Rejd Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Zdravím. Mám problém ze stěračama.Při vyplé poloze stále jede a to na vysokou rychlost.Nevím prostě jsem jel a náhle to nešlo vypnout.Pokud ale trefím polohu dole a vypnu klíček tak po zapnutí sou stěrače v klidu.Páčka bude asi OK protože zadní stěrač funguje jak má.Někde sem se dočetl že pod volantem je nějaké relé na spínání,je možné že je problém tady?p.s. - páčku jsem skoušel stříkat kontaktolem,bezvýsledku.. Děkuji za každou radu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 mohl bych vyzkoušet vyměnit páčku za nějakou novou neoriginalní... myslíte že ty neoriginály vydrží ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 typoval bych relátko, je to častá závada. neslyšíš cvakání, když vypneš stěrače z normální rychlosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Může to dělat dojezd v motorku stěračů,podívej se zda pozastaví v základní poloze,vypadá to jako přibrzdění a znova se rozjede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Labus - ano cvaka to když to vypnu ,ale to to relátko cvaká..jak kdyby to vyplo při klidové poloze a pak zas jako by to hned zaplo a pořád dokola gaston1 - ano polohu při dojezdu to pořád mění..nikdo to nevypne a nezapne přesně v té nejnižší poloze vždy to tak trochu trčí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Podrž při dojezdu romínko stěrače(aby šel stěrač ztuha)zda se zastaví.Závada může být přímo v motorku na dojezdovém segmentu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Gaston 1 - tak dojezd je v pohodě. Vytáhl jsem relé očistil vyfoukal a spínací plíšky jsem střík kontaktolem vratil zpět a naráz to funguje.no radši se kouknu už dopředu po novém relé.. všem děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.