Přejít na obsah

Ako zapojiť Keetec CZ 100 KEY?

Guest 1teejay1

Doporučené příspěvky

Dobrý večer všem, chcel by som sa spýtať, vedel by mi niekto viac zručný ako ja poradiť, zverejniť fotky, schémy, postupy ako zapojiť DO Keetec CZ 100 KEY na auto Škoda Octavia 1.9 TDI, r.v. 2000, pred facelift?

Pozeral som, hľadal som ale k tomuto konkrétnemu modelu DO som na stránke nenašiel nič, Vie mi niekto poradiť? Je to ideálne zapojiť do vodičových dverí? alebo radšej na RJ?

Návod na Keetec TU

Ďakujem

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

počítgám že to bude to samý jako u ostatních uni dálek počítám že k tomu máš schéma no a v autě si jednotlivý dráty na který to připojíš musíš prostě měřením najít ve většině k tomu stačí žárovková zkoušečka pokud nemáš si jí udělej z 12V žárovky

blinkry najdeš v konektoru přepínače blinkrů,dveřní spínač v konektoru stropního světla,a dráty pro centrál já osobně napojuju k ŘJ OKEN dveří řidiče -centrál reaguje na mínus impulsy takže si žárovkovou skoušečku jedním koncem ukostříš a druhým hledáš v konektoru ŘJ oken dráty na který ti to zamkne a odemkne na ty pak připojíš dráty z tý uni dálky

přesný schéma co jak kam ti nikdo nedá pochybuju že se stim někdo fotil prostě musíš měřit a hledat neni na tom nic těžkýho chce to kapku znalost z autoelektra pokud ho nemáš či si netroufáš měřit a hledat svěř to radši někomu kdo už to dělal at si neuděláš nákou škodu

jo a až budeš hledat dráty pro centrál nezapomen mít zacvaklý všechny dveřní zámky jinak se nedohledáš :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...