Přejít na obsah

PROSÍM O RADU

Doporučené příspěvky

Dneska jsem vypustil chladicí kapalinu nalil jsem fridex,od té doby mě přestalo auto topit.Když jsem auto nastartoval tak na volnoběh z toho jde takové pískání,při vyšších otáčkách to přestalo.Když jsem oddělal víčko od nádržky na kapalinu,tak začala voda bublat a cpala se voda ven.Na budíkách byla teplota 90stupnů.Mám podezření na vodní pumpu,je to možné?Děkuji za radu

Odkaz ke komentáři

pre boha, ked to so zavretym deklom zohrejes na 90 stupnov tak sa ti zvysi tlak v chladici a v hadicach teda aj v nadrzke.. takze ked to otvoris take teple tak je jasne ze ti to vyvre von vzhladom na ten tlak... a ako pise chalan nadomnou, odvzdusnoval si to ked si nalial novu zmes? resp. poriadne odvzdusnoval?

a pokial viem kurenie vyuziva teplotu motora takze neviem si predstavit aky na to ma vplyv zmes... ale tym som si nie isty takze to len tak :P

Odkaz ke komentáři

Máš to zavzdušněný, když se vypoužítí chladící kapalina, tak je potřeba naplno otevřít topení a po nalití nové kapaliny nechat topení pořád otevřený dokud se motor neohřeje (chce to i přidávat plyn). Dělal jsem to tak 2x co jsem měnil kapalinu a vždy bez problémů ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...