kadlec Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 už jsem z toho jelen, chtěl jsem sungate a myslel, že to je to pokovený solární ale v katalogu elit mají u sungate napsáno čiré a u jinýho okna napsáno solární je teda sungate solární? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 no já mám z vyroby sunsafe glass a nejde mě tam antiradar, sklo za trest.. mám tam to samý co ty, máš taky sunsafe glass. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Tak tak,takze jak jsem psal,vyfot to jeste ne na primem slunci a uvidis!A jak rikam na boku kde ti to hazi stin tak jde videt ze tam mas to sklo do fialova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 když sem jel před svým autem, tak opravdu to je taková fialová a z cca 100 metru tam fakt není vidět moc člověka. vypadá to celkem dobře a odlišně.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 takže jsem chtěl sungate a mám sunsafe :) nikde nic nenajdu jestli v tom jsou rozdíly :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Tak tak,tak jak vyfotila kamera me auto tak pres predni sklo sla videt jen ruka na volantu,takze taky dobry :D Tak sunsafe jsou ty bocni zatmavene skla ne? A sangate je to predni solarni pokovene sklo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 a je ějakej rozdíl sungate a sunsafe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ale houbelec. Sunset = Zatmavená boční zadní a zadní okno Sunsafe = Dvojitá lepená skla (i čelní) - standard pro L&K Sungate = Pokovené čelní sklo ..Čili ty máš normálně tónované čelní dvojité sklo bez pokovení. ;) Někteří z nás (já) nemají ani to tónování.... Čili slunce ti bude do auta pražit stejně tak, jen možná zaznamenáš nepatrně lepší akustický komfort (teorie) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Takze potvrzujes moji domnenku ze Sungate a SunSafe je neco jinyho... A Kadlec chtel aby mu tam tolik neprazilo a nebylo videt a profici mu tam praskli uplne to samy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 ale vždyt má stejny čelní sklo co já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) jde videt rozdil, mam sungate do fialova a i z par metru to jde krasne rozeznat, viz foto Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Ty jsi houbelec,jen jsem si spletl nazev,sunset jsou ty bocni okna ;) at se podiva rano nato okno jake je barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Okno je asi ciry, proti bocnim tonovanym ma obloha jinou barvu, skrz bocni to je vic do modra asi diky zelenemu tonovani A i z venku je ciry :’-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 tak se bez nato zeptat tech co ti to menili ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 no tak to bych si asi resil, neco si zaplatis a dostanes neco jineho ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Ona to platil pojistovna, zeptat se pujdu,ale chtel jsem si nejdriv udelat jasno v nazvoslovi Pokud je v sunsave okne folie, ktera odrazi slunce nebo tak neco,tak to bude ok Ja chtel 'sklo proti slunci' a myslel, ze vzdy pokoveny modry, on mi rekl, ze to je i 'akusticky' proti hluku a ja rekl, ze ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Ma to taky platila pojistovna amam sklo jake jsem chtel takze se bez zeptat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Pokud je v sunsave okne folie, ktera odrazi slunce nebo tak neco,tak to bude ok Ja chtel 'sklo proti slunci' a myslel, ze vzdy pokoveny modry, on mi rekl, ze to je i 'akusticky' proti hluku a ja rekl, ze ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 akusticky proti hluku?To jsem jeste neslysel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak nevim jak to rict,akl sunsafe tady kazdej chvali jak je v aute ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 aha,nevim je to mozny ale myslim si ze jde jen o zatmaveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Sunsafe ma L&K v cene a je to vicevrstve okno, jinak priplatek asi 30tis a vnitrek auta je pak vic odhlucnenej Ta folie uvnitr zamezuje i vysypani okna, ale nevim zda ta folie je i proti slunci, udajne je v techto autech na slunci mene teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak to si myslim je tak samo kdyz si das folie na okna ne?A pokud jsou vrstvene skla u L&K tak to chci tez :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 No musis ale dat bezpecnostni folie, bezna cerna nevydrzi najezd zlodeju Na cely auto bych to za ty kacky snad ani nechtel do dveri stoji 5~6 tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 http://cs.autolexicon.net/articles/sun-safe-glass/ celkem sou dobrý, ale v létě nic nepoznám protože mě dělají bordel pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak potom bude moje okno v poradku, nerekl jsem jim vyslovene ze chci modre okno, protoze jsem myslel je to je automaticky kdyz to je 'protislunecni' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Tak to si myslim je tak samo kdyz si das folie na okna ne?A pokud jsou vrstvene skla u L&K tak to chci tez :D Luki, nedávno jsem to popisoval a tys na to napsal, že víš, jen jsi si spletl názvy Jak jsem psal, L&K má v základu Sunsafe skla, čili 2 vrstvá lepená skla s fólií uprostřed, jak píše kadlec. Ono z principu věci by to pronikání tepla do auta asi trošku zabránit mělo, ale primární účel je vyšší akustický komfort ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 (upraveno) jo ty vrstvene skla ano ale reagoval jsem nato ze jsou proti hluku a ze nerosipou sklo tak samo kdyz si dam folii ;) Upraveno Červen 21, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Já reagoval na tu druhou větu v citaci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Jasne,tak ci tak mame oba pravdu ;) a jestli je spokojeny tak jen dobre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.