Guest hydrophonics Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Zdravim, mam v planu trochu předělat svýho mazlíka rad bych vyměnil mřížku za něco takového (viz. odkaz) a tet dumám nad tím jak vlastně pak budu otvírat kapotu když pačká je v té mřížce. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? nebo odkaz tu na forum zkoušel sem hledat ale nenašel sem žadny tema. dík za radu neco takoveho bych tam chtel dát - http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-4335/skoda-octavia-2-typ-1z-maska-bez-znaku-s-chromovou-mrizkou.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Rekl bych, ze to normalne odsrubujes (ten mechanizmus z kapoty ma tri soruby), jinak to nejde. Kapota stejne drzi zamkem, ktery se odjistuje z interieru. Akorat musis vzdy zkontrolovat, jestli jsi ji dobre zavrel, jinak se nebudes stacit divit :-) Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Páku stačí ohnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Nejde ani tak o paku, ale o to ze ti pak nedovoli otevrit kapotu, musi pryc nebo ohnout obe dve strany i s tim vnitrnim aretacnim zobacekem, ale to je lepsi to dat pryc, at to neni znicene a pri pripadne predelavce zpet to nemusis slozite rovnat, stejne by to tam po tu dobu bylo uplne nanic. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Tady máš návod na úpravu tý páčky. Jinak tu masku jsem měl,si ce z druhé ruky,ale vůbec neseděla ke kapotě. :o Doporučil bych zkusit třeba ruzné barevné kombinace nebo jinou výplň.Osobně jsem vyzkoušel šest masek a zkončil jsem u výplně plastev a černý rámeček.Nebo má pěkně udělanou masku na FL MICHI ,rámeček v barvě vozu. Projdi si galerie ať se zbytečně nevysypeš s penězma jako já. A doopravdy jsem zjistil ,že méně je více. Návod maska.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Stačí to ohnout tak nevymejšlejte nějaký řezání a pod. Mám to tak několik let a bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Zdravim da sa niekde kupit iba cisto mriezka (do pred face octavie II) do prednej masky ako je napr. na octavii II RS facelift, alebo ako ma golf GTI?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Zdravim da sa niekde kupit iba cisto mriezka (do pred face octavie II) do prednej masky ako je napr. na octavii II RS facelift, alebo ako ma golf GTI?? No nakoniec som nasiel na moju predface octaviu mriezku (HONEYCOMB) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-05-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r-id:2050.eshop Len keby nieco podobne vyrabali aj namiesto spodnej vetracej mriezky na klasickom predface narazniku. Myslite ze sa da nejako napasoval tuto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/s-octavia-rs-05-mrizka-pr-narazniku-styl-rs-2010-id:4959.eshop ??? Alebo mate niekto skusenost s vymenou tej spodnej vetracej mriezky za inu?? Nechcem menit naraznik za RS iba vymenit tu mriezku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) Tady máš návod na úpravu tý páčky. Jinak tu masku jsem měl,si ce z druhé ruky,ale vůbec neseděla ke kapotě. Doporučil bych zkusit třeba ruzné barevné kombinace nebo jinou výplň.Osobně jsem vyzkoušel šest masek a zkončil jsem u výplně plastev a černý rámeček.Nebo má pěkně udělanou masku na FL MICHI ,rámeček v barvě vozu. Projdi si galerie ať se zbytečně nevysypeš s penězma jako já. A doopravdy jsem zjistil ,že méně je více. Ten návod-super, konečne človek ktorý pomohol a nie vysmial. Ďakujem. Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem serf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.