecka NGK made in japan bola vadna :angry: aj v tomto pripade polati aj nove moze byt zle :palec: aby som nezabudol diagnostika ukazovala iba chybu 16804

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Pratele,

po dlouhe odmlce mohu znovu něco napsat. Jak zde jiz avizoval kott2 ''aj nove moze byt zle'' je to pravda. Jak jsem psal ze jsem všechno menil, byl jsem bezradny. Nakonec to delal novy kabel!!!!!. Rozdelal jsem na nem ten plechovy kryt a nasel prostrelenou izolaci. Kabel vymenil a auta zas po pul roce jezdi jak ma. A i na LPG !!!!!! :D Nelituju niceho co jsem udelal mozna zbytecne, ale aspoň jsem vymenil cidla co mi psalo ze jsou vadna, mam vymenene pistni krouzky tesneni pod hlavou, zabrousene ventily, vycistenou klapku, svicky, olej, hadice atd. atd. to cele za 11 000,- a auto jezdi jak za mlada. Jo a také mi to topi na volnobeh jak se zde také hodne uvadi jako zavada :palec:.

Takze asi takhle, když něco vymenite za nove nemusi to byt to nejlepší. Nejslepsi je ještě jedno stejne auto a menit a menit a menit.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...