Přejít na obsah

Mřížka masky

Guest hydrophonics

Doporučené příspěvky

Guest hydrophonics

Zdravim, mam v planu trochu předělat svýho mazlíka rad bych vyměnil mřížku za něco takového (viz. odkaz) a tet dumám nad tím jak vlastně pak budu otvírat kapotu když pačká je v té mřížce. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? nebo odkaz tu na forum zkoušel sem hledat ale nenašel sem žadny tema.

dík za radu

neco takoveho bych tam chtel dát - http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-4335/skoda-octavia-2-typ-1z-maska-bez-znaku-s-chromovou-mrizkou.html

Odkaz ke komentáři

Tady máš návod na úpravu tý páčky.

Jinak tu masku jsem měl,si ce z druhé ruky,ale vůbec neseděla ke kapotě. :o

Doporučil bych zkusit třeba ruzné barevné kombinace

nebo jinou výplň.Osobně jsem vyzkoušel šest masek a zkončil jsem u výplně plastev

a černý rámeček.Nebo má pěkně udělanou masku na FL MICHI :palec: ,rámeček v barvě vozu.

Projdi si galerie ať se zbytečně nevysypeš s penězma jako já. :wallbash:

A doopravdy jsem zjistil ,že méně je více.

Návod maska.pdf

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravim da sa niekde kupit iba cisto mriezka (do pred face octavie II) do prednej masky ako je napr. na octavii II RS facelift, alebo ako ma golf GTI??

No nakoniec som nasiel na moju predface octaviu mriezku (HONEYCOMB) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-05-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r-id:2050.eshop

Len keby nieco podobne vyrabali aj namiesto spodnej vetracej mriezky na klasickom predface narazniku. Myslite ze sa da nejako napasoval tuto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/s-octavia-rs-05-mrizka-pr-narazniku-styl-rs-2010-id:4959.eshop ???

Alebo mate niekto skusenost s vymenou tej spodnej vetracej mriezky za inu?? Nechcem menit naraznik za RS iba vymenit tu mriezku.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Tady máš návod na úpravu tý páčky.

Jinak tu masku jsem měl,si ce z druhé ruky,ale vůbec neseděla ke kapotě. ohmy.gif

Doporučil bych zkusit třeba ruzné barevné kombinace

nebo jinou výplň.Osobně jsem vyzkoušel šest masek a zkončil jsem u výplně plastev

a černý rámeček.Nebo má pěkně udělanou masku na FL MICHI :palec: ,rámeček v barvě vozu.

Projdi si galerie ať se zbytečně nevysypeš s penězma jako já. :wallbash:

A doopravdy jsem zjistil ,že méně je více.

Ten návod-super, konečne človek ktorý pomohol a nie vysmial. Ďakujem.

Upraveno uživatelem serf
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...