Jakub - Škodík Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Abyste neřekli, že sem na Oktávky zanevřel, tak tudle mám delší dobu doma - ale nic od ní nečekejte. Jediné co má navíc jsou alu 17 VW.Je to série 1,9 TDi 77kW rok 2009 se standartní výbavou jako klima, milión bagú, maxík, elektrika,..... Upraveno Březen 30, 2014 uživatelem Jakub - Škodík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 No nie je mozne ! Vitaj zase u nas !Tak si zase medzi octavkarmi? Nafta?? Ja som tipoval, ze este raz spravis nejake ostre RS, ale asi teda nie. Ako to skoncilo vlastne?Leona si rozpredal komplet? V com skoncil motor? Bracho ma este fabku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Tady to nějak chrááápe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 neee on tam uz isto montuje 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 neee on tam uz isto montuje 1.8T EE, 1,8T je přežitek - to je také 1 z důvodů proč šlo všechno z domu. V garáži už mám naprosto čisto - ani jeden šroubeček z 1,8T už se tam neválí - všechno sežrala popelnice. Momentálně pauza - není čas a zatím ani chuť. I když občas takové nějaké záchvěvy a touhy jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já jen upřímně nechápu, proč někdo zakládá nové téma, když sem de facto nechodí a nepřidá ani jednu fotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 EE, 1,8T je přežitek - to je také 1 z důvodů proč šlo všechno z domu. V garáži už mám naprosto čisto - ani jeden šroubeček z 1,8T už se tam neválí - všechno sežrala popelnice. Momentálně pauza - není čas a zatím ani chuť. I když občas takové nějaké záchvěvy a touhy jsou. Neverim co citam ! Mohol si napisat, ja by som si pre tie šroby prišiel A co ten bracho? Este mu to fuka v tej fabke? Stickler: ale tak on sa mozno polepsi a da nejaku tu fotku . Ale jeho temy v minulosti, tak to bolo citanicko . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Nazdar bejku! Nechceš mi říct, že ty ses smířil s ježděním v 77kw autě? :P Spíš mi řekni,jak to vypadá s těma záchvěvama.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Smířit se s ježděnim v nafťáku - TO NIKDY. Záchvěvy vypadaj velice nadějně ( cíl byl stanoven ) a v uterý se posunuly do stádia příprav realizace. V létě bychom si mohli už zase jet zablbnout - třeba zas naše stará partička - Mimoň, oběd,....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 A ja si na tebe vzpomel pred tydnem jal sem jeste jako skolou poviny procital tvoje bomba upravy :) , tak sup sup nejakou dalsi poradnou oktu postavit a je zas co cist a chytat moudra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 A ja si na tebe vzpomel pred tydnem jal sem jeste jako skolou poviny procital tvoje bomba upravy :) , tak sup sup nejakou dalsi poradnou oktu postavit a je zas co cist a chytat moudra :) Neboj, už stojí měsíc v garáži. Ale není moc času. Zatím probíhá nějakej ten stiling, dorazily gumy,disky budou příští týden, pohon už je taky připravenej ( na brzdy nejsou zatím prachy ). Typuju to tak na polovinu dubna - že bych mohl vyjet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Toto je můj jedinej a doufám i poslední tuning této octy - proběhl koncem března. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Kde je viník? Ty, nebo někdo druhý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 (upraveno) Viníků bylo víc - tma, led, sníh, rychlost a taky moje maličkost. :ph34r: Už se blíží ke konci stavba mé druhé OII ( konečně zase slušnej benzín ) - už je holka v lakovně a příští týden jí čeká návštěva u elektrikáře a snad se konečně zase svezu. Jakmile bude hotová - šoupnu jí sem. :jager: :jager: :jager: Upraveno Srpen 11, 2014 uživatelem Jakub - Škodík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.