p.dohny Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Zdravím čeká mě výměna baterie a chtěl bych se spíše pro info zeptat, jak se zachová auto, když ji odpojím a poté dám až po nějakém čase novou s ohledem na airbagy a ostaní? Řešil jsem dříve vyhřívání u sedadla a tam se neodpojoval airbag, aby se nepřerušil obvod a nemuselo se to pak na diagnostice odblokovávat. Jak to funguje, když se odpojí celá baterie? Je mi jasné, že mohu přepojit přes kabely, ale spíše mě to zajímá. Zda-li tam naskočí nějaké chyby nebo zda-li po zapojení baterie se zadá jen kód od rádia a jede se dál. Kolega má Ford Focus a tam se dokonce nějak nastavují vstřiky při prvních x kilometrech po odpojení baterie. Moje auto je Octavia 1 rv. 2002 81 kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Nemusíš se ničeho bát, baterku odpojíš, pak připojíš novou, nastavíš si dojezd oken, hodiny, naladíš si rádio a to je všechno. Nic jinýho dělat nemusíš a co se týká motoru, tak tam se taky nic nastavovat nemusí, protože ŘJ si sama načte nové hodnoty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.