dream_less Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 jedna front grill ale neviem si predstavit ako tam bude vyzerat lizatko z leona cupra ktore mam doma,ked je to taketo dvihnuté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 pěkná práce :) teď mě napadlo, že by ta redukce šla teoreticky i přiroubovat, navařit na ní packu která by šla přes ten starý pojed a tam vyvrtat díru, šroub s matkou a drželo by 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 a nove kolieska na leto ešte pojdu prestriekať ,ale mam pocit ,že táto zima bude dlhá a nielen pre mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Aky je rozmer? Pripada mi to ako 17", ale keby boli vacsie, tak by nebolo zle ich vylestit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 16" 7j et 31 sa mi zdá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Pěkně dream ! Jen tak dále dávej Octavii do kupy ! :)kola na léto pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ty kola já znám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 hej hej to su presne oni, s mi pozdavali a cena bola v pohode ,tak som ich vzal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 jasně že jsou to oni má je ještě Daki. a moje jdou dál do světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 bude neco nové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Joo bude . R17 po kámošovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 dream ked si ju dal hore tak r16 bude trosku male, ale tak nechame sa prekvapit ako to ukaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 NetSo: Prave jak je to vysoky tak na tom dle me jsou 16ky uplne akorat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 takto nejak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 (upraveno) Jo, 16ky jsou na tom dobry ... vetsi kola => to by byla pak koza, velka pneumatika opticky zmensuje tu mezeru mezi lemem a kolem Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 tak a predné su hotové ,zadné snad do vianoc .o2 ich ma teda tvrdšie :) v aute je ešte bordel ,vrtanie brusenie atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 hmmmm tak to je paráda, přečalouněné nádherně, taky do těch sedaček z dvojky půjdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Koukám, pěkné sedačky... Říkám si ty jo vždyť ty jsou z OII, vždyť to tam přece nepasuje.. Pak proklikám o pár příspěvků zpátky a vidím ty předělané držáky Nic ve zlém, ale chlape jsi sebevrah ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Koukám, pěkné sedačky... Říkám si ty jo vždyť ty jsou z OII, vždyť to tam přece nepasuje.. Pak proklikám o pár příspěvků zpátky a vidím ty předělané držáky Nic ve zlém, ale chlape jsi sebevrah ? držáky sem ešte prerobil ,toto sem vyhodil ven a zebral jiný material ,kedže mam zvaracké skušky na šecko možné tak vím jaka pevnost materialu svaru a šroubu ,šroby sem potom tež dal vysokopevnostné a sedačky ted drží lepší jak originál btw ,zas samovrah nejsem a neurobil sem to za jeden den, už sa mi to nechcelo fotit ale ten prvý držák sem mosel vyrezat komplet ,to nešlo nijak utrhnout ,takže ja strach nemám ,jinak original drží par bodu z odporove zvarečky a nikto sa nebojí vozit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Kdo se bojí nesmí do lesa , a nejhorší smrt je z vyděšení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 ne fakt sem v klidu ,dal sem to pevnejší než je origo držák ,inač pri demontaži sem jeden zohel tak vím že ten plech je blato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 No já bych se toho bál.. Pevnosti třeba až tak ne, ale co když jsou ty origo navržené tak aby při deformaci se zlomily nebo deformovaly v určitém místě, aby se nic nestalo a tyto ty třeba prasknou a projedou ti sedačkou skrz. Je to tvoje věc a tohle je jen můj názor. Každopádně ty sedačky tomu sluší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 chcel som o2 sedačky a mám ich a určite vyzeraju lepšie aj sa v nich lepšie sedí ako v tých vysedených jednotkových zohnat s o1 dobre je o hubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Není se čeho bát Já jsem tyto sedačky z O2 dal do feldy, převařil pojezdy na kratší vzdálenost a dal tam bezpečnostní šrouby. I při nehodě se nic nestalo a sedačky drželi na místě bez problémů a ani se nijak nedeformovali. Takže žádný strach příteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 iba tak že kolko máme za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 som leštil ,ale ešte raz to prebehnem toto len či to funguje ktore je leštené ? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Řekl bych, že leštěný je to levý světlo :lool: , jinak dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 som leštil part2 :palec: bola tam brutal ryha a da sa urobiť aj to len praskliny sa nedaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Tý jo, dobrej rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.