Guest Michajl89 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Zdravím,chci se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s tím, že během jízdy motor párkrát škubne,rozsvítí se kontrolka dobíjení, motor vypne a už nenastartuji. Stalo se mi to už 3x po sobě a skoro po stejně najetých kilometrech(kolem 20). Poprvé bylo spálené relátko, podruhé výměna pojistky a po třetí motor naskočil až po nějaké době. Nikdo si s tím neví rady takže uvítám jakoukoliv radu,díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 co píše diag, bych to viděl na čidlo vačka a klika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michajl89 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Když to měli v servise na PC tak to nic neukázalo. NO a ještě by mě zajímalo proč to nevydrželo relatko a pak jen pojistka .... no a na potřetí to nastartovalo a bez oprav ale po delší době. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry007 Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 co píše diag, bych to viděl na čidlo vačka a klika Řekl bych taky klika : viz tento odkaz- http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=260855 zítra jdu dělat to samé na své octávce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanz1965 Odesláno Listopad 4, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2017 Zdravím a prosím o radu. Škoda Octavia II Combi, typ BXE 77kW (1Z), r.v. 2006. Problém: Motor vypne při jízdě, rozsvítí se kontrolka žhavení a motoru. Po najetí ke straně vozovky a tak 2x až 4x start opět nastartuje a auto jede i třeba 3dny bez problému. Pak opět stejná závada. Vyměněna ŘJ, kontrolovány kabely k ŘJ, VAG neukazuje žádnou chybu. Vyměněn palivovej filtr a žhavící svíčky. Překontrolovány relátka pod volantem i před ŘJ. Auto ve dvou servisech- na nic nepřišli. Ve druhém servisu mi sdělili, že to může být- po přeměření Voltmetrem- vadný regulátor napětí na alternátoru (občas dává více Voltů). Další souběžnou závadou u Octávky je, že se mi extrémně mlží okna. Chladící kapalina se nestrácí, v autě je sucho. Propust dole v topení (patrně na kondenz. vodu) vpořádku. Nemohu odmlžit, pouze otevřením oken. Dříve to bylo vpořádku. Okna se mlží i když neprší. Mohou obě závady spolu souviset. Podotýkám, že relé 109 v mém autě není. Auto vypne v jakékoliv situaci za jízdy, ne při přejetí nerovností (el. kabely), někdy v tahu, někdy bez plynu z kopce, někdy studené- po ujetí cca. 200-300m, někdy po ujetí 100 a více km. Nikdo si v servisech s autem neví rady. Prosím o pomoc. Děkuji všem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jacobs1010 Odesláno Květen 17, 2018 Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 Ahoj. Kde bol problem? Mam to iste teraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neznalec Odesláno Červenec 25, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2018 Zdravím.. PROSÍM O RYCHLOU POMOC, ČI RADU . Mám Octavii II 1.9TDI 77 KW. poslední dobou se mi dost stává, že auto nastartuju až tak na po3 či víckrát a svítí kontrolka motoru. Jízda je pomalá, nechce to táhnout, motor spadl ihned do nouzového režimu a jde kouř z výfuku- Pak během dne zase jede normál bez kontrolky, tah normální. Dáno na diagnostiku a chyby 5522 signál čidla vysky/plnícího tlaku - nevěrohodný poměr a chybu 257 měřič hmotnosti vzduchu(G70) nevěrohodný signál.ale asi 4 dny zpět jsem byl u servisáka jiného a mu to nenačetlo chybu žádnou ale vyměnil měřič vzduchu. Snad jsem to napsal moc laicky.. a předem fakt díky za rady... Citovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry007 Odesláno Říjen 6, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2020 (upraveno) V 4. 11. 2017 at 17:17, hanz1965 napsal: Zdravím a prosím o radu. Škoda Octavia II Combi, typ BXE 77kW (1Z), r.v. 2006. Problém: Motor vypne při jízdě, rozsvítí se kontrolka žhavení a motoru. Po najetí ke straně vozovky a tak 2x až 4x start opět nastartuje a auto jede i třeba 3dny bez problému. Pak opět stejná závada. Vyměněna ŘJ, kontrolovány kabely k ŘJ, VAG neukazuje žádnou chybu. Vyměněn palivovej filtr a žhavící svíčky. Překontrolovány relátka pod volantem i před ŘJ. Auto ve dvou servisech- na nic nepřišli. Ve druhém servisu mi sdělili, že to může být- po přeměření Voltmetrem- vadný regulátor napětí na alternátoru (občas dává více Voltů). Další souběžnou závadou u Octávky je, že se mi extrémně mlží okna. Chladící kapalina se nestrácí, v autě je sucho. Propust dole v topení (patrně na kondenz. vodu) vpořádku. Nemohu odmlžit, pouze otevřením oken. Dříve to bylo vpořádku. Okna se mlží i když neprší. Mohou obě závady spolu souviset. Podotýkám, že relé 109 v mém autě není. Auto vypne v jakékoliv situaci za jízdy, ne při přejetí nerovností (el. kabely), někdy v tahu, někdy bez plynu z kopce, někdy studené- po ujetí cca. 200-300m, někdy po ujetí 100 a více km. Nikdo si v servisech s autem neví rady. Prosím o pomoc. Děkuji všem za radu. Ahoj povedlo se ti vyřešit problém s tím vypínáním motoru za jízdy ?Mám ten samí motor. Začalo mě to dělat taky a nevím si rady . Vymenil jsem relátko ŘJ motoru a 2dny byl klid ,ale teď už zase zlobí .Pročetl jsem co se dalo...diagnostika nic neukazuje.Když vypne tak (vytahnu klíček se zapalování,zamknu odemknu) a cca do 1minuty startuju a odjíždím jako by se nic nestalo.Díky za případné postřehy Upraveno Říjen 6, 2020 uživatelem ferry007 upozornit na odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavsif Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 V 6. 10. 2020 at 15:33, ferry007 napsal: Ahoj povedlo se ti vyřešit problém s tím vypínáním motoru za jízdy ?Mám ten samí motor. Začalo mě to dělat taky a nevím si rady . Vymenil jsem relátko ŘJ motoru a 2dny byl klid ,ale teď už zase zlobí .Pročetl jsem co se dalo...diagnostika nic neukazuje.Když vypne tak (vytahnu klíček se zapalování,zamknu odemknu) a cca do 1minuty startuju a odjíždím jako by se nic nestalo.Díky za případné postřehy Ahoj. Povedlo se vám ten problém vyřešit? Mám ten samý problém. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.