ocet97 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdravím, sháním krytku šroubů s nápisem OCTAVIA na palubní desku v šedé barvě, mám tam zlomené packy a už to nedrží, bez toho to vypadá dost ohyzdně. Prošli jsme moc vrakoviští a nikde neměli. Zkouším zde :-) Viz příloha. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ahoj, to sis měl dát spíš poptávku do zdejšího bazaru. Dále mě napadá, zkus zajít do Škoda prodejny, tam by ti to měli umět objednat nebo mě ještě napadá, nepůjde to nějak přilepit oboustranou lepící páskou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ahoj, to sis měl dát spíš poptávku do zdejšího bazaru. Dále mě napadá, zkus zajít do Škoda prodejny, tam by ti to měli umět objednat nebo mě ještě napadá, nepůjde to nějak přilepit oboustranou lepící páskou? :) Super, to určo ještě tam hodím. Jinak jsem teda poptával na AAApoptávky, i ve Škoda auto, ale je víkend, tak se na vše čeká, proto píšu sem. Ta páska mě teda napadla taky, ale to doma nějak neprošlo :D Když tak prosím o přestěhování článku do bazaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdar,mám známou na vrákačí a nejspíš to tam budou mít,možná by se to dalo levně poslat v obálce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdar,mám známou na vrákačí a nejspíš to tam budou mít,možná by se to dalo levně poslat v obálce. Tak se mi prosím tě, když tak zeptej, pak se domluvíme :-) Když to bude ve středočeském kraji klíďo tam zajedem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Moravskoslezský,napiš mi do zpráv pošlu ti na známou číslo pisneš jí kdyžtak sms a domluvíš se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.