dream_less Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 v podstate dopadlo ale predna kapota je des farba v pohode ale šecky jamky a dobky strašne vylezli ,prednu kapotu budu mudet demontovat a zvlašt urobit znovu aleno ju pretahnem folii na černo a hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Jen to ne.. radsi ji sundej a udelej ji znova :) černa kapota na bilim auťr je Ble. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 jedna odzadu lišta je ešte stará ale pujde uplne new mirajz:kapota sa urobí znovu ,farbu ešte mám a je to jen jeden díl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 závidím celolak,chtěl bych taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 To je snížek :) kdyby sis to rozmyslel dej vedet :) ocem sme si psaly SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 nova predna lišta zadna objednana a treba zaleštit a tešit sa ešte preleštujem predne svetla a potom sa balím zasa do zahraničia tak octa bude stat a padat na nu prach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Paráda, mít novej lak je k nezaplacení . Jinak proč to budeš přelešťovat, když to máš nově nastříkaný nebo to se vždy dělá? Přeci novej lak je lesklej, ne? :) Když jsem např. dostal z lakovny nově nalakovanej nárazník, tak byl krásně lesklej a nic jsem s ním dělat nemusel, ale je pravda, že se v tomto nevyznám, tak kdyžtak sorry, že se blbě ptám... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Spodek prahu asi nešel už spravit že ? Je to škoda,jinak moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 ZAVODNIK: je robený aj spodek teda ked myslíš nástrek ,to že je už rokma pokrivený neovplyvním možno dat tam nejaký nastavec na prah ale šecko je moc tuzing ,nenašel sem pekné sem to prešel na 2 vrstvy KONNy: ja sem daval farbu ne full lesk ale pololesk a po lakovaní tam sedne sem tam prach tak to ešte prebehnem nech je to tip top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Nene,žádné nástavce tam nedávej ! :) Tak je to pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Aha, tak to potom chápu, že přeleštění je potřeba ;) . Jak jsem psal, nevyznám se v tom a tak jsem se radši zeptal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Aha, tak to potom chápu, že přeleštění je potřeba ;) . Jak jsem psal, nevyznám se v tom a tak jsem se radši zeptal ;) tak profík to dá na šupu ja sem amatér :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Tak jasně, že profík je na jiné úrovni, ale i v domácích podmínkách se to dá udělat pěkně, viz. tvá octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 update ešte stale nejazdí,ale ladí sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Wow, výborná práce, klobou dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 díki šak už je 3 mesíce rozebrana no komu vydrží 3 mesíce rezerva :) ešte mám nejake dorabky a potom to nafotím nečim lepším jak mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Moc pěkná :) jen ta maska to trochu kazí,ale když se ti to líbí :) když tuning masku,tak viz. foto Jinak na kolik % máš zatmavené ty skla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 vypadá to dobře, hlavně zezadu, ale ten přední nárazník bych asi nechal origo s lízátkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Moc pěkná :) jen ta maska to trochu kazí,ale když se ti to líbí :) když tuning masku,tak viz. foto Jinak na kolik % máš zatmavené ty skla ? souhlasim s kolegou maska se moc nehodi. sice mam take tuzing ale pujde zpet original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 tak ja sem original zahodil ja to nechcem je zbytečne tažka a milotec je v pohode ,sem to poskladal tak , aby to nebylo okukane a nebylo to prehnane samozejme všecko black and white 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Black and white to ja muzu :P je to super kvalitnni original.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Paradicka moc pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 tak jedna z predu komplet maska mriežky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Hezke :) ale tu znacku bych prilepil :) aby to bylo luxus prc prc smajlik (sem na tel. nevim smailik) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 tak ja sem original zahodil ja to nechcem je zbytečne tažka a milotec je v pohode ,sem to poskladal tak , aby to nebylo okukane a nebylo to prehnane samozejme všecko black and white Jasný hlavně,že se to líbí tobě :) trochu ta úprava nárazníku mi připomíná scouta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Nápady dobrý auto pěkný ,ale tu masku za mne nééé . Pokud chceš jezdit na mlhovky přes den , tak bez parkovaček prosím . Halda lidí jezdí na mlhovky u Octavie I ,ale málo lidí to umí přepojit aby svítili jen mlhovky ve předu a nic jiného. Pokud chceš poradit tak sz prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MeiS Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Tak táto octavia je iná, a robiť to tak že nové logo , 18"kola , a dat ju dole, a lízatko to je tu stále to je nuda , a aj tak jak ta poznám ju dorobíš budeš na nej pol roka jazdiť a potom pôjde ďalej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Moc pěkná práce, vypadá to moc dobře. Chtělo by to ale opravdu pořešit ty mlhovky bez parkovaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 hmlovky sem nechal iba tak zapnute nebol to učel ,boli zapnute komplet svetla plus hmlovky ,použivam normalne svetla ,ani denne nejak neriešim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 tak čo si myslíte nechat lem alebo bez lemu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.