Přejít na obsah

Kadlecův bělouš 2

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

tak jsem se právě parádně vytočil, objevil jsem rez u zadních světel na tý špičce blatníku nad světlama

je to 3 týdny co jsem byl ve škodovce, vyfotili, objednali mě na termín toto pondělí

v podnělí ráno auto přistávím a ptám se kdy to bude a prý že at počítám, že do středy bude auto u nich

dneska tam volám co a jak a on mi povídá, že nemaj vyjádření z MB a že musím počkat a že na reklamaci je 30 dnů, tak jsem vytekl, proč si to fotil 3 týdny zpátky, když s tím nic neudělal a objedná mě na termín opravy, no jsem nasranej jak sviňa

3 dny tam auto stojí úplně zbytečně

je to normální?

post-17998-0-83017400-1404899397_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukni na vsechny dvere za tesnici gumy, jestli ti to nerezne i tam, pripadne to neni otlacene az na zakladovku. Stejne tak koukni na predni dvere kolem zamku, kde se jejich hrana zavira do tesnici gumy zadnich dveri. A jeste koukni na spodni hrany zadnich dveri, jestli tam mas jeste vubec lak. Pokud ti to rezne takto zvenku u svetel, je velika pravdepodobnost, ze auto je chyceny kompletne.

Odkaz ke komentáři

kuwa, už to je 10 dnů co jsem auto přistavil na domnělou opravu do škodovky, sice jsem si ho zase po 3 dnech odvezl, protože nevěděli, zda jim to MB povolí na záruku opravit,ale ten přístup v servisu mě sere

když jsem si auto minulou středu vzal zpět a vypucoval je tam, tak mi vedoucí sliboval, jak mi následující den zavolá a hovno, tak mu v pátek volám sám, nebyl tam, ale prý že mi zavolá, opět nic, tak jsem si ho sehnal a řekl mi, že MB se ještě nevyjádřila a že má slíbeno, že v pondělí 14.7.bude mít vyjádření a hned mi zavolá

včera bylo úterý 15.7. a opět nikdo nevolal, tak jsem zavolal přímo do MB a paní mi to vyhledala a velmi ochotně sdělila, že vyjádření poslali do servisu ve čtvrtek 10.7. a mě ten idiot v pátek tvrdil že ještě nic neví a k dnešnímu dni se mi ze servisu nikdo neozval a to mají vyjádření již 6 dnů

přijde vám to normální?

Odkaz ke komentáři

neprijde mi to normalni, ale bezny. Bohuzel jen u nas v CR, potkal jsem uz par lidi, co jezdi servisovat do Nemecka presne kvuli tomuhle. Dilentantismus, neochota, a v tech jeste horsich servisech i arogantni jednani.

Ja, ac vzdycky preferujici autorizaky, jsem jimi ted tak znechucenej z vlastni zkusenosti, ze se bojim, abych tam nemusel byt jen pro nejakou prkotinu.

Jinac, hod nam sem nazev servisu :)

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...